Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

hamileyseniz ve düşük tehlikeniz varsa dikkatli olmakta fayda var.illaki düşer tutunmaz diyemeyiz Rabbim ömür verdiyse bir şekilde yaşar ama yinede temkinli olmakta fayda var.
cevabin icin saol cnm. yola cikmadan kan tahlili yaptirdik negatif çıktı 9. gündü. negatif çıkınca daha rahat çıktım yola ama simdi acaba erken mi yaptirdik sonradan cikarmi diye hala umudum var. umut fakirin ekmeği ışte:)))

Canım ben hemen duşa girenlerdenim. Herşey nasip kısmet tabiki. Ama görev olarak düşünmeyin öyle oldukça hiç olmuyor. Biz ilk bebeğimizi 8haftalık anne karnında kaybettik. Sonra eşimle ne zaman birleşsek her ay hamile kalıcam diye beraber oluyorduk.ilişkiden sonra yatıp kalkmıyordum. En son artık bu düşünceden çıktım ve o ay hamile kaldım. Şuan 12 haftalık hamileyim. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Canım bende 5 kilo verdim. Bende yemek istiyorum ama korkudan istediğim şeyleri yiyemiyorum. Bende hem bulantı hem kusma hem reflü var. O yüzden korku ile yaşıyorum

Canım bende 5 kilo verdim. Bende yemek istiyorum ama korkudan istediğim şeyleri yiyemiyorum. Bende hem bulantı hem kusma hem reflü var. O yüzden korku ile yaşıyorum

canım normal de kac kıloydun ben 62 kg ıle hamıle kaldım 3 kg verdımbenımkılo oranıma gore 3 kg vermek normal dedı doktor ama daha fazla verırsen haber ver dıyorlar ıstersen doktorunla bır gorus sende .. Allah yardımcımız olsun valla cok zormus bu donemler.Bende senın gıbı sureklı acaba bebegım beslenıyormu dıe dusunuyordum. doktorum gayet saglıklı bır sorun olmadıgını soyluyor ama ben hala ıster ıstemez panık oluyorum.

Bu arada sabah kahvaltılarında yumurta sut ıcebılıyormusunuz ben hıc sut sevmıyorum yumurtada cok kokuyor bana bu ara yumurtada yıyemez oldum (( napcam bılemıyorum

anne adayları merhaba...ben 16 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum hiç kıpırdamıyor 4 5 gün öncesine kadar sanki seğirme gibi bişeyler oluyordu artık o da olmuyor.2 gün önce ufak bi sinir krizi gerçirdim bişey mi oldu acaba bebeiğime yoksa hissetmek için daha erken mi bilemedim...biraz kiloluyum bundan da olabilir bilemedim.ama hareketlerini hissedenler varmıs hatta 14.haftada bile hissedenler varmış.benim nden hareket etmiyor acaba napmam lazım anlamak için

Daha hıssetmen ıcın cok erken 20 haftadan sonra ancak hısstemeye baslarsın. Kafanda yıne cok soru ısaretı varsa doktorunla bır gorus derım.

Canım bende 58 kiloydum 53 kiloya düştüm. Hala alamıyorum kilo. Sürekli serum alıyorum. Yumurta süt hiç birşey yiyemiyorum. Süzme yoğurt ekmek yiyorum. Kahvaltıda biraz beyaz peynirle bir havuç yiyoyorum. Hep kuru gıdalarla besleniyorum makarna pilav su hiç içemiyorum. Gerçekten çok zor geçiyor. Allah yardımcımız olsun. Kontrolde banada herşey normal diyorlar. Bebek iyi diyorlar. Ama dediğin gibi acaba güzel besleniyormu hep şüphe içindeyim. 3aydan sonra geçer diyor doktor. Umarım öyle olur canım

Yemek yedikten sonra daralıyorum 2 saat kadar karnım kocaman oluyor 7 aylık gibi peki 7 -8 aylık olduğumuzda ne olacak acaba?

hareketlerini hissetmek için erken en iyi 20. haftadan sonra hissediliyor O kendini hissettirir.Korkma Allah koruyor onları.

günaydın kızlar 2 li taramamız yapıldı alalhıma şükür bir sıkıntı yok ense kalınlığı baş popo burnu hepsi iyi kan daha cıkmadı cumartesi çıkıcak ama benim ailen diyetisyene başlamam gerekiyor 10 kilo almışım kortizon yüzünden sıfır tuzsus yemem gerekiyor başaramadım dua edin benim gibi kortizon alan varmı aranızda

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun kortizon alan yok ama diyet yapanlar oldu ekmek pilav filan kesip daha çok sebze meyve salata et şeklinde beslenme öneriyorlar ...

Canım süt içermiyorsan yoğurt tüket yoğurt sütten daha faydalı ve besleyici ayran içebilirsin eğer yoğurdu sevmiyorsan içine değişik hoşuna giden baharatlardan kat inanılmaz derece de fark ediyor

Günaydın hanımlar benim normalde giydiğim pantolonlarım artık olmuyor.Hamile pantolonuna geçiş yapıcam .Aranızda hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı?Bir de benim karnımın alt tarafındaki kaslar ağrıyo sanki bir destek olsa rahat edecek gibiyim büyüyor ondan galiba

ben gecen hafta giymeye başladım, bayagi rahat ediyosun, tavsiye ederim

Bu bulantılar kusmalar ne zaman biticek. ne yesem çıkıyor. Günlük yaşantım alt üst oldu. 3 ay dolunca geçer dediler ama geçmedi hanımlar. Ne yapmam gerekir fikri olan var mı

Hic
Bu bulantılar kusmalar ne zaman biticek. ne yesem çıkıyor. Günlük yaşantım alt üst oldu. 3 ay dolunca geçer dediler ama geçmedi hanımlar. Ne yapmam gerekir fikri olan var mı
Bisey yapamiyosun canim bende hafifleten tek sey yesil elma oldu 12. Haftadan sonra gecti ama kardesimin 15.haftada gecti 4.aya kadar sabret cok zor rabbim yardim etsin

Hic

Bisey yapamiyosun canim bende hafifleten tek sey yesil elma oldu 12. Haftadan sonra gecti ama kardesimin 15.haftada gecti 4.aya kadar sabret cok zor rabbim yardim etsin

Amin canım allah razı olsun. Gerçekten çok zor ve serum yemektende yoruldum. Serum olmadığı zaman ne yesem faydasız.yediğim anında çıkıyor. Ama nereye kadar serumla beslenicem bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

Canım süt içermiyorsan yoğurt tüket yoğurt sütten daha faydalı ve besleyici ayran içebilirsin eğer yoğurdu sevmiyorsan içine değişik hoşuna giden baharatlardan kat inanılmaz derece de fark ediyor

canim cok fazla yogurtda sevmiyorum bu ara kahvaltida sut yerine badem sutu icmeye basladim onda da kalsiyum oldugu icin umarim bir yan etkisi yoktur tatsiz kokusuz oldugu icin biraza daha onu icebiliyorum. ozellikle tukettiginiz bir gida varmi? buarada ayva ve hurma yemek de cok iyiymis bilginiz olsun.

ben başladım canım lcw'den beli lastikli pantolonlardan aldım çok rahatlar tavsiye ederim hiç çıkartası gelmiyor insanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…