Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

OTE="Tgbthsn, post: 43556838, member: 703623"]5 haftalığım bende 4 haftalık doktora gittim bide haftaya gidicem . Sen ?[/QUOTE]

Ben daha gitmedim .ama bende belirtiler daha başlamadı. Midwm daha başlMadı mesela.

Sadece biraz yorgunluk göğüs hassasiyeti biraz da adwt olcakmış gibi kasık ağrım var normalmi sencw.

Güya bwnim ikinci ama 5 yıl geçmiş unutmuşum.

Kızlar boş gebelik tekrarlarmı acaba.... Benim adet günümden 6 gün önce beta 165 ti rahim duvarında kalınlaşma vardı adet günüm çarşamba kpntrole çağırdı ama çok endişeleniyorum

Merhaba kızlar bende hamileyim bugün 4+3 ilk olarak 4+1 de öğrendim ilk evde testte ardından hemen kan testi yaptırdık ve 2437 bhcg çıktı. Jinekolog olan arkadaşım muayene için beklememi söyledi ve hemen folik asit başlattı.

Kizlar ben 2 saatte bir acikiyorum ve atistirmaliklar doyurmuyor yemek yemek zorunda kaliyorum cunku acikinca midem bulaniyo.sizde de boyle oluyor mu 4+3teyim.

Sagol canim cvp verdigin bile.psikolojiktir falan diyorlar inandiramiyorum sorayim dedim tek ben miyim diye
Canım herkezin hamileliği farklı hatta doktorum bana bi annenin iki hamileliği nbile farklı olabilir demişti.

Benim ikinci hamileliğim 5 yaşında bi oğlum var.ilk başlarda oğlumda da böyle olmuştum.

Çokta hatırlamıyorum .doktor arayışı içindeyim.sen hangi şehirdesin

Ben istanbuldayim medipole gidiyorum carsamba ilk randevum keseyi gorcez insallah.dr a sorucam diyet listesi falan isticem.asilama yaptrdim zaten igneler sisirdi korkuyorum ilk aylardan kilo alicam diye.

Kizlar ben 2 saatte bir acikiyorum ve atistirmaliklar doyurmuyor yemek yemek zorunda kaliyorum cunku acikinca midem bulaniyo.sizde de boyle oluyor mu 4+3teyim.
Ben acikmiyorum ama iştahım çok açık resmen yemek için yiyorum ama bu iştah 2 3 haftadır benle şu 1 ayda 3 Kilo aldım şimdi dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ne olacak

Ben istanbuldayim medipole gidiyorum carsamba ilk randevum keseyi gorcez insallah.dr a sorucam diyet listesi falan isticem.asilama yaptrdim zaten igneler sisirdi korkuyorum ilk aylardan kilo alicam diye.

Anladım canım bebeklerimizİ sağlıklı hayırlı kucağimiza alalımda kiloyu filan boşver.

Bende ankaradayom doktor arıyorum.çok karasızım.sen memnun musun dpktorundan hastaneden.

Anladım canım bebeklerimizİ sağlıklı hayırlı kucağimiza alalımda kiloyu filan boşver.

Bende ankaradayom doktor arıyorum.çok karasızım.sen memnun musun dpktorundan hastaneden.
Hastaneden de doktordan da memnunum guler yuzlu ve isini bilen bir dr.hastanede iyi personel de ayni sekilde.dr cok guven veriyor insallah hep boyle devam eder.Sen de insallah iyi bir dr denk gelirsin.Allah yardimcin olsun.saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah

İnşallah canım amin.bakalım hayırlısı .bana ankarada doktor hastane tavsiye edecek arkadaşlar var mı.

Kizlarrr Günaydın beni de alın aranıza bende cumartesi öğrendim hamile olduğumu adetime 4 gün varken test yaptırdım 144 cikti bugün yine yaptiracm insallah artmıştırhhayırlı güzel sorunsuz hamilelik geçirip sağlıcakla güzel bebis ler alalım kucagimiz a insallah

Bikac gun once doktora gittim, doktorun agzindan kerpetenle aldim bazi kelimeleri,bir cok soruyu da soramadim, kan tahlili falan bisey yapmadi,ulttasonla bakti,keseyi gordu cok sukur.
Akinti ve kasik agrim var bu normal mi? Her hangi vitamine baslamak lazim mi?
Cinsel iliski serbest mi?
Bilenler yardimci olabilir mi (10gun sonra kalp atislarini duymaya gidicem Allah nasip ederse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…