Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Merhaba hanımlar,günde bir yudum bile su içemiyorum içtiğim gibi kusuyorum bu yüzden folik asidi bile meyve suyu ile içiyorum.bir zararı olur mu ki,ya da meyve suyu ile de aynı faydayı sağlar mı?

Csnim burda 16. Haftada netlesiyor ama artık dr lar kalça cikintisina göre tahmin de bulunuyorlarmiş bazıları da gorunuyormus 12.haftada

masallagh canım ne guzel bebeişin saglıklı ultrasonda da gormek ayrı bır heyecandır sanırım

Ayhh ne guzel ya benım mıde bulantısı daha gecmedı sanırm daha 9. haftada oldugum ıcın bakalım benımkı ne zaman gecıck hıc ıstahım yok yeemek yıyemıyrum

ikili test sonucun nasıl cıktı? bende ocak 25de gıdıcem ıkılı test ıcın o zaman sanırm bebegın tum saglk fonksıyonlarınıda kontrol edıyormus dımı doktor?

8 ocak a randevu verdi ama haftaya giderim herhalde canım . Benim de 9.haftada geçmişti bulantilar

Canım bazı dr lar 11 -12 hafta da söylüyormuş cinsiyeti normalde ben bu hafta sırf cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girecektim ama şehir dışındayım haftaya bakılacak o yuzden

Hayırlı olsuun katre_366 , darısı bizlerin başına =)
Benimde mide bulantım bitti çok şükür, ama progestanı bıraktıktan sonra kayboldu. Sizde hala var mı bulantı?

8 ocak a randevu verdi ama haftaya giderim herhalde canım . Benim de 9.haftada geçmişti bulantilar

Ayy insallah benımde bu hafta gecer Ben de ıkılı test ıcın 25 ocak da gıdıcem ılk kez ultrasona gırmıs olucam

Insallah test sonucların güze cıkar canım.

Canım bazı dr lar 11 -12 hafta da söylüyormuş cinsiyeti normalde ben bu hafta sırf cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girecektim ama şehir dışındayım haftaya bakılacak o yuzden

ıkılı test yaptırdınızmı acaba? ne guzelmıs bayag erkenden ogrenme sansınız olucak ozaman. Bana doktor 18 marta gun verdı geenel saglık durumuna bakmak ve bebk gosterırse ozaman cınsıyetını ogrenıcez ınsallah

BENİM BELLİ OLDU:)))

aa ne guzel hayırlı olsun canım ne guzel. pembemı mavimi

Kizlar bnde 2 aylik hamileyim hic hamile gibi degilim ne midem bulaniyo hic bisey yok sadece gögüslerim cok agriyo dokunamiyorum tek bnmmi gögüslerim agriyo anlmdm bide ist avrupada iyi bir hastane bide doktor önerirmisiniz bna acil

günaydın cici anneler arada bir bakıyorum üzülerek bebekleriniz ne kadar büyüdü bulantılarınıız geçtimi diye herşey yolunda sanırım cinsiyet öğrenen oldumu ?kaçıncı haftada bitti bulantılarınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…