Canim degerin gayet normal. Iki gunde bir ikiye katlamasi lazım. Test yaptirmayi ihmal etme. Insallah bu kezz bebisine kavusursun :))Merhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim... 5 gün sonra regl günüm bugün beta 165 çıktı ... Ancak açık sarı ve kouu sarı akıntım var ara ara doktorum 4 hafta 2 günlük olduğumu söyledi... Ancak 1 kez boş gebelik 1 kez kimyasal geçirdiğim için korkuyorm... Sizce normal mi değerim...
Ama korkuyorum... En büyük duam rabbime.. Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasınCanim degerin gayet normal. Iki gunde bir ikiye katlamasi lazım. Test yaptirmayi ihmal etme. Insallah bu kezz bebisine kavusursun :))
Arkadaşım... Allah yardımcın olsun ama korkma stres yapmamaya çalış...kızlar merhaba bnde 4 gün önce testlerle hamile olduğumu öğrendim..kan tahlili yaptırmıştım dün ve sonucum 33 çıktı doktor çok yeni dedi.keseyi göremediler..yükselcek mi bilmiyorum aralıklarla karnımın alt tarafına ağrı giriyor adet mi olacağım bilmiyorum..çok kötü bir durumdayım.hareket etme yat dinlen su iç bol bol dedi doktor perşembe günü gidicem tekrar kan için inş.değelerim yükselmiştir ama o kadar çok sevnmiştim ki tüm hayallerim suya düştü eşimle sevinemiyoruz bile ne olur ne olmaz diye
stres yapmamak mümkün mü canım....bekliyorum işte...Rabbim inş.hayırlısıyla nasp eder...bol su imem gerekiyomuş kalsiyum ağırlıklı beslenmeliy mişim falan...Arkadaşım... Allah yardımcın olsun ama korkma stres yapmamaya çalış...
stres yapmamak mümkün mü canım....bekliyorum işte...Rabbim inş.hayırlısıyla nasp eder...bol su imem gerekiyomuş kalsiyum ağırlıklı beslenmeliy mişim falan...
Üstüne düşme.... Olacağı varsa oluyo canım... Kimyasal gebelik değerim 85 falandı yırtındım ama yok çare diğerş kstres yapmamak mümkün mü canım....bekliyorum işte...Rabbim inş.hayırlısıyla nasp eder...bol su imem gerekiyomuş kalsiyum ağırlıklı beslenmeliy mişim falan...
Canım biliyorum zor... Söylemesi kolay diceksin... Ama düşme üstüne unut.... İlk boş gebeliğimdi kalp atışı ve bebek görünmedi ortalığı ayağa kaldırdım bir umut gitmediğim hasthane doktor kalmadı kabullenmedim ta ki kanamam olana kadar... Diğe kimyasal gebelik değerim 80 di düşmeye başladı Allahım bi daha ne bvana ne de kimseye yaşatmasın...stres yapmamak mümkün mü canım....bekliyorum işte...Rabbim inş.hayırlısıyla nasp eder...bol su imem gerekiyomuş kalsiyum ağırlıklı beslenmeliy mişim falan...
anladım canım...bakalım yükselirse Rabbim nasip etmş derim yükselmezse artık hayırlısı değilmiş derim veren de Allah alan da...Üstüne düşme.... Olacağı varsa oluyo canım... Kimyasal gebelik değerim 85 falandı yırtındım ama yok çare diğerş k
Canım biliyorum zor... Söylemesi kolay diceksin... Ama düşme üstüne unut.... İlk boş gebeliğimdi kalp atışı ve bebek görünmedi ortalığı ayağa kaldırdım bir umut gitmediğim hasthane doktor kalmadı kabullenmedim ta ki kanamam olana kadar... Diğe kimyasal gebelik değerim 80 di düşmeye başladı Allahım bi daha ne bvana ne de kimseye yaşatmasın...
Merhabalar. Öncelikle tebrikler. 4+4 nedir neyi kastediyorsunuz anlayamadım. Bende yeni hamileyim ve sanıyorum fazla tecrübesizimMerhabalar ben 4+4 deyim,sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize moral olalım istiyorum,benim tek sıkıntım adet ağrısı bunun için progestana başladıkkeseyi de haftaya görcekmişiz
kızlar merhaba bnde 4 gün önce testlerle hamile olduğumu öğrendim..kan tahlili yaptırmıştım dün ve sonucum 33 çıktı doktor çok yeni dedi.keseyi göremediler..yükselcek mi bilmiyorum aralıklarla karnımın alt tarafına ağrı giriyor adet mi olacağım bilmiyorum..çok kötü bir durumdayım.hareket etme yat dinlen su iç bol bol dedi doktor perşembe günü gidicem tekrar kan için inş.değelerim yükselmiştir ama o kadar çok sevnmiştim ki tüm hayallerim suya düştü eşimle sevinemiyoruz bile ne olur ne olmaz diye
Beta hcg kaç senin canmhepimizmi tedirginizben yürüyünce kasiklarim agriyor normalmi acaba benimde betam iki katina cikti simdi kese icin bekliyorum sali gününe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?