- 25 Nisan 2011
- 834
- 10
- 116
osteocare ne için verdi omega3 ü niçin . çoğu doktorlar balık haplarını içmeyin diyor
Ben de dün Ümraniye eğitim araştırma hastanesine yaptırdım ikili testimi normal muayene randevusu aldım önceden ultrason ölçümlerini muayenede yaptılar sonra gidip kan verdim.test için ayrı randevu almadımArkadaşlar ikili test yaptırmış olanlara sorum olacaktı, ben muayene için özele gidiyorum ama kan tahlilleri olsun testler olsun devlette yaptırmaya çalışıyorum. Bunun için Zeynep Kamile gidiyorum ama en erken 15-16 gün sonra ikili test için randevu verebiliyorlar. Başka bir devlet hastanesi yapıyor mu bu testi, ben mhrs sisteminden baktım ama bulamadım sizin bir bilginiz var mı?
Özel 180 tl istedi, hem pahalı hemde özelin isteklerine ve sonuçlarına güvenemiyorum. 6. haftamda benden doppler testi istemesiyle güvenim sarsıldı, doktorumu da değiştirmiştim bu nedenden dolayı
Benim bir iki defa kalcam da kramp tarzı kasılmalar oldu onun için verdi osteocare i kalsiyum magnezyum fln var içinde . Omega 3 u de çok fazla et balık tuketemedigim i söylediğim için verdi ikisinin prospektusunde de gebelik için uygun olduğu yazıyor
3.aya kadar folik asit kullaniliyor, sonrasinda folik asit birakilip vitaminlere baslaniyorDoktor vitamini kacinci haftadan itibarrn veriyor hanimlar bilgisi olan varmi
Ben de dün Ümraniye eğitim araştırma hastanesine yaptırdım ikili testimi normal muayene randevusu aldım önceden ultrason ölçümlerini muayenede yaptılar sonra gidip kan verdim.test için ayrı randevu almadım
Evet 182den gebe polikliniğinden aldım canımAa iyiymiş, peki normal gebe polikliniğinden mi aldın randevuyu?
Merhaba, sık sık yazamasamda takip etmeye çalışıyordum sizleri geçtiğimiz hafta bebeğimi kaybettim 10 gün olmuş öleli cuma sabahı kürtajla aldılar bebeğimi Allahım sizlere bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım mide yanman başladı ise büyük ihtimal hamileliğin boyunca gaviscon gibi bir şurup içmek zorunda kalırsın bebek karnında büyüdükçe miden yukarı kalkıyor ve midenin asidi yemek borusuna kadar geliyor yanma bu yüzden gün geçtikçe artıyor. Soğuk süt iyi geliyor bazen de elma...
Ben gec saatte hic bise yemiorum ama tum gun ozellikle geceleri yanmam cok fazla...midem bulanmadi bu zamana kadar ama yanmam oldukca midem bulanio resmenMide yanması bende de oluyordu. Uyutmuyor aynı şekilde doktoruma söyledim. Gaviskon mide ilacı yazı 4 tane :) sanırım tüm hamileliğim boyunca yetecek :) Yalnız erken başlamış reflün dedi. Yani hamilelikten değil de yediğin içtiğinle alakalı dedi.Akşam yeyip yatıyorum gece acıkıp yine birşeyler atıştırıyorum. Şimdi 2 gündür ilaçlarımı eczaneden aldıktan sonra dikkat etmeye çalışıyorum gece geç saatte yememeye. 2 gündür rahatım. Aldığım ilaçları kullanmama henüz gerek kalmadı.
canım çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. umarım rabbim tez zamanda tekrar anne olmanı nasip ederMerhaba, sık sık yazamasamda takip etmeye çalışıyordum sizleri geçtiğimiz hafta bebeğimi kaybettim 10 gün olmuş öleli cuma sabahı kürtajla aldılar bebeğimi Allahım sizlere bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Biz ogrenemedik sdc kiz olabilir dedi ama 16.haftadaki kontrolde netlesir dedi drumuz12+3 cinsiyetini öğrenebilen oldu mu ?
12+4 te %90 erkek olduğunu öğrendim.12+3 cinsiyetini öğrenebilen oldu mu ?
Cnm çok geçmiş olsun yaa. Rabbim en doğrusunu bilir. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve bebiş sahibi olmayı nasip eder cnm
canım çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. umarım rabbim tez zamanda tekrar anne olmanı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?