- 13 Ağustos 2014
- 224
- 158
- 53
Geç olsun da güç olmasın canım bende de biraz göbek çıktı ama ben bi beş altı kilo filan verdim. Gaz sıkıntısı yok bende ya çok şükür kabızlık filan da olmuyor. Yani mesela çok yemiyorum ama yediğimi de çıkıyor bazen ama genede bir sıkıntım yok. Kış ayları bakliyat fazla yiyorsan belki o artırır gazı. Birde bünye meselesi tabiki...Günaydın nasılsınız? Kilo almaya başladınız mı? Benim ki 12 Haftalık ve hafif bir göbüşüm var, tabi bazen şişkinlik de oluyor o zaman daha da büyük gözüküyor. Sizde durumlar nasıl. Söylemesi ayıp gaz sıkıntısı olan var mı
Gebelik düşünüyorsan gebe olmadan önce de başlatıyorlar. gebe olup gidince geç bile kalkınmış diyorlar.kızlar merhaba. ben daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim doktor folic asit olarak premesis verdi. sonra regl olunca hapı bıraktım ama şimdi tekrar kullansam olurmu acaba. sadece gebelik halindemi kullanılıyo bi bilginiz varmı?
Tedirgin olma kolay birşey geçer gider Allah in izniyle.zaten enfeksiyon nerede olursa olsun bol su içmek tavsiye ediliyor. Vücuda giren her damla su mutlaka içerden zararlı birşeyler alıp da çıkar.Bu benim su felsefem biraz da kendini sıcak tutman lazım idrar yolu enfeksiyon o üşüyünce de artar. Nee biliyim sıcak su torbasının üstüne otur filan derler. Eskiden sobalı evlerde sobanın üstüne tuğla koyup üstüne otururlardı.Ya birde balık yağı ile ilgili fikrimi soyleyim tabi bu sadece benim fikrim de ya eskiden insanlar balık yağı mı içiyordu folik asit mi içiyordu inanın bazen e diyorum ki hiç bir şey doğal değil hamilelikler bile doğal gitmiyor senin ihtiyacın olduğuna inanıyorsan iç tabiki ama çok fazla da bel bağlama.etini sütünü yoğurdunu meyveni güzel ye yeter benceKizlar bende idrar enfeksiyonu varmis, doktor bol su ic ilac vermicem dedi, kolay gecicek bisey mi bilginiz var mi?
Bu arada ben balik yagina basladim, kilo aldiriyomus biraz ama anne karnindan olunceye kadar icmemiz gereken bi ilacmis
Valla bende yalnız değilmişim sevindimBen de şimdiye kadar 2 kilo aldım, akşama doğru karnım şişiyor gazdan dolayı, demek ki tek bende yokmuş bu sıkıntı. Teşekkür ederim canım
Bahar hanımla ilgili tecrübelerini bekliyorum. Birde bahar hanım da yoğunluk da yok pakize de sürekli sıra var. Bu da hoş birşey
Selam, doğum günümüz aynı görünüyor :)Bende de aksam gaz devam ediyor bide simdiye kadar 2 kilo aldim...gobus deseniz cikmaya basladi bile pazartesi ikili teste gidicez bakalim cinsiyeti belli olur insallah bebisimizin
Hayırlı olsun :) Ben de erkek hissediyordum.Bizde bugün dr a gittik 2 li tarama için ense kalınlığı 0.98 çıktı gayet iyi 2.5 üstü risk bizim için dedi dr . Kan verdik 1 hafta sonra çıkacak ins . Bizimki içinde kıza benziyor drdi ben de öyle hissediyordum zatrn çok sevindim :)))
Hayırlı olsun :)Ben de bugun erkek annesi olacağımı ogrendim
Merhabaaaaa biz de dun gittik ikili testimiz icin...ultrasound la dr umuz bakti cok sukur bi sorunumuz yok ama cinsiyetini tam belirleyemedi kiz olabilir dedi ama 1 ay sonra netlesecekmis...ihtimal olarak konusunca ben de pek inanmadim acikcasi...kismet artik saglikla gelsin de bebislerimiz...sizin de erkekmis hayirli ugurlu olsun biz de bi an once ogrensek iyi olacak yoksa evimiz pembe mavi cicilerle dolmaya devam edecek :)Selam, doğum günümüz aynı görünüyor :)
Biz bugün ikili test için doktora gittik. 12+4 haftalığız bugün. Ense kalınlığı için Radyoloji doktoru ultrasonla kontrol ediyor. bakarken bebeğimizin cinsiyeti için %90 erkek olduğunu söyledi. Hatta ultrasonda o bölgeye de zoom yaparak çıkıntı şurda diye gösterdi. Kendi kadın doğum uzmanımız ikili test sonucu haftaya çıktığında bakarız ultrasonla cinsiyete dedi oradan henüz teyit almadık yani. Ama değişeceğini pek sanmıyorum. Sizde bir haber var mı?
Bende de gaz sıkıntısı oluyor. Bir ara baya fazlalaştı internetten araştırdım mandalinayı fazla tüketmemin sonucuymuş. Ben de yemeyi bıraktım şimdilik. Gerçekten ortadan kalktı şikayetim bir anda. Önümüzdeki hafta ikili test için doktora gideceğim, ilk defa ultrasonda kollarını ayaklarını görecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Pilates veya yoga yapan var mı? Veya hamilelik boyunca yapmayı düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?