• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evleneli yedi ay oldu hiç korunmadım bakalım bu ayda olmazsa doktora gitcez:((

Tatlım ya sıkma canını, bekle biraz daha.. sıcak tut kendini, neden yemek yemiyorsun sağlığına dikkat etmelisin kızdırma beni:oklava: doğru bişeyler yemeye, parol iç, hamile bile olsan drlar çok şiddetli durumlarda parol veriyor.. bana dr çok sancın olursa iç demişti kist sancımda... bir daha ki dr gidişinde de al karşına konuş, eşinde senle olsun böyle umursamazlıklara sinir oluyorum ya ben, senin için önemli olduğunu dile getir, sadece 1 kadın doğumcumu var urfada anlamadım ben bu işi yaaa:( msn adresin varsa özelden bana yaz tatlım.. oradan da arada konuşuruz...

uklacıgım esım geldı hemen hastaneye yetıstırdı benı doktor baktı kıst yok dedıkaydirigubbakcemile3çok sevındım agrımın nedenı kum döküyomusum urfanın sularından kaynaklıymıs hazır su ıc dedı ılaç verdı allaha şükür:Saruboceq:amam allahım ben böyle sancı göredım alah düşmanımın basına vermesın:Saruboceq:

adet oldum kıslar içim kan ağlıo şuanda moralim bozuk eşime belli etmemeye çalışıom ve canım çok sıkkın acep reca etsem benim için yeni ayın tarihini belirlermisiniz kıslar listeyi hazırlayan arkadaşa rica ediyorum

adet oldum kıslar içim kan ağlıo şuanda moralim bozuk eşime belli etmemeye çalışıom ve canım çok sıkkın acep reca etsem benim için yeni ayın tarihini belirlermisiniz kıslar listeyi hazırlayan arkadaşa rica ediyorum[/Qcnm benım morelını bozma neolursun allah hakkımıza hayırlısını versın :Saruboceq:

canım dedim ya testi işyerine getirdim diye,evet testte silik ikinci bi çizgi belirmeye başladı,habire bakıyorum,gerçekten var,hatta arkadaşımı tuvalete çağırdım,bak sen bu testte ikinci bi çizgi görüyomusun dedim,evet silik bi çizgi var dedi,heyecanlandım,biliyorum beş dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyo ama burda bi çok kişi de saatler sonra çıkan silik çizgiyle öğrenmişler hamile olduklarını,öğleden sonra tekrar test alıcaz,umutlanmıyım diyorum ama olmuyo,insan ister istemez etkileniyo,bakalım hayırlısı...

canımmm hadı bakalım guzel haberlerini beklıyoruz

uklacıgım esım geldı hemen hastaneye yetıstırdı benı doktor baktı kıst yok dedıkaydirigubbakcemile3çok sevındım agrımın nedenı kum döküyomusum urfanın sularından kaynaklıymıs hazır su ıc dedı ılaç verdı allaha şükür:Saruboceq:amam allahım ben böyle sancı göredım alah düşmanımın basına vermesın:Saruboceq:

geçmişolsun canım

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (18.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
ozlemacar::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
guclu.z:::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

********şubat ayının guzel hamişleri

1**ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart // ikizleri için dua ediyoruz
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
esmer35_35:::::::::::::::::::::::::: 5 mart
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::7 MART ( 16. ay )
newroz:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 mart //gel artık meleğim nolur..
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
ummahan_d:::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 mart
Pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 mart
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 mart ( 28. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::… // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)

canımmm hadı bakalım guzel haberlerini beklıyoruz

malesef canım,akşam üzeri şiddetli bi kanamayla hastalandım,doktorum yumurtanın döllenmiş ama tutunamadan düşmüş olabileceğini büyük ihtimalle bu yüzden testte silik çizgi çıkmış olabileceğini söyledi,malesef haşimato hastalrında rastlanan bi durum,hatta doktorum bunun mutlaka daha öncede olduğunu ama farketmeden hastalıkla birlikte düşürdüğümü söyledi,üzüldüm,ilk kez silikte olsa çift çizgi görmüştüm,hayırlısı Allah'tan,napalım demek ki hayırlı değilmiş,yeni tarihim 14 mart Kadriye'cim,listeye eklersen sevinirim canım...

kizlar gunaydin, neseli bol bol guzel haberli bir gun diliyorum hepimize.
size bir sorum olacak benim reglim 12 Subat'ta basladi ve 2 gun once (17 Subat) bitti. Su an sag kasigimda agri var. Acaba yumurtamda iltihap mi var, ne dersiniz? ya da catlamayinca mi boyle olur?

ebruuum tatlım günaydın dün giremedim nasılsın canım, üşütmüş olabilirsin tatlım benimde ameliyattan sonra solda ağrım olmuştu kist oluşmuş dedi dr belkide sağdaki yumurtan çatlamamış olabilir canım oda önemli bi sorun değil zaten umarım basit bişeydir

Back
X