Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Evet hakkını yememek lazım aceleci değil sakin bi dr dinliyor uzun uzun ama benim bi arkadaşımda bahar hanimdan çok memnun olduğunu söyledi ve sanırım bende bahar hanımı deneyecegim ve orda devam edeceğim
Bahar hanımla ilgili tecrübelerini bekliyorum. Birde bahar hanım da yoğunluk da yok pakize de sürekli sıra var. Bu da hoş birşey

Bizde üç hafta önce yaptırdık. Bu rahatsızlıkların hamilelikte olması çeşitli sorunlara yol açıyor diye biliyorum.bunun için rutin olarak yapılıyor.

Amin canım çok geçmiş olsun. Hastalık ayrı hamilelik ayrı insanı yoruyor. İnsan tüm bu sıkıntıya ancak bebeğini düşünerek katlanacak güç buluyor. İlaçlar için tedirgin olma bende aynılarını kullandım gebelikte. Birde iki limon sıkıp içine de iki yemek kaşığı bal ve biraz da su karıştırıp içmeyi denersen inşallah şifa olur. Bana iyi gelmişti.

Bahar hanımla ilgili tecrübelerini bekliyorum. Birde bahar hanım da yoğunluk da yok pakize de sürekli sıra var. Bu da hoş birşey

Ya benim kafamı da o karıştırıyor işte neden yogun ki demekki o daha iyi diye düşündürüyor insana ama ben yinede bahar hanımı bi deneyecegim ins :))

Ya benim kafamı da o karıştırıyor işte neden yogun ki demekki o daha iyi diye düşündürüyor insana ama ben yinede bahar hanımı bi deneyecegim ins :))
Bahar nere mezunu bilmiyorum ama pakize hacettepe tıp mezunu birde araştırmaları filan var nette. Yani sorunlu hamilelik ler filan tecrübe olarak onu tercih ediyor.senin ilk bebek mı nerde oturuyorsun ankara da

Bahar nere mezunu bilmiyorum ama pakize hacettepe tıp mezunu birde araştırmaları filan var nette. Yani sorunlu hamilelik ler filan tecrübe olarak onu tercih ediyor.senin ilk bebek mı nerde oturuyorsun ankara da

Evet ilk gebelik sincanda oturuyorum sen nerdesin bu arada bahar hanım da ankara tip mezunuymus uzmanlığı ds zekai tahir de yapmış

Evet ilk gebelik sincanda oturuyorum sen nerdesin bu arada bahar hanım da ankara tip mezunuymus uzmanlığı ds zekai tahir de yapmış
O iyiymiş ya bahar a gidesim geldi ya ben en çok lokman hekim o mahremiyet açısından tercih ediyorum ben aslında batıkent te oturuyorum.Burda yeni açılan bir hastane var medikal park. Kayınvalide mler sürekli oraya gidiyor ama fiyatlar biraz daha pahalı gerçi eve yakın diye oraya gidelim dediler ama ben genede istemedim. Zaten batıkent ten sincan a on dakika da geliyoruz.yarın randevum var diye bakalım hayırlısı eğer herşey yolunda ise ben de gebelik takibi yapmayı istiyorum yardımını alırım artık

Evet ya medicalpark i bende duydum hatta dusundum de bi ara ama emin olamadım bi bahar hanıma da gideyim de son çare medicalpark deniycem. Tabiki elimden geleni yaparım

Kızlar bugün kontrole gittim ikili test te yaptırdık cinsiyeti ile ilgili birşey demedi bende sormadım 11+3 deyiz doktor bakarken bir ara bacak arası açtı ama incelemeden iki saniye içinde geri başka pozisyona geçti yani bakmasa merak etmeyecektim ama böyle yapınca merak ettim

İkili tarama yi nerde yaptirdin

Kızlar hamd olsun bir sorunum olmadığı için bende gebelik takibi yapmak istiyorum hadi yapanlar yol göstersin

Günaydın nasılsınız? Kilo almaya başladınız mı? Benim ki 12 Haftalık ve hafif bir göbüşüm var, tabi bazen şişkinlik de oluyor o zaman daha da büyük gözüküyor. Sizde durumlar nasıl. Söylemesi ayıp gaz sıkıntısı olan var mı

Gunaydın canım. Bende 12.haftaya girdim bugun. 3gün önce göbeğim bildiğin hamile göbeği şeklini aldı birdrn bire.çok tuhaf 2kilo aldım ben. Gaz sıkıntım geçen ay çok fazlaydı su bile gaz yapıyodu.hele gaz sancılarım dogum sancısından beterdı.buara azaldı çok şükür

kızlar merhaba. ben daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim doktor folic asit olarak premesis verdi. sonra regl olunca hapı bıraktım ama şimdi tekrar kullansam olurmu acaba. sadece gebelik halindemi kullanılıyo bi bilginiz varmı?

Ben de şimdiye kadar 2 kilo aldım, akşama doğru karnım şişiyor gazdan dolayı, demek ki tek bende yokmuş bu sıkıntı. Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…