Günaydın canim. Bu haftaya kadar en gec 7 de ayaktaydım bu hafta ise 10 dan önce kalkamiyorumsabah kalkmak size de zor geliyor mu?
öğle ezanıyla sırf namaz için uyanıyorum yoksa akşama gerı uyancam sanıırım :)sabah kalkmak size de zor geliyor mu?
günaydın kızlarrrr............
bebeklerinizin cinsiyetiyle ilgili fikriniz varmı? hani içinize ne doğuyor?
bna hep erkek doğuyor herkes erkek dıyor ama içime doğsada kız ların hastasıyım :) bayılıorum kız bebişlerebebeklerinizin cinsiyetiyle ilgili fikriniz varmı? hani içinize ne doğuyor?
Benim ilk ogrendıgımde içime kız doğuyor du ama su an bisry hissetmiyorum bütün arkadaşlarım da oğlum olacağını düşünüyor ne hikmetse :) sen
canım haftaya kontrole gideceğim doktor isteyecektir de ben ona güvenmiyorum 3 boyutlu ultrasonu iyi olan bir profesör var ona giderim 13. haftadan sonraGünaydın xanim :) ikili tarama testi yaptırdın mi
kızın olacak galiba nazlı bir kızınbna hep erkek doğuyor herkes erkek dıyor ama içime doğsada kız ların hastasıyım :) bayılıorum kız bebişlere
balım nasılsın ya bn napcem bılmıom kız yarın bı devlet hastanesıne gdeyım kaydın bulunsun dıe bugun randevu aldım yıne sabah kahverengı lekelenmem geldı bılıyor gbı bebiş ne zamn doktor agdecek olsam bı kahverengilik yollayıp streese sokuo bnı
bi fikrim yok hissetmiyorum birşey ama senin oğlan olabilirBenim ilk ogrendıgımde içime kız doğuyor du ama su an bisry hissetmiyorum bütün arkadaşlarım da oğlum olacağını düşünüyor ne hikmetse :) sen
şuan oruyorum ılk denyeyımım yelek oruyorum btsın paylaşırım az kaldı :)kızlar bebişlerinize aldığınız yada ördüğünüz eşyaları paylaşırsanız fikir olur.
Ben nefsimi koreltmek için 3-5 bir şey aldım asıl alış veriş için cinsiyeti bekliyorum. Dur hemen resimlerini çekeyim teyzesi ama sen de paylaskızlar bebişlerinize aldığınız yada ördüğünüz eşyaları paylaşırsanız fikir olur.
bna hep erkek doğuyor herkes erkek dıyor ama içime doğsada kız ların hastasıyım :) bayılıorum kız bebişlere
Olsun kuzum ya kan olmasinda yarın bencede git bende gideceğim bi devlet hastanesine gidince onlara da sor lekelenmeyi haberdar et
balım nasılsın ya bn napcem bılmıom kız yarın bı devlet hastanesıne gdeyım kaydın bulunsun dıe bugun randevu aldım yıne sabah kahverengı lekelenmem geldı bılıyor gbı bebiş ne zamn doktor agdecek olsam bı kahverengilik yollayıp streese sokuo bnı
bi fikrim yok hissetmiyorum birşey ama senin oğlan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?