Bunlar benim minnağın ilk cicileri hele bir cinsiyeti belli olsun annesi ona neler neler alacak
Ben de şimdi kendimi zor tutuyorum cinsiyeti belli olmadan almiyacagim artık diye :)) hele babası deli oluyor :))Aman Allah im yaa ne tatlı şeyler bunlar bende zor tutuyorum kendimi almamak için :)
Ben de şimdi kendimi zor tutuyorum cinsiyeti belli olmadan almiyacagim artık diye :)) hele babası deli oluyor :))
İnşaallah bizde 12. Haftada öğrenen şanslı annelerden oluruz:))) anlayabiliyorum yaa bebek mağazalarından uzak duruyorum yoksa kesin alırım kesin :)) hayirlisiyla cinsiyet belli olsa da başlasak artık yaa :)
İnşaallah bizde 12. Haftada öğrenen şanslı annelerden oluruz
Ay bir de bebişin inat etmeyip göstermesi lazimİnş ya ama onun içinde baya iyi makinalara sahip olan iyi bi dr a gitmemiz gerekir
Ay bir de bebişin inat etmeyip göstermesi lazim
ay harıka bişey hayırlı ugurlu olsun canımfirsatım olup yazamadım çift yumurta ikizlerine hamileyimmmmm
merhaba anne adayları ve varsa anneler....bn 3 gün önce çok şiddetli bir kavga yaşadım ayakalrım tutmadım tabiri caizse..herhangi bir kanamam ya da başka bir sıkıntımda yok her zamanki gibi aralıklarla ağrım oluyor braz.ama aklıma şu takıldı 3 gündür bulantılarım yok aşermelerimde yok.aralıklarla göğüs hassasiyetim oluyor o da sabah yataktan kalkınca birde çok baş dönmem oluyor..o kadar strese girdim ki anlatamam.sanki bebeğimin kalbi durdu.daha doktora gitmeme de 20 gün var.9+5 haftalığım bu ara.sizce bişey olmuş mudur?kalbi dursa bunu anlar mıyım ?
cnm gidiyorum söylüyorum bişeyi yok bu kadar strese girme diyip gönderiyolar...gelme 1 ay rahat bırak diyolar.bu sabah bulantım dün akşam da çok bulantım oldu.bide gözümde arpacık mı ne çıktı stresten miş galiba.pazartesi gidicem artık..ama her gittiğimde doğru düzgün ilgilenmiyolar bide diyorum çok stresliyim endişeliyim diye.kalbini bile dinletmiyolar..12 haftalık olana kadar gelme dedilerCanım Allah Korusun hemen öyle düşünme aklında kaldıysa bugün git doktora neden bekliyorsun ki..endişeliyim dersin doktora ne dicek sanki..
cnm gidiyorum söylüyorum bişeyi yok bu kadar strese girme diyip gönderiyolar...gelme 1 ay rahat bırak diyolar.bu sabah bulantım dün akşam da çok bulantım oldu.bide gözümde arpacık mı ne çıktı stresten miş galiba.pazartesi gidicem artık..ama her gittiğimde doğru düzgün ilgilenmiyolar bide diyorum çok stresliyim endişeliyim diye.kalbini bile dinletmiyolar..12 haftalık olana kadar gelme dediler
çok şirin şeyler maşallah canım bayağ bişeyler almışsın hayırlısıyla giysin.Bunlar benim minnağın ilk cicileri hele bir cinsiyeti belli olsun annesi ona neler neler alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?