Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler


Ay bende hapşırırken bir iki kez kaçırdım, kaslar gevşek olunca anlaşılmıyor malesef. Benim idrar kesemde Sanki boş gibi ama oluyor öyle
 
Ben ikili ve üçlü testi yaptırmadım, doktorlar sonuç kötü olsada birşey yapamiyorlarmis zaten. Ama dediğin gibi üçlü testin sonucu pek güvenli değil, moralini bozmamalısın. Doktorum detaylı ultrasonda organları kontrol ettirmemi söyledi, 23.-24. Haftada yapılıyormuş. Yaptıran var mı? Ne kadar sürüyor bu muayene?
 
Ben yurt dısında yasıyorum benım organların kontrolunu 18 haftada yaptılar burda genellıkle 18-19 haftada yapıyorlar maksımum yarım saat suruyor. Tüm organlarına bakıp kontrol edıyorlar bizim son ultrasonumuzda burda ıkı kere ultrasona gırme hakkı oluyor. İnsallah kızımızı birdahakine dogduğunda görücez :)
 
Kızlarr benm oğlum maşşlh çok hareketli. Çok guzel hissediyorum tekmelerini. Elini karnıma koyan biri rahatlıkla hissediyo .. Sizlerde bu kadar net hissediyor musunuz..

Bende de pıt pıt birşeyler oluyo ama daha çözemedim henüz. elimi karnıma götürünce duruyor birde.
 
biz kızımıza isim bulamıyoruz yaa soyadı 2 harfli olcak o yüzden biraz uzun olsun istiyoruz ama yok yok yok
 
kız isimleri listelerine baktınmı canım bende kız ısmı bakıyorum bade ,elis eliz, alya benımde bulduklarım hep kısa tam olarak nasıl bır ısım arıyorsuuz bız ıkı ısım koyucaz ıkıncı ısmı alice,freja ,sara yada maya olucak off cok zor dımı ısım bulmak.
buarada bugun 1v1y alısverıs sıtesınde orenda kıds dıe bır marka var orda da bır surru yenı guzel ısımlerden yastık var ordanda fikir edinebilirsin :)
 

sagol canım:) hem anlamı güzel olsun hem kulağa hoş gelsin azcıkta uzun olsun istiyoruz ama bulamıyoruz iste
 
Ben evlenmeden önce oğlum olursa "Ömer" olsun istiyordum. Eşimde sağolsun onayladı ve oğlumuz oluyor. Erken karar verince rahat ediyor insan. ;-) şimdi valiz, oda, kıyafet vs. Vs. Onları düşünüyorum.
 
Ben evlenmeden önce oğlum olursa "Ömer" olsun istiyordum. Eşimde sağolsun onayladı ve oğlumuz oluyor. Erken karar verince rahat ediyor insan. ;-) şimdi valiz, oda, kıyafet vs. Vs. Onları düşünüyorum.


Negüzel karar vermişsiniz ismine ömer ismi cok güzel ve uysal oluyor genellikle. Kendinize ihtiyaç listesi yapmaya basladınızmı. Arada bende ındırımde buldukca alıyorum birşeyler. genellikle hangi markaları tercih ediyorsunuz
 

Liste yaptım yavaş yavaş alıyorum. Marka tercihim yok indirimde olan bebeğe en uygun olanları alıyorum. 
 
ÇOK SÜRMÜYOR 20 DK 30 DK ARASI ....AMA BEBEĞİN SAĞLIGIYLA ALAKALI OLDUKÇA ÖNEMLİ İPUÇLARI VERİYORMUŞ...
 
merhaba ben bu gün aylık kontrole gittim bebek bir hafta geriden geliyormuş. daha önce böyle birşey yaşayan var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…