Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyorum benimle ayni fikirde olan varmi dokt istedi ama okadar seker zarardan baska bi ise yaramiyormus cok kararsiz kaldim

Ben de yaptirmak istemiyorum ama gittigim hastane zorunlu yapiomus dr um da herhangi bir zarari yok diyip duruo kararsizim

İyi aksamlar arkadaslar allah.nasip ederse benimde bir oglum.olcak MAHMUT ESAD ismini koycazz insallah dilerim.rabbim.hepimizin yavrusunu sag salim.kucagimiza almayi nasip eder

Kizlar seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyorum benimle ayni fikirde olan varmi dokt istedi ama okadar seker zarardan baska bi ise yaramiyormus cok kararsiz kaldim

Canım şeker yuklemesı konusunda bi karara vardın mi benim dr um öneriyor ama ben hiç istemiyorum

Canim benim bebek biraz kilolu 2 hafta onden gidiyo dokt mecbur yapicaz farz oldu dedi yaptiricam kacisim yok sanki
şeker yuklemesinde benm bildiğim kadaryla bitek canan karatay zararlı diyor onada zaten dunya kadar tepki geldi.. Bn yaptrcam kesinlikle. O kadar zararlı olsaydı tum jinekologlar ısrarla istemezdi bnce

şeker yuklemesinde benm bildiğim kadaryla bitek canan karatay zararlı diyor onada zaten dunya kadar tepki geldi.. Bn yaptrcam kesinlikle. O kadar zararlı olsaydı tum jinekologlar ısrarla istemezdi bnce

herkese yapıyorlar mı şeker yüklemesini? Ben son gittiğimde açlık kan şekerine bakalım dedi, sonuç iyi çıktı. Doktorum şeker yüklemesinden bahsetmedi.

Bir de sizin karnınız ara ara sertleşiyor mu? istemdışı internette araştırdım bebeğin başı veya poposu olabilir dönüş esnasında ama aynı zamanda erken doğum sinyalleri de olabilirmiş. Sık sık olup olmadığını kontrol etmem gerekirmiş.

benmde oluyo canm endişelenme, bebek kendini topluyo yada başını faln bastırıyo. Hqtta eşim bile eliyle farkedio.

Kizlar bgn dr a kontrole gittik bebisimizin bi sorunu yok cok şükür ama 2 dr umda ortak olarak suyumun biraz az oldugunu söyledi haftaya cuma tekrar gidicem kontrole...bu durumu yasayaniniz var mi

GEÇMİŞ OLSUN ...PEKİ NASIL DÜZELİRMİŞ ? SUYUNUN AZ OLMASI SIKINTILI BİR DURUM DEĞİL Mİ ?
Cok tesekkur ederim walla 2 dr ayni anda baktilar bol bol sivi tuketmen lazim dediler haftaya seker yuklemesi icin gittigimde tekrar bakacaklar cok huzursuz oldum ama bakalim Rabbim bebislerimizi korusun insallah

Cok tesekkur ederim walla 2 dr ayni anda baktilar bol bol sivi tuketmen lazim dediler haftaya seker yuklemesi icin gittigimde tekrar bakacaklar cok huzursuz oldum ama bakalim Rabbim bebislerimizi korusun insallah

Canım geçmiş olsun havuç suyunun ve armut suyunun da iyi geldiğini duymuştum ben bi dene istersen

Geçmiş olsun xanim dalak büyümesinin bebeğe bi zararı varmiymis peki? Ben de de vardı hamile kalmadan önce
yok sanırım daha bişey demedi karaciğer enzimleri yüksek olunca erken doğumu tetikliyomuş bi tahlil istedi onun sonucunu bekliyorum bakalım ne çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…