Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

cnm sen ne yapıyorsun nerelerdesin?

çalışıyorum rutin hayatıma geri döndüm 21 gün oldu hala kanamam devam ediyor.tekrar bir gebelik için 39 yaşımı bekliycem çok mu geç acaba ya ,bende sizden tiyo alıyorum arada sıra buraya girip acaba ne kadar sürede bulantınız bitti diye,bazende baktıkça üzülüyorum benimde 11 haftalık olacaktı şimdi diye offfff

Ne olur üzülme hayırlı olsaydı zaten dünyaya gelmesine hiçbir şey mani olamazdı canım.

slm kızlar bende bugün doktora gittim ikizleri gördüm çok şükür iyiler 3 hafta sonra sedece ense kalınlığı ölçülecek ikili test yapılmayacak ikiz diye .bende pek fazla yiyemiyorum bol roka marul tere veya saalata yapıp yiyorum mutlaka bir kase yoğurt yemeliyiz bir avuç ceviz sorununuz yoksa kabızlıkla ilgili her gün bir muz bol meyve yiyin kızlar haftada bir balık yemek lazım ama ben sevmiyorum midem kaldırmıyo zorla yemeye çalışıyorum sizde öyle yapın

neden 39 yaşını bekliyceksinki

Canım senin bebegine cinsiyet tahmini yapmadı mi dr lar ? Ben bugün bi arkadaştan daha haber aldım ikili tarama için gitmiş dr kıza benziyor demiş

Yok cnm ben ikili test yaptırmıyorum son gittiğimdede 9+5 ti. Bi dahaki randevum 20 ocakta. Ama haftasonu eve yakın bi hastane var sırf bebişi görebilmek için :) belki cinsiyetide öğreniriz

Kizlar bnde 2 aylik hamileyim hic hamile gibi degilim ne midem bulaniyo hic bisey yok sadece gögüslerim cok agriyo dokunamiyorum tek bnmmi gögüslerim agriyo anlmdm bide ist avrupada iyi bir hastane bide doktor önerirmisiniz bna acil
Canım eğer ilk bebeğinse bazı kadınlar ilk bebeklerinde hiç bir şey hissetmiyor hatta beş altı aylık olana kadar karnın bile çok çıkmayabilir panik yapma yaşadık gördük tek değilsin

Kızlar hepinize selamlar kucak dolusu. Bende sizin gibi kasım da hamile olduğumu öğrendim. Temmuz ayında 12 haftalık bebeğimi kaybettiğim için araniza girmeden önce bebeğim biraz büyüsün istedim. Sat 19 ekim amaaa adet günüm 32 olduğu için sanki ölçümler 23 ekim e uygun ilerliyor. Yani inşallah 29 ağustos 40 haftamız bu arada ankara dayım. Lokman hekim e gidiyorum. Cuma günü 11 haftam bitecek ve inşallah randevumuz var bir sorun çıkmaz.Bu arada kaybettiğim bebekte hasimato olduğumu öğrendim.birde bacağımda çocukluğumdan kalma bir damar vardı. Onda tromboflebit denen bir haftalık oluşmuştu. 3 hafta yatmıştım bundan korunmak için mutlaka limon u ihmal etmeyin.su an sırf bunu önlemek için iğne vuruyorum kendime.zaten hep buralardaydım ama bazı arkadaşların mide bulantısı hafifledi diye artık bende yazmak istedim. Benim de çok şükür ki birkaç gündür hafifledi sanki yok değil ama eskisi gibi de aşırı değil çok şükür suyun tadını hissetmeye başladım. Ne büyük bir nimetmis su içmek bunu anladım. Hepimiz inşallah temmuz ağustos gibi alırız kuzuları kurallarımıza...

cnm öncelikle yaşadıkların için çok geçmiş olsun. aramıza hoşgeldin. seninde ikinci bebişmi cnm. kaç yaşındasın. biraz tanıtırmısın kendini cnm. birdee yeni bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşllahh

Merhaba canım :) öncelikle bebeğin hayırlı ugurlu olsun seninle aynı gidiyoruz ve bendr ankarada yaşıyorum ve bende lokman hekim e gittim geçen hafta sincandakine ama tekrar dr arayışına girdim çok sevemedim orayı ikili tarama için bu cuma çağırdı dr o yuzdrn dr biran once bi dr bulmam lazım en azından bi devlette test yaptırmam lazım onerebilecegin bi yer var mi

canım ben turkıyede tum tahlıllerımı ankarada Hrs hastanesıne yaptırdım ve cok memnun kaldım hepsı allanında uzman doktorlar bence bı oraya bak derım.

canım ben turkıyede tum tahlıllerımı ankarada Hrs hastanesıne yaptırdım ve cok memnun kaldım hepsı allanında uzman doktorlar bence bı oraya bak derım.

Hmm olabilir aslında canım arastiririm da biraz uzak gibi bana. Daha yakın bi yer olsun istiyorum

kızlar merhaba..bende 16 ocakta gidicem tekrardan benim ikinci gebelik ama unutmuşum..ikili tarama hangi haftalarda oluyordu..benim mide bulantılarım çok yoğun bu arada...cinsiyet konusunda da bazı doktorlar 12.haftasında bile söylüyor bizimkine de 9 haftalıkken gittiğimre erkek olabilir demişti..sağlıklı olsun da daha ne isterim...

11 13. Haftalar arasında yapılması gerekiyor diye biliyorum csnim daha kaçırmış sayilmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…