- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.781
dalyancim, cok cok gecmis olsun...Allah en kisa zamanda hamis kalmani ve bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin....hic uzulme canim, Allah'in dedigi olur...simdi olmasaydi ilerde daha kotu sIkIntilar olacakti...belki cok zor hastaliklarla uzuntulerle karsilasacaktin canim...biran evvel kendini toparla, baska topiklerde gormustum 1-2 ay sonrasinda tekrar hamis kalanlari...Allah seni de onlardan eylesin ve diger bebis isteyenlere hayirlisiyla saglikli sihhatli bebisler nasip etsin canim
bu arada herkese gunaydinnn
canım çok geçmiş olsun,inşallah en yakın zamanda sağlıklı,güzel bir bebişin olur hayırlısıyla canım.
herkese günaydın, dalyancıım çok geçmiş olsun canım rabbim tekrar sağlıklı bir hamilelik ve tombiş bi bebiş nasip etsin inşallah, üzülme olurmu, ne güzel ki en azından hamile kalabiliyosun eşlerinde hiç sperm bulunamayan arkadaşlarımızda var canım allahım derdimize deva versin herşeyin hayırlısını isteyelim hep birlikte.
canım doktor, kendiliinden düşeceeğini söyledi ve ertesi günde öyle oldu, hiçbirşeye fırsat kalmadı yanii... ben iyiyim kafam allak bullak sadecee... çok teşekkürler iyi dileklerin için...
can isocum slmm, diger topikte seni gordum laf attim bilesin kaydirigubbakcemile2
bu hafta sonunda esim karar verecek ameliyat isine, bu arada Allah'tan umut kesilmez deyip calismalara start verdik. 1-0 malubiyetle
sende ne haberler var
kızlar bana yardım edin bu ay klomen ve ovitrella kullandım adetime 8 gün var ama kanamam oldu bugun bu bir yerleşme kanaması olabilirmi? yoksa adetmi oluyorum yardım edin çıldıracam
canım üstüne görmüş ola bilirsin sen yinede kendine dikkat et agır kaldırma kolla kendini
tbr ederim canımmm inşallah bu sefer sağlıkjla alırsın bebişini kucağına stres yapma yanındayız..:)
Dalyancım çok geçmiş olsun, Üzülme tatlım sağlıklı bir bebiş olsaydı zaten anneciğini bırakıp gitmezdi, en azından hamile kalabildiğini öğrendin, düşükten sonra bebiş çok çabuk gelir derler, Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasio etsin sana canım, tabi bizlere de...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?