Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben eşimle 7 aydır evliyim ama 5 yıldır flört ediyoruz ikimizde bebeğimizin olmasını çok istiyoruz bu kendimizden bıktığımız için değl ben genç anne olmak istiyorum oda baba gerçi ben 24 oda 29 yaşında ee eşimde haklı olarak artık olsun istiyo çocuklara çok düşkün kendisi :ecrin_bebek:

ama 2 aydır istiyoruz tabi ben 6 ay hap kullandım aralığın sonunda bıraktım canım

5yıldır flort edıyoruz demişssinya o surede ilşkiniz oluyormuydu yanı ben bu msjından öle bi sonuç çıakrdımda not: eleştirmk için sormuyorum

5yıldır flort edıyoruz demişssinya o surede ilşkiniz oluyormuydu yanı ben bu msjından öle bi sonuç çıakrdımda not: eleştirmk için sormuyorum

asla öyle bişey olmadı ben öyle şeylere tahammül edemem biz hep herşey yerinde olsun istedik ve bekledik aslında bu kadar beklememizin nedeni ailevi sorunlardı (meshep farklılığı yani) ama bu süre zarfında hiç birlikte olmadık

flört ettık deyınce canım ok anladım canım inş bbeğin senınleolur

canım muhabbetin çok güzeldi inşallah yine burada karşılaşırsak konuşmak isterim daha bilmediğim çooookkkk şey var k.i.b görüşmek üzere hoşçakal ayrıca iyi geceler mirmirmirmir:a015:

canım muhabbetin çok güzeldi inşallah yine burada karşılaşırsak konuşmak isterim daha bilmediğim çooookkkk şey var k.i.b görüşmek üzere hoşçakal ayrıca iyi geceler mirmirmirmir:a015:

inş canım ben bu topıkın demirbaşalrındanım canım :) kime sorsan bilir benı görüşmk üzere.sorularına elımden geldıgınce yardımcı olmak isterım kib

Günaydın canlarım,
önce pekde iyi haberler veremiyeceğim kendimle ilgili onları söyleyeyim istedim.
cuma dr gittik, dr bu ay ilaçla takipi yapmayalım reglin bitince rahim filmi çektirelim dedi.
fiyatları felan konuştuk 580 dedi biyer var kadıköyde drum ben dr ücreti almam 250 ye felan indirelim hormon tahlillerinide özel sağlık sigortasında yaptırırız dedi, bir de abinin çalıştığı hastaneden fiyat al
ona göre değerlendirelim dedi, sonrada eşimden sprm tetsi istedi dün full hastanedeydik, rahim filmi için abimin hastanedi 230 dedi, ama abim drun kendi çeksin 20 ytl için boşuna buraya gelme dedi, neyse dün öğrendikki benim sağlık sigortam iptal olmuş biliyorsunuz eşimi işten çıkarttılar bende eşimin sigortasından yararlanıyordum yani drum kendi çekemiyecek filmi, neyse eşim de sprm testi yaptırdı ilk tahlilinde sayı 14 milyon iken dün 7 milyn çıktı,keçiboynuzu kürü uygulamıştım ya hareketliliği acayip artırmış kesin uygulayın koçişlerinize %50 iken 1 ayda %73 olmuş, ama sayı düşük olunca morfolojisine bakmamışlar bile moralimiz çok bozuldu, ürolog dün dopler istedi hemen ve sol varikosel çıktı eşimde pazartesi hormon tahlilleri yapılacak, bende perşembe veya cuma rahim filmi çektireceğim.
aranızda rahim filmi çektiren varmı ya??? dr istiraha veriyormu?? birde ben çok acayip korkuyorum arkadaşım çektirmişti kız kaç gün kendine gelemedi, bu ay ben hamiş olamam artık önümüzdeki aylara bakacağım. bekleyenlere dua ediyorum Allahım hepinize kolaylıkla bebiş sahibi olmayı nasip etsin..

ben cektirdim canım gitmeden 1 saat önce agrı kesici içtim o kadar
çekilirken biraz basınç hissediyorsun
ama korkunç acı çekmiyorsun (en azından ben cekmedim) zaten 5 dk sürmüyor
sonrada kalktım yürüyerek eve gittim

canım bende hsg de çok acı çekmedim ağrı kesici işmiştim bende yarım saat öncesinde.. pınarın dediği gibi yürüyerek çıktım eve gittim ama ağrı kesicinin etkisi geçince akşam kasık ağrım oldu ve ertesi gün akşama kadar dewam etti
ama ööle aman aman bi ağrı değildi adet sancısı gibi...

inşallah ağrım felan olmaz korkuyorum, ama dr um digitalse ağrın olmaz demişti bakalım
bu hafta sonuna kadar regl biter benim sonrasında çektiririm sanırım..

uklacıım bende çektirdim öyle çok bi ağrısı olmuyo merak etme 1 saat önce ağrı kesici almıştım bende arkadaşlar gibi, bikaç dakika hafif bi ağrısı var okadar üstelik seninki dijitalse ağrı olacağını hiç sanmıyorum oyüzden rahat ol allah yardımcınız olsun tatlım

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (1 Mart 2009 )

*****************MART AYI ********
haticesu::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 mart
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
yuzdeyuzakrep::::::::::::::::::::::::::4 mart
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart // ikizleri için dua ediyoruz
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
esmer35_35:::::::::::::::::::::::::: 5 mart
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::7 MART ( 16. ay )
newroz:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
mavioje:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 mart
mavioje::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 mart (15 ay)
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 mart //gel artık meleğim nolur..
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 mart ( 7. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
ummahan_d:::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 mart
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::-14 mart// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
SWEETBABY17::::::::::::::::::: 15 mart
Aysima_85::::::::::::::::::::::::::: 15 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 mart
Pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 mart
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::17 mart( 9. ay )
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: 20 mart ( 5. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
şeker pembe::::::::::::::::::::::::::::: 21mart // kocişe doğum günü hediyesi olması dileğiyle
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 mart ( 28. ay )
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 mart ( 6 . ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24mart ( 8. ay
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 mart

ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 mart
*******şubat ayının guzel hamişleri

1** ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler
3** dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
4** FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz

DUALRIMZ SENINLE CANIM HERSEY GÖNLUNCEOLSUN:1hug:

uklacim merhaba,
hic merak etme rahim filmi ben de cektirdim 3 ay once, hic agri hissetmiyorsun diyemem, ama adet sancisi gibi hem de daha kisa sureli bir agri o kadar. soyunup giyinmem daha uzun surdu dusun!!!
digital olmasi cok onemli canim, digital olani dene. rahim filmi icin ozel saglik sigortasi gecmiyor diye biliyorum canim, bende gecmemisti. ama eger imkanin varsa esinin eski calistigi yerden bilgilerini alin ve saglik sigortanizi bir muddet devam ettirin. ama bence sadece kadin dogum ve acil yatislar icin. esimin kardesi oyle yaptirdi ve cok faydali oldu.
belki sen de biliyorsun benim esimde de varikosel cikti, ama henuz ameliyat olamadi ..gelecek aya erteledi
artik hic heveslenmiyorum, hic stres yapmiyorum. Vardir bunda bir hayir diyorum oturuyorum

Allah herkesin gonlune gore versin, Allah her isteyen din kardesimizin kucagini hayirli, saglikli evlatlarla doldursun
herkese hayirli gunler

Ben halen adet olmadım ctesi test yaptım negatif çıktı acaba kan testide yaptırsammı 26 şubatta olmam lazımdı halen gelmedi

Amin canım, hepimizin gönlüne göre versin, eşim bugün özel sağlık sigortası için arayacak kendimiz ödeyeceğiz devam ettirelim diye umarım olumlu sonuç alırız. drmunda dediği gibi kendi çektiği yer digitalmiş ama abimin çalıştığı hastaneden aletler digitalmi bilmiyorum bugün arayıp öğreneceğim. bize ürolog eşimin varikoselinin çok başlangıç seviyede olduğunu almanın daha zor olduğunu söyledi, şu an ameliyet demiyor bilemiyoruz henüz bugün yada yarın eşim hormon testlerinden sonra bakalım ne diyecek doktorlar. bende artık hayırlısı diyorum ne yapalım uğraşmadan olmayacak, en iyisi çok yıpratmamak kendimizi.
Bu arada Mona Rosa ve wintersun ikinizede dua ediyorum arkadaşlar, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın İnşallah bu ay beişlerinize kavuşursunuz kızlar..:Saruboceq:

Ben halen adet olmadım ctesi test yaptım negatif çıktı acaba kan testide yaptırsammı 26 şubatta olmam lazımdı halen gelmedi

canım, erken yapmışsın biraz daha bekle tatlım çarşamba felan yap en az 5 gün geçsin, yada kan testi yaptır zamanın varsa...İnşallah hamilesindir canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…