Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Allah tan servisin var yaa bende otobüsle çok uzun gidiyorum bazen zor biniyorum perisanlik resmen
allah yardımcımız olsun canım ya bende sigara içen biri yanıma oturdumu fenalık geçircek gibi oluyorum valla çalışıyoruz işimiz zor allah yarzdım etsin

Canım benim kalbini dinletmemeleri çok iyi bir şey ben daha hic duymadım doktorum dinletmiyor çünkü kesin kanıtlanmamış olsa da çocuğa zararı varmış isı artışı oluşturuyormus bu nedenle 12 14 haftadan önce dinletmem dedi doktorum hatta en garantisi 20. Haftaymış
Stres yapma çocuğuna kendin zarar veriyorsun stres yaparak iyi düşün iyi olsun durmadan doktora gitme ultrason sandığımız kadar masum değil bunu unutma

Kızlarr merhabaa gogsunuzdeki sızı ara ara azaliyormu benim bugun daha az sanki burdaki konularda da garip garip seyler yaziyor..ters giden bir durumun belirtisi olabilirmi korkmaya basladim bebegin kalp atisi durdugunda agrilar kalkiyormus ortadan moralim cok bozuk ve kontorolume 10 gun yarin doktorum calismiyor napcam bilmiyorum.

Canım benim hassasiyet tamamen bitti artık belirtiler yavaş yavaş bitecek içini rahat tut

sagol canim..cok korktum hersey tedirgin
ediyor. herseyden etkilenir oldum..sizde oylemisiniz..
Elimden geldiğince onemsemiyorum ayrıca bebisime bir şey olduğunu asla düşünmüyorum. Nasıl düşünürsen öyle olur birak evhami olacağı onleyemezsin sen düşünsem de düşünmesen de önlem alsan da almasan da olur. Ama korktuğun şey çok az olasılıkta bir şey o yüzden ufacık olasılık için kendini yıpratmà çocuğunu da strese sokma

Selam kızlar bende 6+3 yetim dun ilk kontrole gittik keseyi gördüm dr. Herşey cok normal ama bebeği göremiyoruz 3 hafta sonra yine bakalım dedi ama sonra eve geldikten sonra içime sıkıntı geldi Niye Bebek gözükmedi diye internette 6 haftada kalp atışı ve brbek gözüküyor diye okudum ama bende gözükmedi..böyle bir şeyle karşılasan var mı aranızda ??

6 haftalıkken gözükmeyebilir ilerleyen haftalarda gözükür haftaya takılma bazen farklı olabiliyor.

Gecenin 3,5unda test yaptım; pozitif hamileyimmmm... Tam denemekten vazgecmisken, olmuyo demekki demisken! Hala inanamıyorum. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Hicbir belirti de yoktu bide hatta bu ay spora gittim insallah bisey olmaz
Arkadasim merhaba inslalah bebegini sag salim kucagina alirsin. Senin baska bir yerde mesajini görmüştüm corluda oturuyorsun sanirim. Sana ozelden ulasamadim. Hala corluda misin hangi doktora gidiyorsun senden bilgi almak isterim :))

Stres yapma, internette okuduğun değerler kişiden kişiye değişir, herkes 6. haftada görecek diye birşey yok ki. Ben 8. haftada gördüm, kalp atışını da saydı doktorum normal hızında atıyor mu diye. Kalp sesini duymak için daha erkenmiş, bebişi yakarız dedi. farah tut içini

Oyle yapıyorum ama iste evhamda yaptım 2 gun sonra başka bi doktora gideceğim bakalım Orda da gözükmezse bekleyeceğim 3 hafta.

Selam kızlar, bende tüp bebekle hamile kaldım daha öncede bir düşüğüm olmuştu bu yüzden sürekli tedirginim bebeğime bir şey olacak korkusu yaşıyorum. Bu yüzden çok sık doktora gidiyorum ve ultrasona giriyorum. Doktorlar ultrasonun bir zararı olmadığını söylüyorlar ama içim yine de tedirgin. Sizce sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi? Kendimide tutmıyorum ama sürekli evham yapıyorum. Nasıl geçecek bu aylar

Merhaba, gaz sanciniz oluyor mu sizin de? Dun gece sanirim spazm gecirdim, cok kotu oldum once bebegime bisey oluyor sandim midemde de sanci baslayinca spazm oldugunu anladim, ne yapmak lazim boyle durumlarda pratik bilgisi olan var mi

Stres yapma canım kötü dusunursen kötü şeyler olur iyi dusun iyi olsun interneti fazla kurcalama insanın kkafası karisiyor dua et kitap oku sana nacizane tavsiye sadece
E="gul3737, post: 44332889, member: 590236"]Selam kızlar, bende tüp bebekle hamile kaldım daha öncede bir düşüğüm olmuştu bu yüzden sürekli tedirginim bebeğime bir şey olacak korkusu yaşıyorum. Bu yüzden çok sık doktora gidiyorum ve ultrasona giriyorum. Doktorlar ultrasonun bir zararı olmadığını söylüyorlar ama içim yine de tedirgin. Sizce sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi? Kendimide tutmıyorum ama sürekli evham yapıyorum. Nasıl geçecek bu aylar [/QUOTE]
Dtres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…