evet doğrudur canım, çok teşekkür ederim
Bahar hanımla ilgili tecrübelerini bekliyorum. Birde bahar hanım da yoğunluk da yok pakize de sürekli sıra var. Bu da hoş birşeyEvet hakkını yememek lazım aceleci değil sakin bi dr dinliyor uzun uzun ama benim bi arkadaşımda bahar hanimdan çok memnun olduğunu söyledi ve sanırım bende bahar hanımı deneyecegim ve orda devam edeceğim
Bizde üç hafta önce yaptırdık. Bu rahatsızlıkların hamilelikte olması çeşitli sorunlara yol açıyor diye biliyorum.bunun için rutin olarak yapılıyor.Günaydıın anne adaylarıı, benden doktor bi kaç kan tahlili istedi, bir çoğunu devlette yaptırdım ama bazılarını yapmıyorlarmış. Sİzden doktorunuz Rubella, Cmv ve Toxoplasma tahlillerini istedi mi?
Bir de şu ikili test nedir? onunda vakti geliyormuş
Amin canım çok geçmiş olsun. Hastalık ayrı hamilelik ayrı insanı yoruyor. İnsan tüm bu sıkıntıya ancak bebeğini düşünerek katlanacak güç buluyor. İlaçlar için tedirgin olma bende aynılarını kullandım gebelikte. Birde iki limon sıkıp içine de iki yemek kaşığı bal ve biraz da su karıştırıp içmeyi denersen inşallah şifa olur. Bana iyi gelmişti.günaydın kızlar uzun aradan sonra merhaba...mide bulantılarım had safhada öyleki işten eve gitmekte zorlanıyorum,bir aydır devam ediyor bulantı.Emedur kullanıyordum fayda etmiyor,doktor bu hafta zofer adında bir ilaç verdi ama oda maalesef bulantımı kesmiyor...Minnacık bişey yesem bin pişman oluyorum.Bebeğe zarar vermeyeceğimi bilsem hiç yemek yemicem inan.Geçen hafta perşembe İstanbul da kar yağdı malum ve ben ateş kusma ile hastaneye başvurdum serum ilaç vs hala 1000 mg amoksisilin kullanıyorum,mide bulantısının etkisiyle beslenememekte eklenince tedavimden hızlı sonuç alamıyorumNefes yollarımda tıkalı,iki burun deliğimde kapak var gibi tıkalı.Sabaha kadar uyku yok . Doktor hamilelikte geniz etlenirinin şiştiğini söyledi,burun spreyi verdi,şuan onu kullanıyorum ama nefes alamıyorum.Ne buyuk nimetmiş yemek yemek , nefes alabilmek.
Allah hepimize çektiğimiz sıkıntıların hürmetine kolay doğumlar ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bahar hanımla ilgili tecrübelerini bekliyorum. Birde bahar hanım da yoğunluk da yok pakize de sürekli sıra var. Bu da hoş birşey
Bahar nere mezunu bilmiyorum ama pakize hacettepe tıp mezunu birde araştırmaları filan var nette. Yani sorunlu hamilelik ler filan tecrübe olarak onu tercih ediyor.senin ilk bebek mı nerde oturuyorsun ankara daYa benim kafamı da o karıştırıyor işte neden yogun ki demekki o daha iyi diye düşündürüyor insana ama ben yinede bahar hanımı bi deneyecegim ins :))
Bahar nere mezunu bilmiyorum ama pakize hacettepe tıp mezunu birde araştırmaları filan var nette. Yani sorunlu hamilelik ler filan tecrübe olarak onu tercih ediyor.senin ilk bebek mı nerde oturuyorsun ankara da
O iyiymiş ya bahar a gidesim geldi ya ben en çok lokman hekim o mahremiyet açısından tercih ediyorum ben aslında batıkent te oturuyorum.Burda yeni açılan bir hastane var medikal park. Kayınvalide mler sürekli oraya gidiyor ama fiyatlar biraz daha pahalı gerçi eve yakın diye oraya gidelim dediler ama ben genede istemedim. Zaten batıkent ten sincan a on dakika da geliyoruz.yarın randevum var diye bakalım hayırlısı eğer herşey yolunda ise ben de gebelik takibi yapmayı istiyorum yardımını alırım artıkEvet ilk gebelik sincanda oturuyorum sen nerdesin bu arada bahar hanım da ankara tip mezunuymus uzmanlığı ds zekai tahir de yapmış
O iyiymiş ya bahar a gidesim geldi ya ben en çok lokman hekim o mahremiyet açısından tercih ediyorum ben aslında batıkent te oturuyorum.Burda yeni açılan bir hastane var medikal park. Kayınvalide mler sürekli oraya gidiyor ama fiyatlar biraz daha pahalı gerçi eve yakın diye oraya gidelim dediler ama ben genede istemedim. Zaten batıkent ten sincan a on dakika da geliyoruz.yarın randevum var diye bakalım hayırlısı eğer herşey yolunda ise ben de gebelik takibi yapmayı istiyorum yardımını alırım artık
Hayırlı cumalarhayırlı sabahlar vee hayırlı cumalar hanımlarr
Kızlar bugün kontrole gittim ikili test te yaptırdık cinsiyeti ile ilgili birşey demedi bende sormadım 11+3 deyiz doktor bakarken bir ara bacak arası açtı ama incelemeden iki saniye içinde geri başka pozisyona geçti yani bakmasa merak etmeyecektim ama böyle yapınca merak ettim
Lokman hekim deİkili tarama yi nerde yaptirdin
Kızlar hamd olsun bir sorunum olmadığı için bende gebelik takibi yapmak istiyorum hadi yapanlar yol göstersin
Gunaydın canım. Bende 12.haftaya girdim bugun. 3gün önce göbeğim bildiğin hamile göbeği şeklini aldı birdrn bire.çok tuhaf 2kilo aldım ben. Gaz sıkıntım geçen ay çok fazlaydı su bile gaz yapıyodu.hele gaz sancılarım dogum sancısından beterdı.buara azaldı çok şükürGünaydın nasılsınız? Kilo almaya başladınız mı? Benim ki 12 Haftalık ve hafif bir göbüşüm var, tabi bazen şişkinlik de oluyor o zaman daha da büyük gözüküyor. Sizde durumlar nasıl. Söylemesi ayıp gaz sıkıntısı olan var mı
Gunaydın canım. Bende 12.haftaya girdim bugun. 3gün önce göbeğim bildiğin hamile göbeği şeklini aldı birdrn bire.çok tuhaf 2kilo aldım ben. Gaz sıkıntım geçen ay çok fazlaydı su bile gaz yapıyodu.hele gaz sancılarım dogum sancısından beterdı.buara azaldı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?