- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.541
ayy kız hergecehergecenasıl yapıyonz yaa aklıma ne geldı bız ilk evlendıgımz zamnalrda hergecı gectım afedersınz ama gunde bıkaç kez hatta bı akaşmda bıkaç kez yapıyoduk anacım nasılyapıyodı-ukkı ozmanlr ole yaaŞeniz
kız hade yazmısınya bende onu hedıyeee dıye okudum :)
kocişi tutup ben götürüyorum yada hadeee diye[/QUOTE
:)))))))))
canı adım bu arada Bilge.
selam kıslar
napıonuz benim kociş yattı!!!!!!!!uyudu ama bu gün sewgililer günüydü
yalnız kaldım
mart 7 adet olmamam gerekiyor......
benim adetim gelmedi.kan testi de yaptırdık kesin gebelik de yok.doktorumu aradım.normaldir dedi.tüp bebek tedavisi gibi aşılama yaptı bana.doz yüksekti tabiii.fallotel diye bir ilaç söyledi.onu kullan istersen 5 günde adetin gelir dedi.aranıza bunu kullanan var mı?ben de diyorum normal yolla mı beklesem adetimi,hormon vermekten vücudumun dengesi bozuldu artık.YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIM
ocakta aşılama tedavisi yapldı.aşılamadan sonra adet oldum.bu a olmadım.adetim gelince tüp bebeğe başlanacaktı.ilacı kullanan var yan etkisi yok dedi kullananlar.ben de kulllanayım bari diyorumCADIARZUadet getırmk için ilaç kullanmaya akrsıyım canım heray böle gecıkme oluyormuydu olmuyorsa kullanma belek benım 15gun gectrıgı bıle olmuştu ama ben ilaç kullanamdım bekle sende her ihtimale karsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?