Merhaba, gaz sanciniz oluyor mu sizin de? Dun gece sanirim spazm gecirdim, cok kotu oldum once bebegime bisey oluyor sandimmidemde de sanci baslayinca spazm oldugunu anladim, ne yapmak lazim boyle durumlarda pratik bilgisi olan var mi
merhaba canım ben ayağımın altına sıcak su torbası koyuyorum birde nane limon çayı içiyorum.suyun içine limon sıkıp içmekte iyi gelebilir.Merhaba, gaz sanciniz oluyor mu sizin de? Dun gece sanirim spazm gecirdim, cok kotu oldum once bebegime bisey oluyor sandimmidemde de sanci baslayinca spazm oldugunu anladim, ne yapmak lazim boyle durumlarda pratik bilgisi olan var mi
Çok ultrasonun zararlı olduğu düşünülüyor yurt dışında tüm gebelik boyunca en fazla 4-6 defa ultrasonà girilirken bizde 20 leri buluyor internette süleyman cansun demir diye artırsan ultrason ile ilgili makalesini okursun kendisi türkiyenin en iyi jinekologlarindan biridir. Çok evham yapma senin girdiğin ultrason ların bebeğe bir faydası var mı ??? Herseyi oluruna bırak ve kötü şeyler getirme aklına ve hep benim bebeğim sağlıklı hiç birşey olmayacak de kendini ve bebeğini rahatlatSelam kızlar, bende tüp bebekle hamile kaldım daha öncede bir düşüğüm olmuştu bu yüzden sürekli tedirginim bebeğime bir şey olacak korkusu yaşıyorum. Bu yüzden çok sık doktora gidiyorum ve ultrasona giriyorum. Doktorlar ultrasonun bir zararı olmadığını söylüyorlar ama içim yine de tedirgin. Sizce sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi? Kendimide tutmıyorum ama sürekli evham yapıyorum. Nasıl geçecek bu aylar
Çok ultrasonun zararlı olduğu düşünülüyor yurt dışında tüm gebelik boyunca en fazla 4-6 defa ultrasonà girilirken bizde 20 leri buluyor internette süleyman cansun demir diye artırsan ultrason ile ilgili makalesini okursun kendisi türkiyenin en iyi jinekologlarindan biridir. Çok evham yapma senin girdiğin ultrason ların bebeğe bir faydası var mı ??? Herseyi oluruna bırak ve kötü şeyler getirme aklına ve hep benim bebeğim sağlıklı hiç birşey olmayacak de kendini ve bebeğini rahatlat
Canım ben de 11. Haftamdayim benim doktorum da kalbini dinlemedi ilerleyen haftalarda dedi bebekte 2.5-3 dereçelik artışa neden oluyormuş ayrıca ultrason kontrolünü de kısa tuttu bir risk sözkonusu ise asla istemem bende. Evet çocuğumum kalp sesini duymak müthiş bir deneyim olacak ama ona zarar vermeden bu olsun istiyorum. Şimdi sadece çırpınan kalbini gördüğüm için onunla yetiniyorumB BenEbru canım dedıgıne tamamen katılıyorum bende isvecde yasıyorumtoplamda ıkı kez ultrasaona gırıcem doguma kadar zaten fazlasını onermıyolar hele kı 10. haftaya kadarultrasona hıc sokmuyorlar bebgın kalbı ısınıp zarar verebılme ıhtımalınden dolayı. Arastırırsanız dunya saglık orgutuda maksımum 3 kez ultrasona gırılmesını onerıyorlar daha fazlasının bebege zararı oldugunu dusunmekteler ben suanda 8. haftamdayım bır kere muayene gıttım ve hala ultrasona gırmedım. kalp atısını duyamadım dıe bence sttrres yapmayın yurt dısında ınsanlar 10. haftadan sonra anca duyabılıyorlar kı bende 12 hafta da ıkılı test yaptırcam buyuk ıhtımal ılk ozaman bebegımın kalp atısını duyucam...
Selam kızlar, bende tüp bebekle hamile kaldım daha öncede bir düşüğüm olmuştu bu yüzden sürekli tedirginim bebeğime bir şey olacak korkusu yaşıyorum. Bu yüzden çok sık doktora gidiyorum ve ultrasona giriyorum. Doktorlar ultrasonun bir zararı olmadığını söylüyorlar ama içim yine de tedirgin. Sizce sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi? Kendimide tutmıyorum ama sürekli evham yapıyorum. Nasıl geçecek bu aylar
sicak su torbasiyla yasar oldum zatenmerhaba canım ben ayağımın altına sıcak su torbası koyuyorum birde nane limon çayı içiyorum.suyun içine limon sıkıp içmekte iyi gelebilir.
Kuzum bizim tek sefer tek ilişki oldu sonra bebek olmuş :Arkadaşlar hamile kalanlara sorum olacak ,ilişki sıklığınız nasıldı hamile kaldınız ben bu ay serophene kullandığım halde adetin 17.günü ile 19.gününü değerlendirebildik lütfen cvp
Ooo maşallah canım peki kaç günde bir adet görüyorsun adetin kaçıncı günü oldu ?Kuzum bizim tek sefer tek ilişki oldu sonra bebek olmuş :
28 günde 1 oluyorum adet 6 gün sürüyor ya 7. Ya 8. Gündü ilişkiden de 4- 5 gün sonra yumurtladigimi hissetmiştim akıntı dan aslında çok küçük bir ihtimali ama olmuş ve tüm belirtilerm olduğu halde benim aklıma hiç hamilelik gelmemistiOoo maşallah canım peki kaç günde bir adet görüyorsun adetin kaçıncı günü oldu ?
faydam olduysa sevindim benimde olunca inatçı oluyor. Ben şunu anladım üşütmemek gerekiyor mide ve bağırsak problemlerini tetikliyor.sicak su torbasiyla yasar oldum zatenlimonlu su da gerçekten rahatlatiyormus tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?