içimden öyle geldi tabiki hayırlısı allah gönlüne göre versin.Niye ki neden öyle düşündün
içimden öyle geldi tabiki hayırlısı allah gönlüne göre versin.
allah yardımcımız olsun canım ya bende sigara içen biri yanıma oturdumu fenalık geçircek gibi oluyorum valla çalışıyoruz işimiz zor allah yarzdım etsinAllah tan servisin var yaa bende otobüsle çok uzun gidiyorum bazen zor biniyorum perisanlik resmen
Teşekkür ederim canımçok şirin şeyler maşallah canım bayağ bişeyler almışsın hayırlısıyla giysin.
Canım benim kalbini dinletmemeleri çok iyi bir şey ben daha hic duymadım doktorum dinletmiyor çünkü kesin kanıtlanmamış olsa da çocuğa zararı varmış isı artışı oluşturuyormus bu nedenle 12 14 haftadan önce dinletmem dedi doktorum hatta en garantisi 20. Haftaymışcnm gidiyorum söylüyorum bişeyi yok bu kadar strese girme diyip gönderiyolar...gelme 1 ay rahat bırak diyolar.bu sabah bulantım dün akşam da çok bulantım oldu.bide gözümde arpacık mı ne çıktı stresten miş galiba.pazartesi gidicem artık..ama her gittiğimde doğru düzgün ilgilenmiyolar bide diyorum çok stresliyim endişeliyim diye.kalbini bile dinletmiyolar..12 haftalık olana kadar gelme dediler
Canım benim hassasiyet tamamen bitti artık belirtiler yavaş yavaş bitecek içini rahat tutKızlarr merhabaa gogsunuzdeki sızı ara ara azaliyormu benim bugun daha az sanki burdaki konularda da garip garip seyler yaziyor..ters giden bir durumun belirtisi olabilirmi korkmaya basladim bebegin kalp atisi durdugunda agrilar kalkiyormus ortadan moralim cok bozuk ve kontorolume 10 gun yarin doktorum calismiyor napcam bilmiyorum.
sagol canim..cok korktum hersey tedirginCanım benim hassasiyet tamamen bitti artık belirtiler yavaş yavaş bitecek içini rahat tut
Elimden geldiğince onemsemiyorum ayrıca bebisime bir şey olduğunu asla düşünmüyorum. Nasıl düşünürsen öyle olur birak evhami olacağı onleyemezsin sen düşünsem de düşünmesen de önlem alsan da almasan da olur. Ama korktuğun şey çok az olasılıkta bir şey o yüzden ufacık olasılık için kendini yıpratmà çocuğunu da strese sokmasagol canim..cok korktum hersey tedirgin
ediyor. herseyden etkilenir oldum..sizde oylemisiniz..
6 haftalıkken gözükmeyebilir ilerleyen haftalarda gözükür haftaya takılma bazen farklı olabiliyor.Selam kızlar bende 6+3 yetim dun ilk kontrole gittik keseyi gördüm dr. Herşey cok normal ama bebeği göremiyoruz 3 hafta sonra yine bakalım dedi ama sonra eve geldikten sonra içime sıkıntı geldi Niye Bebek gözükmedi diye internette 6 haftada kalp atışı ve brbek gözüküyor diye okudum ama bende gözükmedi..böyle bir şeyle karşılasan var mı aranızda ??
Arkadasim merhaba inslalah bebegini sag salim kucagina alirsin. Senin baska bir yerde mesajini görmüştüm corluda oturuyorsun sanirim. Sana ozelden ulasamadim. Hala corluda misin hangi doktora gidiyorsun senden bilgi almak isterim :))Gecenin 3,5unda test yaptım; pozitif hamileyimmmm... Tam denemekten vazgecmisken, olmuyo demekki demisken! Hala inanamıyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Hicbir belirti de yoktu bide hatta bu ay spora gittim insallah bisey olmaz
Selam kızlar bende 6+3 yetim dun ilk kontrole gittik keseyi gördüm dr. Herşey cok normal ama bebeği göremiyoruz 3 hafta sonra yine bakalım dedi ama sonra eve geldikten sonra içime sıkıntı geldi Niye Bebek gözükmedi diye internette 6 haftada kalp atışı ve brbek gözüküyor diye okudum ama bende gözükmedi..böyle bir şeyle karşılasan var mı aranızda ??
Stres yapma, internette okuduğun değerler kişiden kişiye değişir, herkes 6. haftada görecek diye birşey yok ki. Ben 8. haftada gördüm, kalp atışını da saydı doktorum normal hızında atıyor mu diye. Kalp sesini duymak için daha erkenmiş, bebişi yakarız dedi. farah tut içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?