- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.821
kızlar gnydn hepinize benim ismim listede vardı galiba heycandan listeyide bulamadım ama hamileyim inş... kan testi yaptırdım 118,9 cıktı inş. saglıklı bi şekilde bebegimi kocagıma alabilrim Allah herkesin gönlüne göre versin
iyi akşamlr arkadaşalr nasılsınz. gozlugum kırılmıştı bnde bugun doktora gıttım hem muayene olım hemde camlarımı tekrardan yazdırayım diye.hatırlaayanlr vardır belkı belimdne rahatsızım ben.gitmişkende belim içinde doktora göruneyım istedim vee 2tarfalı bel fıtıgı varmiş arkadaşlr.dıkkatetceksın dınelnceksın agır kaldırmıycaksın dedi.ilaç daverdi ama ben ilaçalrı sımdı kullanamyı dusunmuyorum adetım gelırse gelsın geçsinde öle hanı heray hamileyım yaaaa :) nolurnolmaz dedim.kafamda akrıştı yaa.doktr simit uzerıne otur dedi ilk aşama olark yani dedim doktora ben oturum sımıte faydası olmuyor deidm.2. aşamada enjeksiyonla tedavı oluyormuş,bilmiyorum artık belimi heray ertelıyorum ama aslında önce onun tedavısıne baksm daha iyi olcak galıba
kızlar gnydn hepinize benim ismim listede vardı galiba heycandan listeyide bulamadım ama hamileyim inş... kan testi yaptırdım 118,9 cıktı inş. saglıklı bi şekilde bebegimi kocagıma alabilrim Allah herkesin gönlüne göre versin
iyi akşamlr arkadaşalr nasılsınz. gozlugum kırılmıştı bnde bugun doktora gıttım hem muayene olım hemde camlarımı tekrardan yazdırayım diye.hatırlaayanlr vardır belkı belimdne rahatsızım ben.gitmişkende belim içinde doktora göruneyım istedim vee 2tarfalı bel fıtıgı varmiş arkadaşlr.dıkkatetceksın dınelnceksın agır kaldırmıycaksın dedi.ilaç daverdi ama ben ilaçalrı sımdı kullanamyı dusunmuyorum adetım gelırse gelsın geçsinde öle hanı heray hamileyım yaaaa :) nolurnolmaz dedim.kafamda akrıştı yaa.doktr simit uzerıne otur dedi ilk aşama olark yani dedim doktora ben oturum sımıte faydası olmuyor deidm.2. aşamada enjeksiyonla tedavı oluyormuş,bilmiyorum artık belimi heray ertelıyorum ama aslında önce onun tedavısıne baksm daha iyi olcak galıba
Günaydın Canlarımmmmmm
Dün dr aramıştım dün rgl günümdü :)) regl olmayınca drum idrar yap bakalım bi dedi bende akşam evde yaptım veeeeeee sonuç NEGATİF:))) gülüyorum çünkü az önce regl oldum.
Nedense hiç bir beklentimde yoktu koçişlede çok çalışmıştık o kadar... Neyse canımı hiçç sıkmıyorum bi rahatlık var niyeyse anlamadım bende, kadriyecim yeni tarihim 25 Mart yazarmısın tatlişkom, İnşallah bir dahaki aya bebiş gelirde güzel haberler veririm size...
canın sagolsun bılgecıgım sıkma canını tabıkı hayırlısı olsun:Saruboceq:rahat olman süper :1hug:bıdahıkı ay bebısın tutunacak sana bırakmıcak içimde öyle tatlı bı his vara.s.bende de bu ay tık yok yanı emınım hamıle değilım kum döktüğüm hafta yumurtlama haftamdı ve sancıdan hiç calısmadık ama ben de rahatım kısmet işte kib fıstıgımkaydirigubbakcemile5
Sezencim sıkmıyorum zaten canımı, tersine neden garip bir rahatlık oldu ama sanki diyordum ya hep tutmadı diye öyle hissetmiştim işte... Mart ta olur inşallah canım,
sen de önce iyileşmene bak kum olayı acayip sancılıdır bilirim sağlığın daha önemli şu aşamada tatlım.
Günaydın Canlarımmmmmm
Dün dr aramıştım dün rgl günümdü :)) regl olmayınca drum idrar yap bakalım bi dedi bende akşam evde yaptım veeeeeee sonuç NEGATİF:))) gülüyorum çünkü az önce regl oldum.
Nedense hiç bir beklentimde yoktu koçişlede çok çalışmıştık o kadar... Neyse canımı hiçç sıkmıyorum bi rahatlık var niyeyse anlamadım bende, kadriyecim yeni tarihim 25 Mart yazarmısın tatlişkom, İnşallah bir dahaki aya bebiş gelirde güzel haberler veririm size...
kızlar az önce test yaptım.tam net değil ama pozitif çıktı.acaba bir yanlışlık olurmu.kalbim duracak.ellerim titriyor.şimdi heyecandan ölebilirim.yarın hemen doktora gitcem.hangisine gitcem onuda bilemiyorum.darısı başınıza:ecrin_bebek:
yok tedavi değil.ben iki ay önce doğum kontrol hapını bırakmıştım.hemen olmuyor biliyordum.ama iki aydır korunmuyodum.bu ay kasığımda ani hareket edince ağrı vardı,mide bulantısı,karnımın altında sürekli kaşıntı vardı.bunlar hamilelik belirtisi diye test yaptırdım pozitif çıktı.ama hala emin olamiyorum.
çok sağolun.darısı başınıza.dualarım sizinle kızlar.rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?