yedim canım bolca limon tükettim bugün biraz daha iyiyim.bol bol meyve ye canım hergün bol yeşil yapraklı sebze ye maydonoz hariç tabiki
Kızlar cinsiyet öğrenen oldumu içinizde
bihayaldi canım nasılsın mıde bulantıların ne alemde ıkıncı kez kontrole gıttınmı?
daha erken degılmı cınsıyet ıcın ? 18-20 haftada daha net gorunuyor dıe bılıyorum
Csnim burda 16. Haftada netlesiyor ama artık dr lar kalça cikintisina göre tahmin de bulunuyorlarmiş bazıları da gorunuyormus 12.haftada
masallagh canım ne guzel bebeişin saglıklı ultrasonda da gormek ayrı bır heyecandır sanırım
Ayhh ne guzel ya benım mıde bulantısı daha gecmedı sanırm daha 9. haftada oldugum ıcınbakalım benımkı ne zaman gecıck hıc ıstahım yok yeemek yıyemıyrum
ikili test sonucun nasıl cıktı? bende ocak 25de gıdıcem ıkılı test ıcın o zaman sanırm bebegın tum saglk fonksıyonlarınıda kontrol edıyormus dımı doktor?
BENİM BELLİ OLDU:)))
8 ocak a randevu verdi ama haftaya giderim herhalde canım . Benim de 9.haftada geçmişti bulantilar
Canım bazı dr lar 11 -12 hafta da söylüyormuş cinsiyeti normalde ben bu hafta sırf cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girecektim ama şehir dışındayım haftaya bakılacak o yuzden
BENİM BELLİ OLDU:)))
Kizlar bnde 2 aylik hamileyim hic hamile gibi degilim ne midem bulaniyo hic bisey yok sadece gögüslerim cok agriyo dokunamiyorum tek bnmmi gögüslerim agriyo anlmdm bide ist avrupada iyi bir hastane bide doktor önerirmisiniz bna acil
günaydın cici anneler arada bir bakıyorum üzülerek bebekleriniz ne kadar büyüdü bulantılarınıız geçtimi diye herşey yolunda sanırım cinsiyet öğrenen oldumu ?kaçıncı haftada bitti bulantılarınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?