Ankaraya tasinali bikac gun oldu, bu ili hic bilmiyorum, iyi doktor ve hastane bulursaniz bana da yazar misiniz rica etsemİnşallah canım amin.bakalım hayırlısı .bana ankarada doktor hastane tavsiye edecek arkadaşlar var mı.
Ankaraya tasinali bikac gun oldu, bu ili hic bilmiyorum, iyi doktor ve hastane bulursaniz bana da yazar misiniz rica etsem
Ankaraya tasinali bikac gun oldu, bu ili hic bilmiyorum, iyi doktor ve hastane bulursaniz bana da yazar misiniz rica etsem
Kalp atışını kaçıncı haftanızda duydunuz ultrasondan? Herkes yazabilir mi ?
Kalp atışını kaçıncı haftanızda duydunuz ultrasondan? Herkes yazabilir mi ?
Tabi ben de yazarim,6haftalik hamileyim :) sanirim ayni senin de :) mamakta oturuyorum, is geregi 7 8 ayligina geldik, sanirim doguma kadar burdayim, ankara egitim arastirma hastanesine gittim gecen hafta, 10gun sonra kalp atisi icin gel dedi doktor,kan tahlili falan yapmadi hic, hatta folik asit bile vermedi,ben de tereddutte kaldim ilgisiz miydi diyeTabiki yazarıö canım ne demek sen dw bulursan bana yaz kaç haftalık hamilesin.
Ve ankaranın neresindesin canım
Cnm ben ankaraliyim. Lokman hekim hastanesine gidebilirsin devlete gitmek istiyosanda Etlik doguma yada 29 mayis hastanesine gidebilirsin .Ankaraya tasinali bikac gun oldu, bu ili hic bilmiyorum, iyi doktor ve hastane bulursaniz bana da yazar misiniz rica etsem
Folicsiz okurmu cnm yaa me bicim dr mus bence git al hemen folidoce kullanuyorum ben sabah 1 ac karnina . Almak istersrn cnm ... devlet odemiyor zaten yazdirmana gerek yokTabi ben de yazarim,6haftalik hamileyim :) sanirim ayni senin de :) mamakta oturuyorum, is geregi 7 8 ayligina geldik, sanirim doguma kadar burdayim, ankara egitim arastirma hastanesine gittim gecen hafta, 10gun sonra kalp atisi icin gel dedi doktor,kan tahlili falan yapmadi hic, hatta folik asit bile vermedi,ben de tereddutte kaldim ilgisiz miydi diye
Hayirli olsun cnimBende dün öğrendim bu güzel haberi b hcg em 137 çıktı kızlar çok şükür herhangi bir sorunum yok.
Tabi ben de yazarim,6haftalik hamileyim :) sanirim ayni senin de :) mamakta oturuyorum, is geregi 7 8 ayligina geldik, sanirim doguma kadar burdayim, ankara egitim arastirma hastanesine gittim gecen hafta, 10gun sonra kalp atisi icin gel dedi doktor,kan tahlili falan yapmadi hic, hatta folik asit bile vermedi,ben de tereddutte kaldim ilgisiz miydi diye
Cnm ben ankaraliyim. Lokman hekim hastanesine gidebilirsin devlete gitmek istiyosanda Etlik doguma yada 29 mayis hastanesine gidebilirsin .
tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim, dikkate alicam :)Evet aynı haftada yıZ canım.biraz ilgisizmiş gibi geldi bana da.
Benim ikinci hamileliğim ilkinde hamilelik tiroidim çıkmıştı hamilwelik boyunca ilaç kullandım.
Oyuzden bu hamileliğimde hamile kalmadan önce doktora gittim tahlil fala yaptırdım.doktor hemen folik asit verdii
Benim ilk hamileliğim amerika da geçti 6 aylıkken türkiyeye gelmiştik.
Evimin yanında 29 mayıs hastanesi vardı orda yeşim gürenl vardı orayya gittim.
Son aylarımda riskli gebelik sınıfına girdim malesef.doktor değiştirdim.
Hacettepede doğum yaptım. Sonra tekrar yurt dışına çıktı biz.tekrar tr ye döneli 1 yıl oldu.
29 Mayıs hastanesi devlet oldu.bi kere gittim hülya kula doktor un adı sana tavsiye ederim harika ni doktor.
Yeşim gürelde şimdi Memorial Hastanesi ne geçmiş oda çok iyi bi doktor onu da tavsiye ederim.
Ama bana tam teşekküllü bi hastane lazım yeni doğan ünitesinin çok iyi olmadı lazım hala karar veremedim .i
Bol bol sivi tuket corba vs icmeye bak. Bide buyukabdest gelince kendini tutma hemen git yap. Gecmis olsun. Hayirli olsun bebiste.Ben de bugun keseyi girdum kizlar 4+4te cok sukur.☺2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi.hemoroidim var kanama oldu makattan ilac yazdi.insallah gecer simdiden kabizlik cekiyorum ilerde nasil olacak korkuyorum
Kizlarrr Günaydın beni de alın aranıza bende cumartesi öğrendim hamile olduğumu adetime 4 gün varken test yaptırdım 144 cikti bugün yine yaptiracm insallah artmıştırhhayırlı güzel sorunsuz hamilelik geçirip sağlıcakla güzel bebis ler alalım kucagimiz a insallah
Sagol canimBol bol sivi tuket corba vs icmeye bak. Bide buyukabdest gelince kendini tutma hemen git yap. Gecmis olsun. Hayirli olsun bebiste.
kesenin kan değeriyle bir alakası varmı acaba ?benimde bugün 5 haftam doldu yarin gidicem karından ultrasonla görünürmü diye korkuyorumBen de bugun keseyi girdum kizlar 4+4te cok sukur.☺2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi.hemoroidim var kanama oldu makattan ilac yazdi.insallah gecer simdiden kabizlik cekiyorum ilerde nasil olacak korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?