Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

kızlar geçen hafta ilk muayene gittim kist var dedi daha önce yoktu gebelik başında olurmuş bu normal mı bu kist başıma bir şey açmaz değil mi başaına gelen varmı

Arkadaslar biz suan 11. haftada 10+3 deyiz kismetse haftaya ikili testimizi yaptiricaz insallah sonuclar iyi cikar hepimizin cinsiyet icin bizde sabirsizlaniyoruz alisveris icin de tabi... Allah saglikli hayirli bi sekilde kucagimiza da almayi nasip eder insallah hepimize...

merhaba anne adayları ve varsa anneler....bn 3 gün önce çok şiddetli bir kavga yaşadım ayakalrım tutmadım tabiri caizse..herhangi bir kanamam ya da başka bir sıkıntımda yok her zamanki gibi aralıklarla ağrım oluyor braz.ama aklıma şu takıldı 3 gündür bulantılarım yok aşermelerimde yok.aralıklarla göğüs hassasiyetim oluyor o da sabah yataktan kalkınca birde çok baş dönmem oluyor..o kadar strese girdim ki anlatamam.sanki bebeğimin kalbi durdu.daha doktora gitmeme de 20 gün var.9+5 haftalığım bu ara.sizce bişey olmuş mudur?kalbi dursa bunu anlar mıyım ?

hangi hastaneye gideceğim konusunda tereddütlerim var kimi diyoki özele gitme ikiz gebelik araştırma hast git diyo napıcam bilmiyorum

Canım Allah Korusun hemen öyle düşünme aklında kaldıysa bugün git doktora neden bekliyorsun ki..endişeliyim dersin doktora ne dicek sanki..

Canım Allah Korusun hemen öyle düşünme aklında kaldıysa bugün git doktora neden bekliyorsun ki..endişeliyim dersin doktora ne dicek sanki..
cnm gidiyorum söylüyorum bişeyi yok bu kadar strese girme diyip gönderiyolar...gelme 1 ay rahat bırak diyolar.bu sabah bulantım dün akşam da çok bulantım oldu.bide gözümde arpacık mı ne çıktı stresten miş galiba.pazartesi gidicem artık..ama her gittiğimde doğru düzgün ilgilenmiyolar bide diyorum çok stresliyim endişeliyim diye.kalbini bile dinletmiyolar..12 haftalık olana kadar gelme dediler

canım başka doktora git bende stresliyim bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…