Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Canim bende de oluyo yediklerinden filan olabilir derin derin nefes alip ver ben oyle yapiyorumst: 44335613, member: 617973"]Merhaba, gaz sanciniz oluyor mu sizin de? Dun gece sanirim spazm gecirdim, cok kotu oldum once bebegime bisey oluyor sandim midemde de sanci baslayinca spazm oldugunu anladim, ne yapmak lazim boyle durumlarda pratik bilgisi olan var mi [/QUOTE]
Ben de de oluyor canim
Merhaba, gaz sanciniz oluyor mu sizin de? Dun gece sanirim spazm gecirdim, cok kotu oldum once bebegime bisey oluyor sandim midemde de sanci baslayinca spazm oldugunu anladim, ne yapmak lazim boyle durumlarda pratik bilgisi olan var mi

Merhaba, gaz sanciniz oluyor mu sizin de? Dun gece sanirim spazm gecirdim, cok kotu oldum once bebegime bisey oluyor sandim midemde de sanci baslayinca spazm oldugunu anladim, ne yapmak lazim boyle durumlarda pratik bilgisi olan var mi
merhaba canım ben ayağımın altına sıcak su torbası koyuyorum birde nane limon çayı içiyorum.suyun içine limon sıkıp içmekte iyi gelebilir.

Çok ultrasonun zararlı olduğu düşünülüyor yurt dışında tüm gebelik boyunca en fazla 4-6 defa ultrasonà girilirken bizde 20 leri buluyor internette süleyman cansun demir diye artırsan ultrason ile ilgili makalesini okursun kendisi türkiyenin en iyi jinekologlarindan biridir. Çok evham yapma senin girdiğin ultrason ların bebeğe bir faydası var mı ??? Herseyi oluruna bırak ve kötü şeyler getirme aklına ve hep benim bebeğim sağlıklı hiç birşey olmayacak de kendini ve bebeğini rahatlat

B BenEbru canım dedıgıne tamamen katılıyorum bende isvecde yasıyorumtoplamda ıkı kez ultrasaona gırıcem doguma kadar zaten fazlasını onermıyolar hele kı 10. haftaya kadarultrasona hıc sokmuyorlar bebgın kalbı ısınıp zarar verebılme ıhtımalınden dolayı. Arastırırsanız dunya saglık orgutuda maksımum 3 kez ultrasona gırılmesını onerıyorlar daha fazlasının bebege zararı oldugunu dusunmekteler ben suanda 8. haftamdayım bır kere muayene gıttım ve hala ultrasona gırmedım. kalp atısını duyamadım dıe bence sttrres yapmayın yurt dısında ınsanlar 10. haftadan sonra anca duyabılıyorlar kı bende 12 hafta da ıkılı test yaptırcam buyuk ıhtımal ılk ozaman bebegımın kalp atısını duyucam...

Canım ben de 11. Haftamdayim benim doktorum da kalbini dinlemedi ilerleyen haftalarda dedi bebekte 2.5-3 dereçelik artışa neden oluyormuş ayrıca ultrason kontrolünü de kısa tuttu bir risk sözkonusu ise asla istemem bende. Evet çocuğumum kalp sesini duymak müthiş bir deneyim olacak ama ona zarar vermeden bu olsun istiyorum. Şimdi sadece çırpınan kalbini gördüğüm için onunla yetiniyorum

Ben almanya da hemşirelik yaptım, orada ultrason sınırlı. Bende burada her doktor kontrolunde bakınca araştırdım. Eğer sık sık 4 dk dan fazla ultrasonda baktırırsanız sıkıntılı olur. Avrupa ülkelerinde ve Amerika'da hamilelik boyunca sadece 3 kez ultrason ile bakılıyor.

Arkadaşlar hamile kalanlara sorum olacak ,ilişki sıklığınız nasıldı hamile kaldınız ben bu ay serophene kullandığım halde adetin 17.günü ile 19.gününü değerlendirebildik lütfen cvp

Ooo maşallah canım peki kaç günde bir adet görüyorsun adetin kaçıncı günü oldu ?
28 günde 1 oluyorum adet 6 gün sürüyor ya 7. Ya 8. Gündü ilişkiden de 4- 5 gün sonra yumurtladigimi hissetmiştim akıntı dan aslında çok küçük bir ihtimali ama olmuş ve tüm belirtilerm olduğu halde benim aklıma hiç hamilelik gelmemisti

Evet ilişkiden 4-5 gün sonra yumurtladim aslında imkansız gibi görünüyor değil mi. Anket başlığında uzun uzun yazdım ordan da oku istersen

Canım ben klomenle hamile kaldım yumurtlamamda sıkıntısı yoktu gebelik daha çabuk olsun diye kullandırdi doktorum adetten sonra gün aşırı birliktelik öneriyo doktor adet olana kadar gün aşırı çünkü geç yumurtlama olabilir

Yumurtlama günü diye takılma adet olana kadar ilk defa birliktelik oldu adet olucam diye bekliyodum ayni belirtilerdi test yaptım adet günü ve çift çizgi ağladım sevinçten rabbimden bir tane beklerken iki tane oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu

Günaydın kızlar. Ben üç gündür gribim ilaçta alamıyorum.umarım biran önce geçer.

bol bol meyve ye canım hergün bol yeşil yapraklı sebze ye maydonoz hariç tabiki

Arkadaslar bugun ikili test yaptirdim kan tahlilim henuz cikmafi ultrason normal cikti cok sukur bacak arasinda bi cikinti gorduk ama kordon olabilir dedi net bisey demedi hayirlisi olsun cok saglikli olur insallah sizler yaptirdiniz mi cinsiyet tahmini yapti mi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…