Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Selam kızlar. Cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidiyorum. Ama tuhaf bi sekilde sürekli uyuyorum. Aldığım ilaçtanmı yoksa hamikeliktenmi anlayamadım. Ve kendimi hasta gibi hissediyorum. Heyacanımı yasayamıyorum. Sanki bomboş ruhsuz bi insan oldum. Sizde de varmı böyle durumlar??

Canim gecmis olsun. Dikkat etmek lazim mantar tehlikeli. Bol su ic ve doktr soylediyse ilacalrini kullanmani tavsiye ederim. Allah korusun mantr ilerlemesin.

Canim tebrikler.. ayni beni tarif etmissin. Cok uyuyorum ben de. Bulantim da basladi bos bos bakiyom ettafa. Calisinca daha bi zor oluyo. Ama bebisler icin katlanacagiz :))

Hayır canım yaptırmadım.idrar testinde çıktı.aslında benim 2.hamileliğim 1 tanede 5 yaşında bi oğlum var.

benim ilk hamileliğim amerikada geçmişti şimdi türkiyedeyim iki ülkede farkli birbirinden

Ordada kan testi yaptırmamıştım.6 haftalık gitmiştim.kese , kalp atışı, bebek hepsi vardı.

Şimdi burda daha gideceğim doktora bile karar vermedim.

Tavsiyelere açığım.ankarada doktor ve hastane adı verebilirsiniz.

Hayırlı olsun ozaman sen tecrübelisin . Ankara da bilemiyorum orada olan arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır

Merhaba sevgili anne adaylari,
Bende cuma gunu idrar testinde cok silik poztifi yakaladim. Kan testi yaptirdim 9,24 cikti. Adetime suan 2 gun var. Yumurtlamadan 10 gun sonra ogrenmis oldum. Deger artışı var mi ogrenmek icin yarin testi tekrarlicam. Allahim herkesin bebegini bagislasin. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Idrar testi yapana kadar hic bir belirtim yoktu. Rutin her ay olan belirtiler vardi. 2 gecedir pek uyuyamiyorum. Ates basiyor, terliyorum cok fazla. Gece 7 defa falan wcye kalktim. Ara ara kasiklarimda adet olacakmis gibi agrilar oluyor. Cok su içiyorum.

aynı canım bnmde değerim 33 çıktı 4 gün önce perşmbe günü tekrar kan testi yaptırcam bnde:) bnmde kasık ağrım oluyor hasta olcak mıışım gibi adetim 8 gün geti bnmde normalmiş yerleşme ağrısıymış ama bakalım inş.değerlerimiz yükselir.çok terliyorum sürekli ayaklarım ateş gibi başım dönüyo aralıklarla bide bnde çok acıkıyorum ani den..sık tuvalete gidiyorum dinlen çok ağır işler yapma Raabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin :)

Aynı durum bende de var, yazarken tereddüt ediyorum ama bedenimi biri ele geçirmiş gibi, kendim değilmişim gibi. Heyecan sevinç yok, sadece sağlıklı olsun yolunda gitsin şeklinde mekanik duygusuz bir bakışım var olaya. Geçer mi bu ya?

Amin canim hrpimizin hamileligi.saglikla gecsin inşallah. Korkuyorum. Allahim yardimcimiz olsun. Ben 2 saatte bir biseyler atiyorum agzima yoksa gunlerdir ac gibi oluyorum. Guzel heyecanlar bunlar. İnşallah sonuda selametli olur.

Amin canim hrpimizin hamileligi.saglikla gecsin inşallah. Korkuyorum. Allahim yardimcimiz olsun. Ben 2 saatte bir biseyler atiyorum agzima yoksa gunlerdir ac gibi oluyorum. Guzel heyecanlar bunlar. İnşallah sonuda selametli olur.
bnde sürekli açım canım karnımda da hasta olcakmışım gibi ağrılar oluyor hatta bazen heh tamam kesin hasta oldum diyorum ..:) doktora 2 sefer sordum yerleşme ağrısı dedi geicek dedi hatta bazı hamilelerde 4 ay kadar sürüyomuş...bakalım hayırlısı önemli olan değerlerimiz yükselsin :):)sağlıklıca tutunsun bebişlerimiz:)

Ben daha doktora gitmedim. Adetime 2 gun var. Yarin testi tekrarlicam sonrasinda duruma gore doktora randevu alicam. Zaten kese, kalp atisi vs hersey icin cok erken.

Ben daha doktora gitmedim. Adetime 2 gun var. Yarin testi tekrarlicam sonrasinda duruma gore doktora randevu alicam. Zaten kese, kalp atisi vs hersey icin cok erken.
evet bana da daha 14 15 günlük dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi haftaya bnmde değerim yükselirse eğer duruma göre bnde hareket edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…