- 18 Haziran 2015
- 60
- 28
- 8
Kızlar 10 haftalık hamileyim midemde reflü var su dahi içemiyorum. 5 kilo verdim idrarımda keton çıktı. Serumla yaşar oldum. Gaviscon surup içiyorum ama pek faydalı değil. Reflüsü olup daha sonra geçen hamileler var mı acaba . Yada çevresinde bildiği. Ne olur bi fikir verin. Artık gücüm kalmadı. Midem,soluk borum, gögüs kafesim yanardağ gibi
cnm sen hala düzelemedinmi. yokmu bi çaresi bu midenin. Allah yardımcın olsun.
Canım ben seni anlıyorum ama çare si olmayan birşey bu bebeğim doğana kadar devam edecek sen de bu arada gaviscon şurup la yaşamayı öğreneceksin ne yeyince iyi geliyor ne yiyince hiç olmuyor ne yiyince de artıyor yastığını yüksek tutmak birinci kural soğuk sütü bir dikişte bitirmek de yaklaşık yarım saat rahatlatır sıcak çay süt herşey arttırır et kebap tarzı şeyler ve bazende çiğ köfte tarzı şeyler çok iyi gelir bir tavsiye daha annene kayınvalide ne kardeşine eltine yakının görüştüğün m kim varsa birer şişe gaviscon ver bulunsunYok canım geçmiyor bebek var diye ilaç veremiyorlar. Ne çektiğimi bir allah bilir. Resmen yanardağ gibi içim. Nasıl suya hasretim allahım sabır versin. 3-4ay dolunca geçer diyorlar ama benim bulantı değil sorunum anlamıyorlar
Canım ben seni anlıyorum ama çare si olmayan birşey bu bebeğim doğana kadar devam edecek sen de bu arada gaviscon şurup la yaşamayı öğreneceksin ne yeyince iyi geliyor ne yiyince hiç olmuyor ne yiyince de artıyor yastığını yüksek tutmak birinci kural soğuk sütü bir dikişte bitirmek de yaklaşık yarım saat rahatlatır sıcak çay süt herşey arttırır et kebap tarzı şeyler ve bazende çiğ köfte tarzı şeyler çok iyi gelir bir tavsiye daha annene kayınvalide ne kardeşine eltine yakının görüştüğün m kim varsa birer şişe gaviscon ver bulunsun
domates nane yağlı gıdalar iyi gelmez bide hazır gıdalar .siyah fasulye yeşil mercimek sebze ve meyve gibi lifli yiyecekler portakal, soğan ,sarımsak hariç tüketebilirsin iyi geliyormuş.seninde mi öyle geçiyor canım. Yoksa çevrende bildiğin mi var. Yani ben zaten gün yüzü göremez oldum bi koltukta günlerim geçiyor. Hergün serum takılıyor. Yani nasıl birşey bu ben anlamadım.çiğ köfte yesem ölürüm herhalde. Ah canım neler istiyor ama korkuyorum. Özellikle domates soslu makarna Az bi zaman yok ki. Daha önümde epey zaman var. Eğer geçmicekse bayağa sıkıntılı olucak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bebeklerimizin arasında neredeyse 1 ay var, benim doktorum daha erken cinsiyetini soylemek icin dediBugün cinsiyetini öğrendik erkek bebeğimiz olacakmış Çin takviminde de bakmıştım ordada erkek çıkmıştı ama biz ihtimal vermemiştik şaşırdık
Merhaba kizlar basligi gec farkettim araniza yeni katildim cinsiyet öğrenen oldu aramizda
bebeklerimizin arasında neredeyse 1 ay var, benim doktorum daha erken cinsiyetini soylemek icin dedison adet tarihine gore mi hesapladiniz gebelik haftasini siz de?
bende bu cumartesi öğreneceğim inşallah. Ne çok oğluş annesi varmışRabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?