cevabin icin saol cnm. yola cikmadan kan tahlili yaptirdik negatif çıktıhamileyseniz ve düşük tehlikeniz varsa dikkatli olmakta fayda var.illaki düşer tutunmaz diyemeyiz Rabbim ömür verdiyse bir şekilde yaşar ama yinede temkinli olmakta fayda var.
Ya ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?
Merhaba kızlar ben 13 haftamdayım ve hamılelıgımın baslangıcından bugune toplam 3 kg verdım mıde bulantılarımdan dolayı. çok sukur mıde bulantılarım azalmaya basladı.Ancak hala ıstahım yok yemek yıyesım gelmıyor sızde de aynı durum varmı
Canım bende 5 kilo verdim. Bende yemek istiyorum ama korkudan istediğim şeyleri yiyemiyorum. Bende hem bulantı hem kusma hem reflü var. O yüzden korku ile yaşıyorum
anne adayları merhaba...ben 16 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum hiç kıpırdamıyor 4 5 gün öncesine kadar sanki seğirme gibi bişeyler oluyordu artık o da olmuyor.2 gün önce ufak bi sinir krizi gerçirdim bişey mi oldu acaba bebeiğime yoksa hissetmek için daha erken mi bilemedim...biraz kiloluyum bundan da olabilir bilemedim.ama hareketlerini hissedenler varmıs hatta 14.haftada bile hissedenler varmış.benim nden hareket etmiyor acabanapmam lazım anlamak için
canım normal de kac kıloydun ben 62 kg ıle hamıle kaldım 3 kg verdımbenımkılo oranıma gore 3 kg vermek normal dedı doktor ama daha fazla verırsen haber ver dıyorlar ıstersen doktorunla bır gorus sende .. Allah yardımcımız olsun valla cok zormus bu donemler.Bende senın gıbı sureklı acaba bebegım beslenıyormu dıe dusunuyordum. doktorum gayet saglıklı bır sorun olmadıgını soyluyor ama ben hala ıster ıstemez panık oluyorum.
Bu arada sabah kahvaltılarında yumurta sut ıcebılıyormusunuz ben hıc sut sevmıyorum yumurtada cok kokuyor bana bu ara yumurtada yıyemez oldum(( napcam bılemıyorum
risk olduğunu düşündüklerine yaptırıyorlar.Ikili testi iyi cikmissa dörtlü test yaptirmaya gerek var mı bu konuda bilginiz var mı?
hareketlerini hissetmek için erken en iyi 20. haftadan sonra hissediliyor O kendini hissettirir.Korkma Allah koruyor onları.anne adayları merhaba...ben 16 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum hiç kıpırdamıyor 4 5 gün öncesine kadar sanki seğirme gibi bişeyler oluyordu artık o da olmuyor.2 gün önce ufak bi sinir krizi gerçirdim bişey mi oldu acaba bebeiğime yoksa hissetmek için daha erken mi bilemedim...biraz kiloluyum bundan da olabilir bilemedim.ama hareketlerini hissedenler varmıs hatta 14.haftada bile hissedenler varmış.benim nden hareket etmiyor acabanapmam lazım anlamak için
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun kortizon alan yok ama diyet yapanlar oldu ekmek pilav filan kesip daha çok sebze meyve salata et şeklinde beslenme öneriyorlar ...günaydın kızlar 2 li taramamız yapıldı alalhıma şükür bir sıkıntı yok ense kalınlığı baş popo burnu hepsi iyi kan daha cıkmadı cumartesi çıkıcak ama benim ailen diyetisyene başlamam gerekiyor 10 kilo almışım kortizon yüzünden sıfır tuzsus yemem gerekiyor başaramadım dua edin benim gibi kortizon alan varmı aranızda
Canım süt içermiyorsan yoğurt tüket yoğurt sütten daha faydalı ve besleyici ayran içebilirsin eğer yoğurdu sevmiyorsan içine değişik hoşuna giden baharatlardan kat inanılmaz derece de fark ediyorcanım normal de kac kıloydun ben 62 kg ıle hamıle kaldım 3 kg verdımbenımkılo oranıma gore 3 kg vermek normal dedı doktor ama daha fazla verırsen haber ver dıyorlar ıstersen doktorunla bır gorus sende .. Allah yardımcımız olsun valla cok zormus bu donemler.Bende senın gıbı sureklı acaba bebegım beslenıyormu dıe dusunuyordum. doktorum gayet saglıklı bır sorun olmadıgını soyluyor ama ben hala ıster ıstemez panık oluyorum.
Bu arada sabah kahvaltılarında yumurta sut ıcebılıyormusunuz ben hıc sut sevmıyorum yumurtada cok kokuyor bana bu ara yumurtada yıyemez oldum(( napcam bılemıyorum
ben gecen hafta giymeye başladım, bayagi rahat ediyosun, tavsiye ederimGünaydın hanımlar benim normalde giydiğim pantolonlarım artık olmuyor.Hamile pantolonuna geçiş yapıcam .Aranızda hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı?Bir de benim karnımın alt tarafındaki kaslar ağrıyo sanki bir destek olsa rahat edecek gibiyim büyüyor ondan galiba
Bisey yapamiyosun canim bende hafifleten tek sey yesil elma oldu 12. Haftadan sonra gecti ama kardesimin 15.haftada gecti 4.aya kadar sabret cok zor rabbim yardim etsinBu bulantılar kusmalar ne zaman biticek. ne yesem çıkıyor. Günlük yaşantım alt üst oldu. 3 ay dolunca geçer dediler ama geçmedi hanımlar. Ne yapmam gerekir fikri olan var mı
Hic
Bisey yapamiyosun canim bende hafifleten tek sey yesil elma oldu 12. Haftadan sonra gecti ama kardesimin 15.haftada gecti 4.aya kadar sabret cok zor rabbim yardim etsin
Canım süt içermiyorsan yoğurt tüket yoğurt sütten daha faydalı ve besleyici ayran içebilirsin eğer yoğurdu sevmiyorsan içine değişik hoşuna giden baharatlardan kat inanılmaz derece de fark ediyor
ben başladım canım lcw'den beli lastikli pantolonlardan aldım çok rahatlar tavsiye ederim hiç çıkartası gelmiyor insanın :)Günaydın hanımlar benim normalde giydiğim pantolonlarım artık olmuyor.Hamile pantolonuna geçiş yapıcam .Aranızda hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı?Bir de benim karnımın alt tarafındaki kaslar ağrıyo sanki bir destek olsa rahat edecek gibiyim büyüyor ondan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?