Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Canım Rabbim sana şifa ve de sabır versin...
Yaşadığın şey çok zor... Ama en kisa zamanda atlatirsin inşallah... Ve rabbim yerine en kisa zamanda sana sağlıklı hayırlı bi evlat verir inşallah

Jindam canım benim Allah razı olsun şu durumda biraz zor görünüyor ileri derecede mitral yetmezliğim olduğunu öğrendim kalp kapağımın değişmesi gerekiyor ve birdaha bebek yapamıyacağımı söyledi doktorlar

Tatlım sen doktorlara bakma... Onlar bazı durumlarda abartıyorlar ha söyle belki normal doğum yapamazsın çünkü benimde kapakçıkta çökme var büyük ihtimal normal doğum yapamam ve de diğer hamilelere göre daha çok yorulurm ama bu demek değildir ki bi daha hamile kalamicz o yüzden sen şimdi bunları düşünme önce su sıkıntılı dönemi bi atlat sonra bi kaç doktora görün kalbin için ... Gör bak hersey güzel olacak güzelim benim... Ve ilerde bebeğin kucağındaken Allâhin izniyle bu dediklerimi hatırlayacaksin... Öpüyorum seni kendine iyi bak iyi ol bi an önce canım...

selam arkadaşlar yeniden, bizde 12 haftamızı bitirdik , mide bulantılarım son bir ay beni mahfetti 3 güne yakın hatanede yattım.Suan daha iyiyim ama 2 gündür mide asidim hem midemi hem yemek borusunu yakıyor bu nedir nerden çıktı şimdi ee cinsiyet öğrenen var mı aramızda benim 12 hafta bitti 2 hafta daha bekleyerek doktora gitmeyi düşünüyorum,2 testi yaptırmadım bu arada yaptırmayacağımda.Mide yanmasına ne iyi gelir bir tavsiyeniz varmı ?

cnm ben talcit tablet kullanıyorum mide asidi için. Doktor muayenesinde de doktoruma söylediğimde, doktorum gaviscon şurup verdi bir sürü sanırım hamileliğim boyunca anca biter. Yalnız reflü için erken dönemde olduğumu söyledi doktorum. Yatmadan önce yemek yememeye özen gösterdiğimde yanmalarım geçti. İlacı 1 kez kullanabildim sadece.

BENDE AZ ÖNCE GAVİSCON ŞURUP ALDIRDIM,geç yemiyorum ama boş boş mide suyu sanki asitli gibi yanıyor midem ve boğazım Mdemde sanki bir ateş topu var ve yemek borusuna yüseliyor gibi...çok kötü

Merhaba anne adaylari. 12 haftalikken detayli ultrasonda kiza benzetti doktor. Ama cok erken oldugu icin kesin sayilmaz. Cin takvimine gore de kiz diyodu ama ben erkek hissediyodum basindan beri. Cinsiyetin sonradan degisme ihtimali nedir?

Bugün doktora gittim oğlum olacakmış inşallah. Rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı olsun. Benimki de %90 erkek. Tam net konuşmak istemiyorlar. Çıkıntısı var da, kız bebeklerde de tüberkül dedikleri çıkıntı oluyor sonradan düzeliyormuşmuşmuş :)

Merhaba anne adaylari. 12 haftalikken detayli ultrasonda kiza benzetti doktor. Ama cok erken oldugu icin kesin sayilmaz. Cin takvimine gore de kiz diyodu ama ben erkek hissediyodum basindan beri. Cinsiyetin sonradan degisme ihtimali nedir?
Bu detaylı ultrasona kendi isteğinizle mi giriyorsunuz. Bana hiç öyle bir şey diyen olmadı da merak ettim. İkili test için mi yönlendiriyorlar

Kizlar bisey sorucam cengelkoy medivia ve uskudar via hospital a giden varmi varsa kaldirsin lutfeennn

Bu detaylı ultrasona kendi isteğinizle mi giriyorsunuz. Bana hiç öyle bir şey diyen olmadı da merak ettim. İkili test için mi yönlendiriyorlar
Doktorunuzun yonlendirmesi lazim. Belli zamanlari var 11. Hafta ve 14. Hafta arasinda yapiliyor. Uclu veya dortlu taramada sanirim daha ileriki zamanlarda ama doktorunuzun soylemesi lazim. Bazi anne adaylari bilerek tercih etmiyor bebeginde down sendromu riski ciksa da onlari aldirmak istemedikleri icin. Ama icimiz rahat etsin diye bu testleri yaptiriyoruz sahsen. Detayli ultrasonda bebegin ense kalinligina burun yapisina filan bakiliyor ve kan testiyle birlikte risk saptaniyor.

Ben 12. Haftada gittim ultrasonda baktı ensesine falan ölçümleri yaptı. Niye baZı doktorlar istiyor da bazıları istemiyor onu anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…