Tam adet gunu icin baya yuksek bi deger degilmikiiiiMerhaba bende 4 gün önce doktora gittim kızlar 2555 çıktı değerim tam adet günümde gitmiştim 4 haftalıktı 5 mm kesede göründü. Peki değerlerim yükseliyor mu diye tekrar test yaptiriyim mi siz yaptiriyor musunuz ?
Canim korkma. Bende oldu doktor bakti bisey yok dedi progestoran kullan her ihtimale karsi dedi.su anda da sari akinti var. Sen yine de doktora gorun canim. Benim bildigim kirmizi ve açıkpembe kanamalar tehlikeli ama dedigim gibi doktoruna sor yine de. Beta degeri 1500u gecince kese gorunur. Senin degerin kac canim
Ben de adetim iki gün geçince yaptırdım 28 çıktı,iki gün sonra yani dün de yaptırdım 86 çıktı.keseyi göremedik senin artışın nasıl canımhepimizmi tedirginizben yürüyünce kasiklarim agriyor normalmi acaba benimde betam iki katina cikti simdi kese icin bekliyorum sali gününe
Araştırmalarıma göre değilmiş doktor da iyi dedi . Bilemiyorum sizin kaç ?Tam adet gunu icin baya yuksek bi deger degilmikiiii
Benim adetten biR gun once 60 di adetten 5 gun sonra 661 oldu ve burda hep okuyorum hep adet gunun az değerleri oluyor amacım sizi tedirgin etmek veya yadirgamak degil sadece merak ettimAraştırmalarıma göre değilmiş doktor da iyi dedi . Bilemiyorum sizin kaç ?
Bilmiyorum kese görünmesi için 4 hafta 4 buçuk hafta olması lazımmış ve alttan muamele için ve 2000 geçmesi lazım diye biliyorum siZin o Zaman kese ne Zaman görüldü kaç haftalıkken ?Benim adetten biR gun once 60 di adetten 5 gun sonra 661 oldu ve burda hep okuyorum hep adet gunun az değerleri oluyor amacım sizi tedirgin etmek veya yadirgamak degil sadece merak ettim
Ben daha bes haftaligum ve kese gorunmediki 6.haftada görülüyor kese alttanda baktirmak istemedim o yüzden bekliyorumBilmiyorum kese görünmesi için 4 hafta 4 buçuk hafta olması lazımmış ve alttan muamele için ve 2000 geçmesi lazım diye biliyorum siZin o Zaman kese ne Zaman görüldü kaç haftalıkken ?
Gec dollenme yasiyorsundur ılk gebeligimde bende şerrinden biR gun once 25 di degerim ama hep ıki katına çıktı biraz gec ilerledi ama .. sonucun cok iyi değildi Iste dusuk yaptım ama beta hep düzgün ilerledi kesede vardi ama dusuk yaptım rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba,ben de yeni hamile olduğumu öğrendim adetim 2 gün geçince bhcg 28 ,4 gün geçince 86 ya çıktı.ama 1000li rakamlar görünce tedirgin oluyorum düşük mü benimki günüme göre? Bir de doktor 2 günde bir değeri ölçmeye gerek yok 1hafta sonra bakalım dedi.
Evet bende 6 haftalık olucam 10 gün sonra kalp atışı duyulur dedi alttan baktırdım ben bakalım hayırlısı inş hepimiz için inş dediğiniz gibi kötü bişey yoktur bendeBen daha bes haftaligum ve kese gorunmediki 6.haftada görülüyor kese alttanda baktirmak istemedim o yüzden bekliyorum
Ayy yoksa ikizmi ole bi ihtimalin varmiiiiBilmiyorum kese görünmesi için 4 hafta 4 buçuk hafta olması lazımmış ve alttan muamele için ve 2000 geçmesi lazım diye biliyorum siZin o Zaman kese ne Zaman görüldü kaç haftalıkken ?
benim beta 60 ti sonra 120 oldu halen bekliyorumBeta hcg kaç senin canm
iki doktorum var gidiyorum normal dedi ikiz olsa anlarlar mı ki sanmıyorum ya ailede hiç ikizde yok Ama okuyorum şimdi baya insan da var bu değerlerAyy yoksa ikizmi ole bi ihtimalin varmiiii
Tek yumurtaysa tek kese oluyor sanırım bi kesede ıki kalp ıki kese olsa zaten söylerlerdi ama burda birini yazısını okumuştum değeri yüksekti ikiz demişti doktoru evet Iste değerin adet gunu bole yuksek olması ilginç geldi Rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsiniki doktorum var gidiyorum normal dedi ikiz olsa anlarlar mı ki sanmıyorum ya ailede hiç ikizde yok Ama okuyorum şimdi baya insan da var bu değerler
3 hafta 10 – 50Tek yumurtaysa tek kese oluyor sanırım bi kesede ıki kalp ıki kese olsa zaten söylerlerdi ama burda birini yazısını okumuştum değeri yüksekti ikiz demişti doktoru evet Iste değerin adet gunu bole yuksek olması ilginç geldi Rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin
Seni tedirgin etmek istemedim az yada cok olması beni neyi değiştirir bilmiyorum sadece degisik geldi ılk defa gordum adet gunu bukadar yüksekte dikkatimi çekti bilmediğimiz farklı biR durumum var diye sormak istedim merakti sadece3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hafta 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
Böyle yazıyor benimde baktırdığımda 5 hafta demişti benim hesabımda 4 buçuk 5 gibiydi 20-7300 e kadar diyor ara çok büyük. Bakalım hayırlısı acaba yüksek olsa kötü olasılık ne olabiliyor . Az olsa düşük diyem ama yüksek olsa ne oluyor bilemiyor araştırdım bişey yazmıyor .
Ben duyduğumda bakmıştım İnşallah kimse de kötü olmasın sizin değeriniz dşük sanırım düşük tehlikesi olur Allah yardımcın olsun hepimizinSeni tedirgin etmek istemedim az yada cok olması beni neyi değiştirir bilmiyorum sadece degisik geldi ılk defa gordum adet gunu bukadar yüksekte dikkatimi çekti bilmediğimiz farklı biR durumum var diye sormak istedim merakti sadece
Dusuk tehlikesi diye biR durum yok cok sukur biR skntim yok burda çoğu kişinin değeri bu sekilde 4haftalikta keseyi gören pek görmedim cok yuksek degerlerdede mol gebelik olayı var arkadaşım o sekilde olmuştu Rabbim herkesin gönlüne gore versinBen duyduğumda bakmıştım İnşallah kimse de kötü olmasın sizin değeriniz dşük sanırım düşük tehlikesi olur Allah yardımcın olsun hepimizinBakalım artık
İyi iyi çok şükür aman olmasın stresli bi durum bu aylarDusuk tehlikesi diye biR durum yok cok sukur biR skntim yok burda çoğu kişinin değeri bu sekilde 4haftalikta keseyi gören pek görmedim cok yuksek degerlerdede mol gebelik olayı var arkadaşım o sekilde olmuştu Rabbim herkesin gönlüne gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?