Canım ben yoğurdu çok seven sütten de nefret etmeyen biriyim çok şükür koyun inek keçi fark etmez hepsine bayılırım hazır yoğurt pek sevmem daha çok kendimiz yaparız hamile kalkana kadar bol bol tükettim ama midem bulanıncaarada sadece susadıkça soğuk süt içebildim çok şükür bir on gündür filan tekrar yoğurdun suyun tadını alıyorum ben hiç meyve yemezdim salata sebze yerim de meyve pek sevmem hamilelikte özel olarak meyve yemeye çalışıyorum bulantı zamanlarımda da çok iyi geldi meyve. Hurma ya ben de başlamak istiyorum evde var ama biraz eski mart ayında umre ye gitme ihtimalim var inşallah ordan taze taze getirip öyle başlarım diye düşünüyorum yalnız bilginiz olsun hurma yerken mutlaka tek sayı yeyin daha çok şifa oluyor inşallahcanim cok fazla yogurtda sevmiyorum bu ara kahvaltida sut yerine badem sutu icmeye basladim onda da kalsiyum oldugu icin umarim bir yan etkisi yoktur tatsiz kokusuz oldugu icin biraza daha onu icebiliyorum. ozellikle tukettiginiz bir gida varmi? buarada ayva ve hurma yemek de cok iyiymis bilginiz olsun.
Gecen haftaya kadar sıkıntı olmuyodu artik kapatamiyorum.ben gecen hafta giymeye başladım, bayagi rahat ediyosun, tavsiye ederim
Benim vardi bu haftaya kadar ihtiyac duymamistim.ben başladım canım lcw'den beli lastikli pantolonlardan aldım çok rahatlar tavsiye ederim hiç çıkartası gelmiyor insanın :)
Yok canım geçmiyor bebek var diye ilaç veremiyorlar. Ne çektiğimi bir allah bilir. Resmen yanardağ gibi içim. Nasıl suya hasretim allahım sabır versin. 3-4ay dolunca geçer diyorlar ama benim bulantı değil sorunum anlamıyorlar
slm kızlar 2 li taramamız iyi geçti kanlarda temiz çıktı alalhıma şükür aminiyosenteze gerek kalmadı çok korkuyordum
yaştan dolayı ama doktorum çok kızdı malum ms hastasıyım kortizon alıyorum daha once yazmıştım 10 kilo almışım
acil diyetisyene gidicen dedi ama gitmedim eşim işten çıkarıldı stresliyiz 1 aydır sr a da diyemedim tuzu azaltmaya çalışıyrorum dua edin eşim iş bulsun bebeklerimizde hepimzin sağlıcakla doğsun dertleşmeye ihtiyscım var sizlere yazınca rahatlıyorum
Günaydın hanımlar benim normalde giydiğim pantolonlarım artık olmuyor.Hamile pantolonuna geçiş yapıcam .Aranızda hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı?Bir de benim karnımın alt tarafındaki kaslar ağrıyo sanki bir destek olsa rahat edecek gibiyim büyüyor ondan galiba
aynı agrılar bende de oldu bence korkulacak birsey değil.oturup kalkarken zorlanıyorum karnımın altındaki kaslarda kemiklerde oluyor.Merhaba hanımlar, 17 haftalık hamileyim genital bölge ve bacak köklerimde kas ağrısına benzer yoğun bir ağrı var sadece yürürken ve oturup kalkarken.hareketsizken hiç birşey yok. Doktora gittim enfeksiyon olabilir dedi tahlil yaptı ve antibiyotik kullandım ancak hiç azalmadı. Gelişmeye bağlı ağrı olabilir mi acaba?Aynı problemi yaşayan var mı?
ben Eyüp Ekiciyi duydum benimki riskli gebelikti ankarda iyi bir doktor ararken adını işittim yorumlar iyiydi.Ben başka bir profa gittmiştim çankayada adını unuttum.Kızlar merhabaaa cook uzun zamandır yazamadım ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum benim gebeliğim iyi gidiyor şükür bi kızım olacak :) 2 li tarama yaptırdım sadece temiz çıktı diğerlerini yaptirmayacagim şeker yuklemesı yaptırmayı da düşünmüyorum sadece ayrıntılı usg yaptirxam ins 1 ay sonra onu da eyup ekici diye bi dr a yaptircam daha önce duyan oldu mu bu dr u ankarada alanında en iyisi olduğu söyleniyor . İştahim hiç kapanmadi hala da yiyorum 5 6 kilo fln aldım 50 kg ile hamile kalmıştım o yüzden dr um normal diyor sizde ne var ne yok Nasılsıniz gorusmeyeli:))
Kızlar beşik yada yatak almayı düşünen var mı daha erken ama hangisi daha kullanışlı ne alacağıma karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?