Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Ben de tam 1 hafta önce öğrendim. :) İki gündür bulantılarımla tanışıyorum, ve ben de progestan kullanıyorum. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah :)

Bu arada sizlerle aynı haftalardayım ama beta hcg 1 hafta önce 1989 çıkmıştı bende. Sizlerin değerlerine bakınca yüksek göründü gözüme çok. Doktora gittim pazartesi tekrar gideceğim. kesenin biri göründü, bir tane daha var gibi sanki ama net değil şu an dedi.. İkiz falan olabilir mi gerçekten acaba..

inşaallah rüyalarımda cıkarda haftaya buraya BENDE diye yazmak nasip olur.

Merhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim... 5 gün sonra regl günüm bugün beta 165 çıktı ... Ancak açık sarı ve kouu sarı akıntım var ara ara doktorum 4 hafta 2 günlük olduğumu söyledi... Ancak 1 kez boş gebelik 1 kez kimyasal geçirdiğim için korkuyorm... Sizce normal mi değerim...

Canim degerin gayet normal. Iki gunde bir ikiye katlamasi lazım. Test yaptirmayi ihmal etme. Insallah bu kezz bebisine kavusursun :))

Merhaba bende 4 gün önce doktora gittim kızlar 2555 çıktı değerim tam adet günümde gitmiştim 4 haftalıktı 5 mm kesede göründü. Peki değerlerim yükseliyor mu diye tekrar test yaptiriyim mi siz yaptiriyor musunuz ?

kızlar merhaba bnde 4 gün önce testlerle hamile olduğumu öğrendim..kan tahlili yaptırmıştım dün ve sonucum 33 çıktı doktor çok yeni dedi.keseyi göremediler..yükselcek mi bilmiyorum aralıklarla karnımın alt tarafına ağrı giriyor adet mi olacağım bilmiyorum..çok kötü bir durumdayım.hareket etme yat dinlen su iç bol bol dedi doktor perşembe günü gidicem tekrar kan için inş.değelerim yükselmiştir ama o kadar çok sevnmiştim ki tüm hayallerim suya düştü eşimle sevinemiyoruz bile ne olur ne olmaz diye

Arkadaşım... Allah yardımcın olsun ama korkma stres yapmamaya çalış...

Arkadaşım... Allah yardımcın olsun ama korkma stres yapmamaya çalış...
stres yapmamak mümkün mü canım....bekliyorum işte...Rabbim inş.hayırlısıyla nasp eder...bol su imem gerekiyomuş kalsiyum ağırlıklı beslenmeliy mişim falan...

kızlar bide grip olmak üzereyim hapşırıyorum karnıma bi ağrı saplanıyo anlatamam...sonra hemen geçiyo ama
normal midir ki

stres yapmamak mümkün mü canım....bekliyorum işte...Rabbim inş.hayırlısıyla nasp eder...bol su imem gerekiyomuş kalsiyum ağırlıklı beslenmeliy mişim falan...
Üstüne düşme.... Olacağı varsa oluyo canım... Kimyasal gebelik değerim 85 falandı yırtındım ama yok çare diğerş k
Canım biliyorum zor... Söylemesi kolay diceksin... Ama düşme üstüne unut.... İlk boş gebeliğimdi kalp atışı ve bebek görünmedi ortalığı ayağa kaldırdım bir umut gitmediğim hasthane doktor kalmadı kabullenmedim ta ki kanamam olana kadar... Diğe kimyasal gebelik değerim 80 di düşmeye başladı Allahım bi daha ne bvana ne de kimseye yaşatmasın...

anladım canım...bakalım yükselirse Rabbim nasip etmş derim yükselmezse artık hayırlısı değilmiş derim veren de Allah alan da...

kizlar göğüsteki hassasiyet gün gün artmalimi ayni kalirsa korkmalimiyiz lütfen fikirlerinizi söyleyiniz birde yürüyünce kasikta baymalar ağri oluyor korkuyorum

Merhabalar ben 4+4 deyim,sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize moral olalım istiyorum,benim tek sıkıntım adet ağrısı bunun için progestana başladık keseyi de haftaya görcekmişiz
Merhabalar. Öncelikle tebrikler. 4+4 nedir neyi kastediyorsunuz anlayamadım. Bende yeni hamileyim ve sanıyorum fazla tecrübesizim

Benim değerim yükseldi ama yinede korkuyorum sevinemiyorum. o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Şimdi keseyi bi görsem diye dua ediyorum sonra kalp atışları için telaşlanacam bu 9 ay devam edecek gibi

hepimizmi tedirginiz ben yürüyünce kasiklarim agriyor normalmi acaba benimde betam iki katina cikti simdi kese icin bekliyorum sali gününe

Arkadaşla bide şunu merak ediyorum... 18 kasım yani 3 gün sonra regl günüm ama tabi durumu biliyosnz 4+2 gebeyim... Peki bu akıntı yani su gibi sıvı birde temiz bebek bezine kokuyo ne bu akıntı sizde de oluyo mu sanki altıma işiyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…