Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

benim doktorumda ikili testten bahsetmedi, sonra biraz araştırdım yurtdışında sadece sıkıntılı hamilelikte yaptırıyorlar ikili üçlü testi vs. Çok fazla ultrasona giriyoruz, merakımızdan dolayı bebeğimize zarar veriyoruz aslında.

Kızlar 10 haftalık hamileyim midemde reflü var su dahi içemiyorum. 5 kilo verdim idrarımda keton çıktı. Serumla yaşar oldum. Gaviscon surup içiyorum ama pek faydalı değil. Reflüsü olup daha sonra geçen hamileler var mı acaba . Yada çevresinde bildiği. Ne olur bi fikir verin. Artık gücüm kalmadı. Midem,soluk borum, gögüs kafesim yanardağ gibi

cnm sen hala düzelemedinmi. yokmu bi çaresi bu midenin. Allah yardımcın olsun.

cnm sen hala düzelemedinmi. yokmu bi çaresi bu midenin. Allah yardımcın olsun.

Yok canım geçmiyor bebek var diye ilaç veremiyorlar. Ne çektiğimi bir allah bilir. Resmen yanardağ gibi içim. Nasıl suya hasretim allahım sabır versin. 3-4ay dolunca geçer diyorlar ama benim bulantı değil sorunum anlamıyorlar

gunaydın arkadaslar bende gecen ay yırmı besınde olmustum hala adet olmadım benımde karnımda hafıf sızı gıbı bır agrı var belımın sag tarfı agrıor normlde adet donemınde bomba gıbı olurdum yanı cok sıserdı karnım ama br haftadır bol su ıcıyourm acaba onunmu etkısı vr bılemedım gunduz ve gece herlde toplamda 10 kere tuvalete gıdıyorum

Canım ben seni anlıyorum ama çare si olmayan birşey bu bebeğim doğana kadar devam edecek sen de bu arada gaviscon şurup la yaşamayı öğreneceksin ne yeyince iyi geliyor ne yiyince hiç olmuyor ne yiyince de artıyor yastığını yüksek tutmak birinci kural soğuk sütü bir dikişte bitirmek de yaklaşık yarım saat rahatlatır sıcak çay süt herşey arttırır et kebap tarzı şeyler ve bazende çiğ köfte tarzı şeyler çok iyi gelir bir tavsiye daha annene kayınvalide ne kardeşine eltine yakının görüştüğün m kim varsa birer şişe gaviscon ver bulunsun

seninde mi öyle geçiyor canım. Yoksa çevrende bildiğin mi var. Yani ben zaten gün yüzü göremez oldum bi koltukta günlerim geçiyor. Hergün serum takılıyor. Yani nasıl birşey bu ben anlamadım.çiğ köfte yesem ölürüm herhalde. Ah canım neler istiyor ama korkuyorum. Özellikle domates soslu makarna Az bi zaman yok ki. Daha önümde epey zaman var. Eğer geçmicekse bayağa sıkıntılı olucak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

gecen ayın 25 ınde adet olmustum ve yarın ayın yırmı besı adet programlarına gore bugun olmam lazım ama hıc belırtım yok ne sıskınlık ne sıvılce normalde adet olcaım zaman bunlar barız ortaya cıkardı ama hc brı yok heveslenmek ıstemıyrum ama varmıdır acaba bır hamılelık karnım dumduz esım bıle dıyor sıskınlıgın gıttı acaba suyu cok ıcmemdenmı anlamadımkıya ıns hamılelık vardır ayrıca normalde adet olmadan cok usuyen ben sımdı hc usumuyrum bırde benım anlamadıgım hamıle olanlar hep demıskı sol tarafımda agrı var benım de sag tarafımda ara ara gıren adet agrııs gıbı olmayan kramlar varhafıfde bel agrısı vr

Merhaba kizlar basligi gec farkettim araniza yeni katildim cinsiyet öğrenen oldu aramizda

domates nane yağlı gıdalar iyi gelmez bide hazır gıdalar .siyah fasulye yeşil mercimek sebze ve meyve gibi lifli yiyecekler portakal, soğan ,sarımsak hariç tüketebilirsin iyi geliyormuş.

Bugün cinsiyetini öğrendik erkek bebeğimiz olacakmış Çin takviminde de bakmıştım ordada erkek çıkmıştı ama biz ihtimal vermemiştik şaşırdık

Bugün cinsiyetini öğrendik erkek bebeğimiz olacakmış Çin takviminde de bakmıştım ordada erkek çıkmıştı ama biz ihtimal vermemiştik şaşırdık
bebeklerimizin arasında neredeyse 1 ay var, benim doktorum daha erken cinsiyetini soylemek icin dedi son adet tarihine gore mi hesapladiniz gebelik haftasini siz de?

Canım 12+4 teyim zaten detaylı olarak ultrasondan bakınca herşey gözüküyordu 5dak filan detaylı olarak inceledi doktorumuz ayrıca hareket ederkenki görüntüsünüde cd de ayrıca verdi ... Gittiğin hastanedeki ultrason makinesini kaliteside önemli bildiğim kadarıyla.
bebeklerimizin arasında neredeyse 1 ay var, benim doktorum daha erken cinsiyetini soylemek icin dedi son adet tarihine gore mi hesapladiniz gebelik haftasini siz de?

bende bu cumartesi öğreneceğim inşallah. Ne çok oğluş annesi varmış Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin

Slm arkadaşlar..bende 4 aylık hamileyim..3 tarama testi yaptıran var mi aranızda.ben devlete yaptircam..normal bi kadın doktordan randevu aldım yaparmi onuda bilmiyorum..kaç kete aradım hastaneyi cikanfa yok.

Merhabalar tecrübeli olduğunuz için sizlere bir sorum olacak. ben klomen tedavisi görüyorum. bat tahmini ya haftaya pazartesi ya da haftaya persembe.klomenden dolayi iki kere yumurtladim da... cumartesi 11 saatlik bir araba yolculuğuna çıkacağım 3 gün sonra tekrar 6 saatlik bir yolculuk 5 gun sonrada 9 saatlik yolculukla dönüş olcak. sizce hamileysem bu yolculuklar bebeğin tutunmasini engeller mi???

daha önce de 1 kez kimyasal gebelik geçirdim biraz evham yaptim. ama önemli bir seyahat iptal etmem de zor

cumartesi gitmeden kan testi yaptiricam öncesinde yaptirsam çıkmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…