Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Arkadaşlar ikili test yaptırmış olanlara sorum olacaktı, ben muayene için özele gidiyorum ama kan tahlilleri olsun testler olsun devlette yaptırmaya çalışıyorum. Bunun için Zeynep Kamile gidiyorum ama en erken 15-16 gün sonra ikili test için randevu verebiliyorlar. Başka bir devlet hastanesi yapıyor mu bu testi, ben mhrs sisteminden baktım ama bulamadım sizin bir bilginiz var mı?

Özel 180 tl istedi, hem pahalı hemde özelin isteklerine ve sonuçlarına güvenemiyorum. 6. haftamda benden doppler testi istemesiyle güvenim sarsıldı, doktorumu da değiştirmiştim bu nedenden dolayı

bende hamileyken yapılabilecek egzersizlere baktım, yoga ve pilates doğum sürecini kolaylaştırıyormuş. Yüzmede aynı şekilde. Ben düşünüyorum aslında, 3. ayımın bitmesini bekledim nolur nolmaz diye
Dün doktor kontrolümde hamile pilatesi, yüzme için doktorumdan onay aldım. Hamile pilatesini daha önce pilates yaptığım için dvd alıp kendim başlamayı düşünüyorum. Maalesef kış hamilesi olduğumuz için yüzme işini deniz yerine havuzda yapmak zorundayız şu dönem için. Hijyen konusunda emin olamayacağımız için akıntı başlarsa doktorum yüzmeyi bırakabileceğimi söyledi. 3.ayımda yaklaşık 3 kilo almış olmak, bu dönemde hiç kilo almamak gerekirken benim için üzücü.Doğumun kolay olması açısından bol hareket , egzersiz lazım :))

Çok mantıklı :)) bende 3 kilo aldım şimdiden . İştahim çok açık böyle giderse duba gibi olacağım acilen bişeyler yapmam gerek :/

Arkadaslar ikili test sonucunda hcg degeriyle cinsiyet tahmini yapiliyorms tutan varmi

Adana seyhan baskentte yaptirdim cnm ben...bu arada ben de hamile pilatesine gitmeyi dusunuorum dr um da onay verdi ztn

bilgi için teşekkür ederim. istanbulda yaşıyorum ben, bi kaç yeri aradım fiyat aldım en son duyduğum 250 tl idi :) uçmuş bu millet

Ben youtube da bakınınca ebru şallının hamile pilates videosunu gördüm, ilk önce onunla başlarım diye düşünüyorum

Yok artik bu kadar uçuk fiyat olmasi cok sacma ztn drun ense kalinligini olcuyor biz sdc kan verioruz bu kadar...ne yapiolar o kadar paraya deger anlamıyorum...bu arada sizde de mide yanmasi var mi kac gündür uyuyamiorum

Çok şükür canım 9.haftada fln bitti galiba iyiyim . Dün ikili tarama için gittik dr kıza benzettim dedi :) sen nasılsın neler yapıyorsun

hayırlı evlat olsun inşallah ,bende çalışıyorum rutin hayatıma geri döndüm ,oğlumla uğraşıyorum,hala regl olmadım 1 ay oldu ya stres yaptı artık beni.

Yok artik bu kadar uçuk fiyat olmasi cok sacma ztn drun ense kalinligini olcuyor biz sdc kan verioruz bu kadar...ne yapiolar o kadar paraya deger anlamıyorum...bu arada sizde de mide yanmasi var mi kac gündür uyuyamiorum
Mide yanması bende de oluyordu. Uyutmuyor aynı şekilde doktoruma söyledim. Gaviskon mide ilacı yazı 4 tane :) sanırım tüm hamileliğim boyunca yetecek :) Yalnız erken başlamış reflün dedi. Yani hamilelikten değil de yediğin içtiğinle alakalı dedi.Akşam yeyip yatıyorum gece acıkıp yine birşeyler atıştırıyorum. Şimdi 2 gündür ilaçlarımı eczaneden aldıktan sonra dikkat etmeye çalışıyorum gece geç saatte yememeye. 2 gündür rahatım. Aldığım ilaçları kullanmama henüz gerek kalmadı.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Daha önce pilates yapmamışsanız zaten yapılması tavsiye edilmiyor. Yaptığım için kendimi zorlamadan yaparım diye düşünüyorum. Özel pilates dersi için aylık 600 tl (ayda 10 saatle sınırlı)fiyat aldım ve değmeyeceğini düşünüyorum. Hamileliğimi eşimin işi nedeniyle İst.dışında geçirmek zorunda kaldık. Eminim İstanbul'da pilates dersleri daha uygundur.

Hanimlar hangi vitaminleri kullaniyorsunuz? Burdan okudugum kadariyla herkes hemen hemen elevit iciyor,benim doktorumsa sadece demir ilaci verdi, baslamalimiyim kafam karıştı, cok da vitaminli seyler tuketebilen bi insan degilim

Canım mide yanman başladı ise büyük ihtimal hamileliğin boyunca gaviscon gibi bir şurup içmek zorunda kalırsın bebek karnında büyüdükçe miden yukarı kalkıyor ve midenin asidi yemek borusuna kadar geliyor yanma bu yüzden gün geçtikçe artıyor. Soğuk süt iyi geliyor bazen de elma...

Ben bu ara yine sık idrara çıkıyorum ara ara ufak sancılar giriyor acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…