Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

canım muhakkak dr.a git..benim doktor çok midem bulanıyor dediğimde her seferinde boşwer bulansın bulanmamamsından daha iyi dedi..bak az önce bi kız bulantıları iki gündür hiç yokmuş bebeğin kalbi durmuş dedi..dr.a git..

Sağol canım hoş buldum. Benim yaşım bu yıl ağustos ayında 37 olacak 79 doğumluyum. Bu benim eğer sağlıkla devam ederse 4. Bebeğim olacak. İlk iki çocuğum kız biri 13 biri 10 yaşında. Ben ilk iki çocuğum da doktora baya bir geç gittim.İlk kızımda okuyordum daha testi yaptım pozitifti ve beş altı aylık olunca ilk kez doktora gittim ikinci kızımda da yurt dışındaydım dört aylık olunca gelince doktora gittim bu iki çocuğum zekai tahir de doğdu. Ardından üç yıl sonra üç aylık bir bebeğimi kaybettim ve kürtaj üstüne hamile kalıp aşırı kanama olmasına sincan lokman hekim de bir oğlum oldu.su an o da 6 yaşının içinde seneye okula başlayacak. Aslında ben hep iç çocuk yeter diyen biriydim fakat eşimin çocukluktan kalma bir dört çocuk isteği var hatta akrabaları bile sık sık hatırlatırdı bana. Neyse işte son iki yılımız olsun mu olmasın mı diyerek geçti geçen yıl bu zamanlar dedim ki ya zaten evde oturuyoruz çalışan biri bile 2 veya 3 çocuk yapıyorsa insan birde istiyorsa ve seviyorsa neden olmasın ki dedim belki de yaşım kırk o geçince pişman olurum diye girdik bir yola.Ama işte bebeğimi kaybettim tekrar bacağımda com ciddi bir enfeksiyon oluştu. Kesin bir sebep söyleyemediler tabiki aslında bu kayıpla vaz geçerdim demek kk ki hayırlısı değil derdim fakat çocuklar ve eşim öyle üzüldü ki belki de bu da bir imtihan diyerek artık inşallah sağlıklı ve son olur diyerek tekrar hamile kaldım. Baya uzun oldu sanırım yani bu benim 6. Hamileliyim. E haliyle hikaye de çok. Oğlumda en başında kanamam olduğu için sürekli loklman hekim deydim şimdi de orada devam ediyorum.devlet hastanesine kıyasla baba çok çok iyi geliyor.

Çok geçmiş olsun ins bundan sonra böyle şeyler yasamazsiniz ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin iz . Lokman hekim de hangi dr a gidiyorsunuz acaba

Kizlar ikili test 14.haftaya kadar oluyormus,dun doktor söyledi,ben yaptirmayi dusunmuyorum,bilmiyorum kotu mu yapıyorum, hepimize saglikli bebekler nasip etsin rabbim

Çok geçmiş olsun ins bundan sonra böyle şeyler yasamazsiniz ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin iz . Lokman hekim de hangi dr a gidiyorsunuz acaba
Ben pakize eylem hanım a gidiyorum şu an

Nerde o hastane canım fiyatları uygunmu oraya gidiyim bayadr kontrole gitmiyorum uygun ilgilenen guzel bi hastane bulamdm

Aslında ben batıkentte oturuyorum burda yenimahalle devlet hastanesi ve medika
Benim dr umda o ama biraz soğuk geldi bana pek yüzü gülmedi bende isinamadim malesef
Evet canım öyle bir duruşu var kadının aslında bahar hanım var orda o çok güler yüzlü onu da çok beğeniyorum benim oğlumda ki doktorum pakize olduğu için ona devam ettim pakize hanım orada ki academic kariyer olarak da en başarılı doktor diye biliyorum yoksa bahar hanımın ilgisini görünce acaba değiştirsem mi diye düşünmedim desem yalan olur ama şimdi hakkını da yemeyim pakize hanım ne zaman arasanız ne zaman gitseniz mutlaka geri çevirmez hatta ben bir kere abarttım çok çok ayrıntı sordum sıra da vardı böyle özür dileyerek kesinlikle sor için rahat etsin filan dedi çok hoşuma gitmişti

Kizlar ikili test 14.haftaya kadar oluyormus,dun doktor söyledi,ben yaptirmayi dusunmuyorum,bilmiyorum kotu mu yapıyorum, hepimize saglikli bebekler nasip etsin rabbim

Cnm bende yaptırmayacağım merak etme. Sonucu ne olursaolsun aldırmam diyorsan çok da güvenilir testte değil zaten çoğu insana normal old. Halde down sendromu damgası vuruyorlar

Kızlar tekrar selamlar kaç yıldır kullanıcı adımı değiştirsem diyordum ayan beyan herşeyim gerçek. Elbette gerçek olmalı ancak bu forum dışarıdan da okunduğu için bazen rahatsız oluyordum neyse az önce degistirdim yeni adım bu . Bu arada ben asuman

Evet hakkını yememek lazım aceleci değil sakin bi dr dinliyor uzun uzun ama benim bi arkadaşımda bahar hanimdan çok memnun olduğunu söyledi ve sanırım bende bahar hanımı deneyecegim ve orda devam edeceğim

günaydın kızlar uzun aradan sonra merhaba...mide bulantılarım had safhada öyleki işten eve gitmekte zorlanıyorum,bir aydır devam ediyor bulantı.Emedur kullanıyordum fayda etmiyor,doktor bu hafta zofer adında bir ilaç verdi ama oda maalesef bulantımı kesmiyor...Minnacık bişey yesem bin pişman oluyorum.Bebeğe zarar vermeyeceğimi bilsem hiç yemek yemicem inan.Geçen hafta perşembe İstanbul da kar yağdı malum ve ben ateş kusma ile hastaneye başvurdum serum ilaç vs hala 1000 mg amoksisilin kullanıyorum,mide bulantısının etkisiyle beslenememekte eklenince tedavimden hızlı sonuç alamıyorum Nefes yollarımda tıkalı,iki burun deliğimde kapak var gibi tıkalı.Sabaha kadar uyku yok . Doktor hamilelikte geniz etlenirinin şiştiğini söyledi,burun spreyi verdi,şuan onu kullanıyorum ama nefes alamıyorum.Ne buyuk nimetmiş yemek yemek , nefes alabilmek.
Allah hepimize çektiğimiz sıkıntıların hürmetine kolay doğumlar ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydıın anne adaylarıı, benden doktor bi kaç kan tahlili istedi, bir çoğunu devlette yaptırdım ama bazılarını yapmıyorlarmış. Sİzden doktorunuz Rubella, Cmv ve Toxoplasma tahlillerini istedi mi?

Bir de şu ikili test nedir? onunda vakti geliyormuş

Canım benim bu testleri 6. Haftada ilk muayenede yapmıştı dr . Özelde yaptırmıştım ben . İkili tarama da 11 14. Haftalar arasında yapılan bi test bebekte down sendromu ihtimaline bakılıyor

Canım benim bu testleri 6. Haftada ilk muayenede yapmıştı dr . Özelde yaptırmıştım ben . İkili tarama da 11 14. Haftalar arasında yapılan bi test bebekte down sendromu ihtimaline bakılıyor

teşekkür ederim canım, peki sorabilirsem kan tahlilleri ne kadar tuttu, tahmini bilgim olsun hazırlıklı gideyim

teşekkür ederim canım, peki sorabilirsem kan tahlilleri ne kadar tuttu, tahmini bilgim olsun hazırlıklı gideyim

Csnim benim gittiğim hastanede sadece muayene ücreti almışlardı 62 lira onun dışında testlerden ücret almamislardi ama hastaneden hastaneye değişiyor diye biliyorum ben ankaradayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…