E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.481
canım bakalım.aslında devamı gelirmi bilmiyorum ama bir iki damla var.sanırım gelicek gerisi.zaten hissediyodum tutmadığını.hayırlısı olsun cnm umarım mart ayır ugurlu gelır sana:CüvCüv::Saruboceq:
selam kızlarrr... 2. kan testini yaptırdımmmm!!! değerim 2 katına çıkmışşşşş!! Bir problem yok yaniii
Kesinlikle Hamileyimmmmmm!!!! Darısı başınızaa!!! Dualarım sizinle!!
selam kızlarrr... 2. kan testini yaptırdımmmm!!! değerim 2 katına çıkmışşşşş!! Bir problem yok yaniii
kadelencim moral bozuk olunca önümü görmüyorum.bana cevap yazdın sandım.kusura bakma.başkasına verdiğin cevaptan alıntı yapmışım
o nasıl bir test miş??
uklacım kesinlikle ve kesinlikle stresli bir şekilde çalışma. bak kaç senedir de çalışıyormuşsun aynı iş yerinde. bazı yerlerde tavrını koy canım. senin çok çalıştığını gördükçe daha fazla yükleniyorlar.. benim de başıma geldi ne yazık ki. şimdi bilg mı yanıma almadım, yarın bakarız diyorum. birşey demiyorlar. sen de onu yap. prolaktin hormonum arttı işler yüzünden. kimsenin başına gelmesin canım. testlerinizi tam yaptırın tek seferde. reglinin 12. günü gibi dr a muayeneye git boylece yumurtanın nasıl geliştiğini anlarsın. normalde hergun 2 mm e kadar büyürmüş yumurtalar. sonrasını sen tahmin edersin. eşin de inş kısa zamanda iş bulur canım. ben 31 yaşındayım. güyaa kendi hesabıma gore su an bebeğim olsa 1-1.5 yaşında falan olacaktı, ama tedavi ile uğraşıyorum. şimdi de eşimin hiç yokken varikosel sorunu çıktı...her yıl bişey çıkıyo.eşim ameliyat mı olsa yoksa direk aşılamaya mı geçsek bilemiyorum
amin canım inşallah dualarımız kabul olur, mutlu haberler veririz birbirimize..kesınlıkle sana kaılıyorum ebrubu prolaktın strese baglı bişiy bütün hormonlar öyle bende esımden 4ay ayrı kalmak zorunda kaldım ve okadr stres yapıyodumkı hergece aglıyarak uyyodum ve sonuc prolaktın yüksek cıktı 3 aydır kontrol ettırıyorum hersey normal amam ben ıhmal etmıcem her ay gıdıp kan verıp kontrol ettırıcem üşenmeyelım kızlar hiçbişi için...ondan önce stresten mıdem bozuldu sacım dökülde uykususzluk problemım oldu daha neler neler bence bütün hastalıklar stresten oluyo o yüzden lütfen kızlar stres yapmayalım ıyı düşünelım ıyı olsun kafamızı baska seylerler mesgul edelımkaydirigubbakcemile5tmm hepımız hamıle kalmak ıstıyoruz ama önce kendı saglıgımızı dıkkate alalım bızım saglıgımız bozulursa ve hayatı kendımıze cevremıze esımıze zehır edrız sonucta bız mutsuz olursak onlar öyle olur bebişlerımızde bızı bekletrı. allah herkesın gönlüne göre verır umarım:Saruboceq: ve allah kımseye kaldıramıcagı dert vemesın :Saruboceq:
canım sana konu dısı bişiy sorcam dıyarbakırdamı yasıyosun orası naıl yasamak için ılcelerı merkezı falan tayını oraya ısıtcezde sana sormak ıstedım bana fıkrını söylersen cok mutlu olurum
ben şubattada ikinci çizgiyi göremeyeceğim herhalde
karnım agrımaya basladı zaten anlamıstım göğüslerimdeki acı azalmıştı
bu ayla birlikte 1 seneyi gecti denemem:çok üzgünüm:
evet canım biz diyarbakırda yaşıyoruz bu snenin başında çıktı tayinimiz buraya... işitme engelliler öğretmeni oldumuz için merkeze çıktı tayinimiz ve merkez iii sayılır gerçi bu kriteler biraz farklıdır ama...
biz önceden izmirin kötü bi ilçesindeydik burası bize ennet geldi ööle söliyim canım ne kadar yardımcı olabildim bilmiorum ama:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?