- 12 Aralık 2015
- 61
- 38
- 8
- 40
Ayni sknti bende de var yarim saatte bir sanki butun gun tutmusum gibi idrara cikiyorumKizlar biz 18+5 iz...Acaba idrara cikmanizda artma oldu mu ben öğretmenim her tenefus wc de gecio
Walla cnm benim saglik ocagindaki rutin kontrolumde idrar yollarında enfeksiyon ve kum cikti...ki ben o kadar su icip dikkat ediyorumbenimde bir sorum var başta akıntım vardı peynirimsi soktora söylediğimde tek kullanımlık fitil verdi ama geçmedi akıntı hatta yeşilimi olmaya başladı 2 hafta sonra tekrar kontrol var cinsiyet için 16 cı haftadayım bende akıntısı olan arkadaşlar varmı çalışıyorum acaba tuvaletten enfeksiyonmu kaptım bilemedim kendimden tiksindim akıntı yüzünden kızlar balına gelen varmı herkese hayırlı doğumlar
Doktoruna bir danışmanı öneririm.Benim de 3 kilo kaybım vardı ve yemek yiyemiyordum.Doktor bebeğin gelişiminin yetersiz olduğunu söyledi.Ana öğün 4 olacak,şunları bunları ye vs vs Birçok vitamin verdi ,iştahımda artma var.Yemek yiyorum artık ve gelişimimiz çokşükür daha iyi..Eğer yiyemiyorsan gelişimi olumsuz etkileniyormuş.merhaba kızlar bu hafta 17. haftaya girdim ama hamilelikten berı nerdeyse hıc kılo almadım karnımda cok az cıktı.Ikı gundur de cok fecı basım agrıyor ve yorgunluk hıssedyorumBuarada ıstahım artar dıe dusunuyordum ama bır turlu artmadı hala ıstahsızım sızde aynı durum varmı acaba bebegım gelısıyormu durumu nasıl dıe dusunmekten kendımı alamıyorum.
Doktoruna bir danışmanı öneririm.Benim de 3 kilo kaybım vardı ve yemek yiyemiyordum.Doktor bebeğin gelişiminin yetersiz olduğunu söyledi.Ana öğün 4 olacak,şunları bunları ye vs vs Birçok vitamin verdi ,iştahımda artma var.Yemek yiyorum artık ve gelişimimiz çokşükür daha iyi..Eğer yiyemiyorsan gelişimi olumsuz etkileniyormuş.
Ben varım canım karında ki yağlardan net görünmüyor kız olabilir ama yanılma payım var dedi bu ay inşallah netleşecek 16 si ayrıntılı günümüz kızım olursa bir oğlan üç kız olacak Allah hayırlı versin her iki ismi de düşündük eşimlekasım hamişleri cinsiyetler netleştimi ? net olmayan varmı benim gibi
Canım yaa hiç sorma idrar da artma var onu tutabiliyorum ama aniden midem bulanırsa nasıl oluyor bilmiyorum ama bir iki kez kaçırdım şok oldum ve bu olay tuvaletim yokken yani sıkışık değil ken oldu acaba diyafram mı aşırı baskı yaptı anlayamadımKizlar biz 18+5 iz...Acaba idrara cikmanizda artma oldu mu ben öğretmenim her tenefus wc de gecio
Bizimki kız olacak inşallah 1 tane oglum vardı çook mutlu olduk Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.kasım hamişleri cinsiyetler netleştimi ? net olmayan varmı benim gibi
Maşallah ne güzel.. erkekler daha hareketli oluyo diyorlar benimki cok nadir hareket ediyor kızlar gec hareketleniyo diyolar ama...Kızlarr benm oğlum maşşlh çok hareketli. Çok guzel hissediyorum tekmelerini. Elini karnıma koyan biri rahatlıkla hissediyo.. Sizlerde bu kadar net hissediyor musunuz..
valla maşşlh dişm,oğlum çok hareketli. Doğuncada boyle olursa yandımMaşallah ne güzel.. erkekler daha hareketli oluyo diyorlar benimki cok nadir hareket ediyor kızlar gec hareketleniyo diyolar ama...
YAAAAA BENİMDE ÜÇLÜ TSTİM YÜKSEK ÇIKTI, sigortanın doktoruna yaptırmak istemiyorum diye üzerine basa basa söyledim ama beni mecbur tuttu bu konuda , emirvaki yaptı.2liyi yaptırmadığım için karşılaştırma olanağım da olmadı.Doğru doktorumun kliniğinde buldum kendimi,Ultrasonla muayne etti, herhangi bir anormallik gözlenmediğini söyledi,bu haftasonu dopplerim var 20. haftamız bitiyor nasipse,heyecanla bekliyorum,Arkadaşlar taramalarinda sıkıntı çıkan varmi benim 3 lü biraz riskli çıktı ama Allah var içim çok rahat araştırdım pek de dogru çikmıyo bu taramalar eltime de aynisini dediler hiç birşey yok çocukta ama aklimdan da çıkmiyor açıkçası siz ne dersiniz bu konuda tecrübesi olan varmı acaba
ayrıca 3lü testin sonuçları hiç güvenilir değilmiş, kaç ç ıkmıştı canım sonuç ?Arkadaşlar taramalarinda sıkıntı çıkan varmi benim 3 lü biraz riskli çıktı ama Allah var içim çok rahat araştırdım pek de dogru çikmıyo bu taramalar eltime de aynisini dediler hiç birşey yok çocukta ama aklimdan da çıkmiyor açıkçası siz ne dersiniz bu konuda tecrübesi olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?