• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayy canımyaa
sğl linkı gördum ama bakamya fırsatım olmadı sğl.ben kan pıhtılaşamsından suphelenmıyorum ama dokotrumz istedi rutın tahlıller varya onalr arasında istedi.bzimde bıtek o tahlılız kaldı yanı kan pıhtıalşması tahlılı dıye okudm internette oyzuden cektıren arkadaşlra testin adını sordum canım

nebileyım cvp yazmayınca dedim bişeymı oldu acaba kırdımmı bilmeden noldu dedim kendi kendime.eğer kan pıhtılaşması çıkarsa sende endişe etmeni gerektircek bir durum yok gebeliğe engel bi durum değil en azından.sadece gebelikte tedavi gerektircek bir durum.o ttstinide yaptır biran önce istersen biraz geç çıkıyor o testin sonucu haberin olsun canım.

canım selam.ne guzel hamile kalmak için calısmalar yapıyosun.bende vajinismus derdiyle ugrasıyorum.nasıl kurtulabilirm?

kızlar banada dua edin hastalanmayayım bende bu ay hamiş olmak istiyorum ördügüm yelekler ugur getirsin allahım

benim regli düzenim acık bozuldu ama benide listeye eklermisiniz .kesin değil ama 6şubat diyelim.çünkü 25 günle 29 gün arası pat diye geliveriyo. 6şubat diyorum o yüzden.

kadriye canım ben hala beklemedeyim. Geçen ay kist için ilaç kullanmıştım. Geçmişti ama 3 gün gecikti hasta olmadım. Aklıma farklı şeyler de geliyor ama hayırlısı. Canım dua edin bana nooluur.

iyiyim cnm sen nasılsın?yumurta takibini senmı ıstedın uklacıgım ya benım ılk denememdı yanı ılk ayım benımde yumurta takıbı yaptırmam için erkenmı acaba bu ay yumurtamda catlamıstı ya umarım hersey yolunda gıder hepımız için bende adetımın 3.günü gıdıcem yanı benımkı ogün ızınlı onun için yoksa yrn hemen gıderdım merakedıyorum çünkü.çokta korkuyorum ya gıtmedıyse vede büyüdüyse ayyy allah korusun hemen doktorumu değiştırırm herakde eskı doktorumada ıkı laf söylerım kesınsenağlamasende persembe gıdıcen sanırım sonuclardan haberdar edelım bırbırımızı olurmu :1hug:

canım gerçi senin ilk denemendi bizim gibi 1 yılı geçkin süreye yumurta takibi yaptırıyorlar, sana erken biraz deneyin siz, baktın kist problem yapıyo ona göre dr git bencede canım. evet perşembe dr a gidicez bakalım, haber veririrm sana canımcım..
(bu arada yumurta takibini drum istedi kist oluştuğuiçin.)

canım gerçi senin ilk denemendi bizim gibi 1 yılı geçkin süreye yumurta takibi yaptırıyorlar, sana erken biraz deneyin siz, baktın kist problem yapıyo ona göre dr git bencede canım. evet perşembe dr a gidicez bakalım, haber veririrm sana canımcım..
(bu arada yumurta takibini drum istedi kist oluştuğuiçin.)

cnm bakalım bana dua et yrn gıdıyorum umarım gıtmıstır bakalım ne dıcekler doktor haberlesırız yıne yrnkaydirigubbakcemile5inşallah bıgün burdan bebıslerımızın resmınıde gösterırız bırbırımıze:Saruboceq::dance:

cnm bakalım bana dua et yrn gıdıyorum umarım gıtmıstır bakalım ne dıcekler doktor haberlesırız yıne yrnkaydirigubbakcemile5inşallah bıgün burdan bebıslerımızın resmınıde gösterırız bırbırımıze:Saruboceq::dance:

ayy hadi bakalım inşallah, bence yoktur kist felan adet gördün sonuçda,
inşallah canım ya dua ediyorum hepimize :teytey::Saruboceq::CüvCüv:

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (03.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kardeşsiz bırakmakızını
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7şubat ( 8. ay )
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::1MART
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat

Back
X