Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

osteocare ne için verdi omega3 ü niçin . çoğu doktorlar balık haplarını içmeyin diyor

Benim bir iki defa kalcam da kramp tarzı kasılmalar oldu onun için verdi osteocare i kalsiyum magnezyum fln var içinde . Omega 3 u de çok fazla et balık tuketemedigim i söylediğim için verdi ikisinin prospektusunde de gebelik için uygun olduğu yazıyor

Merhaba kızlar,12 +6 haftalık hamileyim ve doktor bugün bebeğimin büyük ihtimal kız olduğunu söyledi. Aynı haftada olup da öğrenen var mı başka

Ben de dün Ümraniye eğitim araştırma hastanesine yaptırdım ikili testimi normal muayene randevusu aldım önceden ultrason ölçümlerini muayenede yaptılar sonra gidip kan verdim.test için ayrı randevu almadım

ben ayda bi kere falan anca yiyorum dedim doktor ona rağmen kullanma dedi ceviz ye dedi anlayamadımki. çarşamba günü kendi doktoruma gideceğim. ona sormadım daha balık hapını bakalaım o ne diyecek

Aa iyiymiş, peki normal gebe polikliniğinden mi aldın randevuyu?

Allah bizleri sevdiği kullar hürmetine rukuya ve secdeye gidenler hurmetine geceleri ağlayarak secde de kuran okuyanlar hurmetine yoluna savaşanlar hurmetine alimler su dünyanin ayakta durmasını sağlayan dualar hurmetine ve en önemlisi peygamberler ve en güzel en şerefli ve en şanlı peygamber Muhammed Mustafa sav hurmetine affeylesin. cemalini bizlere nasip eylesin. cumanız mübarek dualarınız kabul olsun AMİNN

Cnm çok geçmiş olsun yaa. Rabbim en doğrusunu bilir. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve bebiş sahibi olmayı nasip eder cnm

Dun gece resmen mide yanmasindan kivrandim su an sut iciorum ama sevmeme ragmen tat alamiorum 16.hafta gittiğimde mutlaka dr dan ilac isticem yoksa uykusuz gunler cok erken baslicak benim icin

Ben gec saatte hic bise yemiorum ama tum gun ozellikle geceleri yanmam cok fazla...midem bulanmadi bu zamana kadar ama yanmam oldukca midem bulanio resmen

canım çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. umarım rabbim tez zamanda tekrar anne olmanı nasip eder

mrb kızlar.. lavoboya gittiğimde baya uzun ip gibi bir akıntı keldi klozete ilk kez böyle birşey görüyorumm..incecik ve uzunn kıvrılmış hiç böyle birşeyle karşılaşan oldu mu aranızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…