- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.901
canım iğnelere başladık 5. gün çağırdı doktor tık yok yine yumurta oluşmamış bugün 10. gün yine gittik yine bişi yok yumurta oluşmuyo yaaa
dolayısıyla da aşılama olamıyorum malesefff
kızlar yarın yumoşlarım toplanıyor.szde ne var ne yok?heyecanlı değildim ama buradaki güzel haberleri görünce ben de helecan yaptım yaaaaw.ne olur dua edin bebişim için.yarın 11 de toplanacak memorialde.
selam kızlar bugün aşılamadan tam 10 gün gecti insallah tutmustr heycan dorukta nefes bile alamıyorum içimde kramplar dolasıyo off insallah hepimizin bebeişleride gelir ya cok az kaldı :)))isallah bebeğim benimledir
hee sağol canım ben tarih veremiycem çünkü tutmuyo düzensiz oluyorum napcaz şimdi en son 6 şubatta olmuştum :lepi:
kızlar 32 günde bir adet oluyorum.
sizce 8 yada 9.günlerde yumurtalamış olabilirmiyim? o günler akıntı oldu
bugün 14.günüm ama akıntı yok
ne dersiniz.?
bumuyani arkadaşım
ben 6 ay hap kullandım bırakalı 65 gün oldu hapı bıraktıktan sonra normal 3 gün içinde oldum 2 adetim 35 gün sürdü şimdi henüz olmadım o yüzden bilmiyorum ne zaman olacağımı bekarken bazen 1 ay bazen 1 aydan az ama tam günü tutturmıyodum doktora gitmiştim hormon testi yapmıştı normal çıkmıştı genelde bu tip sorunlar oluyo demişti bana 4 ay d.kontrol hapı verdi düzene girdi sonra bıraktıktan sonra yine 1 aya çıktı böyle canım yüzden net gün bilmiyorum allah kerim ne zaman olursam oluyorum ama belirtileri oluyo kahve tonu akıntım gelmeye başlıyo karnım ağrıyo o zaman anlıyorum olacağımı mağlesef :1closedeyes:
son adet tarıhin nezmandı canım benım doktorum dediki 35gune kadr olan adet dongusu normalmiş 1haftaya kadr olan gecıkmelrde normal dedi.mesela tv de bişi izlersin moralın bozulr bişeye çoksevınırısn böle durumlarda bıleadet gununde sapmalarolabilirmiş
en son adetim 6 şubattı canım ondan bir öncekide 30 aralıktı yılbaşında bütün planlarım altüst olmuştu hiç unutamam kötükedihüso :roflol:
beklenen adet tarıhın 12 mart yumurtalam gunun23 subat
sağolasın canım ay inşallah olmam ama bi içinden dua ette olmayayım yerimseniben:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?