• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sen nasıslın iremnasıl gidiyor ben dun amcamın kıznın hamıle haberını aldım bozuldumbıraz çunku benden sonra evelen kuzenelrım 4taneydı 4debndne once hamıle kaldı bırının eşi dogumyaptı.biri bıkaç ay sonra dogumyaapcak bıırde yenı hamileymiş dun ögrendım eşime sölemedımama tabı o anladı sende bıs var buugn dedi durdu dun akşam napalım bizede sıra gelecek umıdyle yaşıyorum hep

kızlarrr nasılsınız??
yazmaya bi türlü fırsatım olmuyor işler çok yoğun bi türlü topike bakamadım...

kızlar kum dökmenın hamıle kalmaya etkısı olurmu acaba:uhm:bılgısı olan bana yardımcı olsun lütfen....bıde yumurtlama zamanında akıntısı olmayan varmı yanı akıntı olması sartmı:uhm:kızlar bu ne sessızlık yaÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile4nerdesınız

selam kızlar.bende tüp bebeğe başladım.buğün 4. günüm.martın ilk günlerinde transferimyapılırmış.doktor her şey iyi dedi.hayırlısı hakkımızda

selam kızlar.bende tüp bebeğe başladım.buğün 4. günüm.martın ilk günlerinde transferimyapılırmış.doktor her şey iyi dedi.hayırlısı hakkımızda

herseyın ıyı olduguna sevındım monarosa umarım cabucak hamis kalırsın:Saruboceq::CüvCüv: hakkımıza hayırlısı allah gönlüne göre versın cnmkaydirigubbakcemile5

sen nasıslın iremnasıl gidiyor ben dun amcamın kıznın hamıle haberını aldım bozuldumbıraz çunku benden sonra evelen kuzenelrım 4taneydı 4debndne once hamıle kaldı bırının eşi dogumyaptı.biri bıkaç ay sonra dogumyaapcak bıırde yenı hamileymiş dun ögrendım eşime sölemedımama tabı o anladı sende bıs var buugn dedi durdu dun akşam napalım bizede sıra gelecek umıdyle yaşıyorum hep

canım aslında başkalarının sevinçli haberine bozulmamız gerekio ama işte elimizde değil insan o noktaya gelior sıkma canını sen...

ben iyiyim canım bugün aşılama için ilk iğnemi vurundum salı günü gidip yumoş oluşuyo mu die bakıcaz inş bu sefer oluşur gerçi pek bi umutluyum bi görsen bu sefer olacak gibi me geliorrsüprizzzzz:dance:

işte bir aylık bi bekleme sürecinin içine giriyorum ilk önce yumoşlar oluştu mu sonra aşılama iii mi sonra bebiş var mı bakalım kociş bol bol dizi film filan indiriyo netten kafam dağılsın die Şeniz

bebişlerimiz gelsin de neler neler yapacam ben onaaaaaa:emir_bebek:gamyoncuiremsu:icecream:

bumuyani neden tüp bebek denemiyorsun belkide tedavi aşamasında belirlenecek bir sorun mevcuttur sizde yani biraz hareketlenmek lazım arkadaşım

canımyaa bzide bi sorun yokdıyorlar bıatne duusgumoldu sonarsında eşim amelıyat oldu çoksukur degerler hersey duzeldi.marttın22sınde kurtaj olmutumn 2yıl gectı ustunden hala gebe kalamadım.umııdm hep var ama heray bırazdaha husrana uygruyorum.aşılama tupbebekk. rabbım dielrse olack bunalr sadece bı vesıle oyuzden bıraz daha rahatım ama kafmda akrıısk doktrıumz yonlendırmıyor.gecnay rahım fılmı cektırıdm 2ay bekelemdyız.spnrasında yumurta takıbı dıyor doktorumz yanı aşılaamnın bıle sozu gecmıyokı tup bebek olsun :)

slm kızlar benımde ılk asılamam olacak dr henuz gun verdı klomene basladıgımın ıkıncı gunundeyımmmm umudmuzu ytrmeyelım ben ınanıyorum

ay evet nazar değdi leylim:nazar:bence fırtına önce sessızlık herkes calısıyokaydirigubbakcemile3:CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:ve yakında hamıleler artıcak ben emınım bu sessızlıgın altından bu cıkcak:sm_cool:

haklısın kardeln mart ayında hamiş patlaması olacakdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

mrb kızlar bu ydan hiç umudum yoktu çünkü yumurtamın gelişmediğini öğrendim takip sonucu. yeni adet tarihim 17 mart ve bu aydan umutluyum niyeyse. çünkü yarın 3. günüm ve ilaca başlıyorum. bi sevinç var içimde bilmem niye. inşallah bi sürü yumurtam olur.bu ay bebişim gelir ve hayal kırıklığına uğramam.

kızlar benim kırmızılar bugün geldi çok üzülmedim aslında bu ay çok rahattım çok çalıştık ama olmadı neyse nasip değilmiş çünkü üzlmenin bir faydası yok aksine hem kendim hemde kocişim üzülüyo en iyisi rahat davranmak elbet bi gün bizde mutlu haberle sevincez bundan sonra böyle davranmaya karar verdim kadriyecim benim yeni tarih 24 mart eklersen sevinirim

kadriyecim bunu söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama ben bile şuan okadar ayı boşa geçirdiğimi düşünüyorum ki.eski doktorum bişey yok bişey yok diyodu ve öyle gözüküyodu testlerimiz eşimin de benim de çok normaldi zaten bi düşüğüm de olmuştu.ama doktorumu değiştirdim. ve bukadar beklemenin normal olmadığını söyledi. 7. ayda hamile kalmıştım. sonrada düşükten sonra daha 8 ay oldu ama yumurta takibi yapıldı ve yumurtamın gelişmediği ortaya çıktı. adetim çok düzenli,testlerim çok normal ama böyle bi sorunum varmış. keşke düşükten hemen sonra gitseydim boşa 6-7 ayım gittti. bu ay ilaca başlıyoruz ilaca ihtiyacım varmış. belki senin de basit bir desteğe ihtiyacın varmış.sonra vaktimi boşa gçirmişim diye pişman olmaktansa doktora gidip ben yumurta takibi istiyorum diyebilirsin.tabi ben ilaç kullanıcam çok umutluyum,inanmaya çalışıyorum ama illa olacak diye bişey yok belki bu da yeterli olmayacak.ama deniyoruz her tekniği.bence bekleme canım ve şansını biraz zorla. elimizden geleni yapıp sonra Allaha dua etmeliyiz dileğimizi gerçekleştirmesi için.

kadriyecim bunu söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama ben bile şuan okadar ayı boşa geçirdiğimi düşünüyorum ki.eski doktorum bişey yok bişey yok diyodu ve öyle gözüküyodu testlerimiz eşimin de benim de çok normaldi zaten bi düşüğüm de olmuştu.ama doktorumu değiştirdim. ve bukadar beklemenin normal olmadığını söyledi. 7. ayda hamile kalmıştım. sonrada düşükten sonra daha 8 ay oldu ama yumurta takibi yapıldı ve yumurtamın gelişmediği ortaya çıktı. adetim çok düzenli,testlerim çok normal ama böyle bi sorunum varmış. keşke düşükten hemen sonra gitseydim boşa 6-7 ayım gittti. bu ay ilaca başlıyoruz ilaca ihtiyacım varmış. belki senin de basit bir desteğe ihtiyacın varmış.sonra vaktimi boşa gçirmişim diye pişman olmaktansa doktora gidip ben yumurta takibi istiyorum diyebilirsin.tabi ben ilaç kullanıcam çok umutluyum,inanmaya çalışıyorum ama illa olacak diye bişey yok belki bu da yeterli olmayacak.ama deniyoruz her tekniği.bence bekleme canım ve şansını biraz zorla. elimizden geleni yapıp sonra Allaha dua etmeliyiz dileğimizi gerçekleştirmesi için.
bilemiyorum canım yaa.artık vakıt kaybetmek sietmiyorum bide söle bı durum var bzıde bılıyomsun bılmıyorum ama eşima meliyatoldu ve degerlerı yenı eynı yuksaelıyor oyzuden yumurta takıbıne başalyıpta boşuna hormon almk istemıyorum yanı çok sukur eşimde bi sorun kalmadı dıyor doktor
ama ortada böle bısıde varken bosubosuna hem maddı hem manevı yorulmk istemiyorum yumurta atkıbıne verıcme parayı aşılam tdeavısı için kullanırm dıye dusnuyorum.gercı ben bunalrın hepsını kendı akfamdna kuruyorum kendı kendıme konusyorum da :)
delikafadulden
bakalım buay neolack ansılolacka.martayı na bı gırelım inş hıçgerk kalmaz bunlara

Back
X