Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

2.öizgi silikse daha çok yenidir.kanda çıkar ama kese görünmemesi de normal.ilk hamileliğimde 5haftalıkken görünmemişti alttan ultrasonla bakıp görmüştü...sabırlı ol...asla ümitsiz olma..inşallah yarın için biraz daha rahatlayacak

Benimde bulatılarım çok fena çook...hele sabahları ya da açken

folik asit olarak imom kullanıyorum doktor banada progestan 200 verdi ama bitürlü kullanamadım içimden kullanmak gelmedi açıkçası keseyi bugun göreceğim inşallah
Bebişle bugün ilk buluşma ayy çok heyecanlı inşallah herşey yolundadır Güzel haberlerle gel

slm kızlar bende yeni hamişlerdenim 6 kasımda betam 59 du 12 kasımda 661 olmuş 1 düşüğüm var o yüzden çok tedirginim yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açık sarı bazen çok açık kahve yada kahve akıntım oluyor yada bana öle geliyo sürekli takipteyim çünkü ara ara kasık ağrılarım var ben çok tedirginim ya bişe olacak diye korkuyorum

merhaba kızlar. benimde ayın 11inde beta hcg değerim 450ydi çok az birşey kahverengi akıntım oldu. sizde de böyle bi durum var mı çok korkuyorum

yeniden merhaba kasım anneleri.yeni güzel haber alanlar için hayırlısı olsun.Ben hala 2 günde bir b-hcg ölçüp katlanıp katlanmadığına bakıyoruz.çok şükür yükseliyor her geçen gün.doktora kontrole gittim bu arada rahim çok güzel kalınlaşmış herşey yolunda dedi.Keseyi görmek için çarşamba gününe randevu verdi.
Bu arada bende öğretmenim ve her gün uzun yol gidiyorum.Doktor bana 10 günlük rapor verdi.evdeyim şimdi.en azından hem kendıme vakit ayırıyorum sağlıklı beslenebiliyorum ve tahlil yaptırmak için bolca vaktim kalıyor.
Benim kasık ağrım ve bel ağrım oluyor.Özellikle biraz yorulup ayakta kalınca daha çok oluyor.Doktorum ev işlerini ve cinsel ilişkiyi yasakladı.
Şuan sadece içeriğinde omega3-folik asit- ve multivitamin özelliğinde olan bi ilaç verdi onu hergün kullanıyorum.

adet tarihim belli olmadığı için kaç haftalık hamile olduğumu bilemiyorum şimdilik ama 5 haftalık olması gerekiyor.
inşallah biran önce belli olurda bende şu hamilelik çizelgesinden yaparım profilime

ayy çok yazdım çenem düştü ama bende durum böylee

Kizlar selam. Benim de kahverrngi oldu biraz. Ama sikinti yokmus. Sari akinti her daim var. Yatin doktoragidince soracagim. Cogumuzda olduguna gire normal demek ki :)

Kizlar selam. Benim de kahverrngi oldu biraz. Ama sikinti yokmus. Sari akinti her daim var. Yatin doktoragidince soracagim. Cogumuzda olduguna gire normal demek ki :)
canım çok saol bana moral oldun bi yerde yazdım bu normal değil doktora gitmelisin hemen ara falan dedi biri çok moralimi bozuldu sanki sadece bendeymiş ve düşük yapıyormuş gibi hissettim doktora gitsen birşey yapmıyorki sonuçta keseyi bile görmedik bebekmi onu bile bilmiyoruz

ben bir düşük yaptım kalp atışları duyulmamış bebeğe mudahale etmeyi doktorlar uygun görmüyorki sonuçta dış gebelikte olabilir .. leke varsa bekle kana çevirirse düşüktür beta yaptırırsın diyolar

Canim korkma. Bende oldu doktor bakti bisey yok dedi progestoran kullan her ihtimale karsi dedi.su anda da sari akinti var. Sen yine de doktora gorun canim. Benim bildigim kirmizi ve açıkpembe kanamalar tehlikeli ama dedigim gibi doktoruna sor yine de. Beta degeri 1500u gecince kese gorunur. Senin degerin kac canim

bi damla benimde oldu bugün yerini beyaz akıntıya bıraktı tekrar :) bende yarın gidicem inşallah bi sıkıntı yoktur...

ben alttan baktırmak istemiyorum benim dün661 di en son o yüzden bi hafta bekleyip gidicem üstten bakılsın diye yok benim sıkıntım akıntı başka bir skıntım yok işte düşük yaptığım için onun tedirginliği

Haftaya kese gorunur o zman canim. Uzulme sen. Daha once dusuk yapmissin haklisin telasli olmakta . O yuzden emin olmak icin doktora gorun. Insalalh bu ekz sag salim alirsin bebisini. Daha önceki dusuk sebebi arastirildi mi canim

kizlar ya benim normal beyaz akintim var vede kasiklarda ağrilar oluyor adet sancisi yok korkulacak birsey varmi birmiyorum fikirlerinizi söyleemisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…