inş.canım dikkat ediyorum dinleniyorum sürekli hayırlısı artık bakalım :):) Rabbim büyük :)Hadi inşallah canim. Beslenmene dikkat et. Ananas bebegin tutunmasina yardimci oluyormus.
Hosgeldin canim. Hayirli olsun. Seninle cok yakin tarihlerimiz inşallah saglikla aliriz kucagimiza.
Kizlar ben 2 saatte bir acikiyorum ve atistirmaliklar doyurmuyor yemek yemek zorunda kaliyorum cunku acikinca midem bulaniyo.sizde de boyle oluyor mu 4+3teyim.
Sagol canim cvp verdigin icin.psikolojiktir falan diyorlar inandiramiyorum sorayim dedim tek ben miyim diyeBende oluyor xanım .çok midem bulanmıyor ama yine de rahatsız edici.bende 6 haftLığım daha doktorada gitmedim.
Canım herkezin hamileliği farklı hatta doktorum bana bi annenin iki hamileliği nbile farklı olabilir demişti.Sagol canim cvp verdigin bile.psikolojiktir falan diyorlar inandiramiyorum sorayim dedim tek ben miyim diye
Ben acikmiyorum ama iştahım çok açık resmen yemek için yiyorum ama bu iştah 2 3 haftadır benle şu 1 ayda 3 Kilo aldımKizlar ben 2 saatte bir acikiyorum ve atistirmaliklar doyurmuyor yemek yemek zorunda kaliyorum cunku acikinca midem bulaniyo.sizde de boyle oluyor mu 4+3teyim.
Insallah cok kilo almadan tamamlariz hayirlisiyla hamileligimiziBen acikmiyorum ama iştahım çok açık resmen yemek için yiyorum ama bu iştah 2 3 haftadır benle şu 1 ayda 3 Kilo aldımşimdi dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ne olacak
Ben istanbuldayim medipole gidiyorum carsamba ilk randevum keseyi gorcez insallah.dr a sorucam diyet listesi falan isticem.asilama yaptrdim zaten igneler sisirdi korkuyorum ilk aylardan kilo alicam diye.
Keseyi gorduk canim cok sukur umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz iki hafta sonra kalp atislarini dinliyecegiz insallah.Bebişle bugün ilk buluşma ayy çok heyecanlı inşallah herşey yolundadır Güzel haberlerle gel
Hastaneden de doktordan da memnunum guler yuzlu ve isini bilen bir dr.hastanede iyi personel de ayni sekilde.dr cok guven veriyor insallah hep boyle devam eder.Sen de insallah iyi bir dr denk gelirsin.Allah yardimcin olsun.saglikla kucagimiza almak nasip olur insallahAnladım canım bebeklerimizİ sağlıklı hayırlı kucağimiza alalımda kiloyu filan boşver.
Bende ankaradayom doktor arıyorum.çok karasızım.sen memnun musun dpktorundan hastaneden.
Ay inşaallah ben bu ara çok iştahliyim ve korkuyorum şimdide acaba ilk 3 ay diyet mi yapsam diyorum ilk 3 ay yediklerini bebeğe etki etmez diye duymustumInsallah cok kilo almadan tamamlariz hayirlisiyla hamileligimizi
Gozun aydin canim darisi kalp atislarini duymaya bende bugun gidiyorum keseyi gormeye insallah :)Keseyi gorduk canim cok sukur umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz iki hafta sonra kalp atislarini dinliyecegiz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?