Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar bu topigi okuyunca bazen cok korkuyorum acaba benimkinde sorunmu varki diye.bazende ayni seyler denk gelince aa normalmis diyirum.eninimnsizde ayni dusunleri yasiyosunuzdur. Insalalh tum hamileler icin hersey cok guzel ve yolunda gider.

Kalp atışını kaçıncı haftanızda duydunuz ultrasondan? Herkes yazabilir mi ?

Ankaraya tasinali bikac gun oldu, bu ili hic bilmiyorum, iyi doktor ve hastane bulursaniz bana da yazar misiniz rica etsem
Ankaraya tasinali bikac gun oldu, bu ili hic bilmiyorum, iyi doktor ve hastane bulursaniz bana da yazar misiniz rica etsem

Tabiki yazarıö canım ne demek sen dw bulursan bana yaz kaç haftalık hamilesin.
Ve ankaranın neresindesin canım

Tabiki yazarıö canım ne demek sen dw bulursan bana yaz kaç haftalık hamilesin.
Ve ankaranın neresindesin canım
Tabi ben de yazarim,6haftalik hamileyim :) sanirim ayni senin de :) mamakta oturuyorum, is geregi 7 8 ayligina geldik, sanirim doguma kadar burdayim, ankara egitim arastirma hastanesine gittim gecen hafta, 10gun sonra kalp atisi icin gel dedi doktor,kan tahlili falan yapmadi hic, hatta folik asit bile vermedi,ben de tereddutte kaldim ilgisiz miydi diye

Cnm ben ankaraliyim. Lokman hekim hastanesine gidebilirsin devlete gitmek istiyosanda Etlik doguma yada 29 mayis hastanesine gidebilirsin .

Folicsiz okurmu cnm yaa me bicim dr mus bence git al hemen folidoce kullanuyorum ben sabah 1 ac karnina . Almak istersrn cnm ... devlet odemiyor zaten yazdirmana gerek yok

Evet aynı haftada yıZ canım.biraz ilgisizmiş gibi geldi bana da.

Benim ikinci hamileliğim ilkinde hamilelik tiroidim çıkmıştı hamilwelik boyunca ilaç kullandım.

Oyuzden bu hamileliğimde hamile kalmadan önce doktora gittim tahlil fala yaptırdım.doktor hemen folik asit verdii

Benim ilk hamileliğim amerika da geçti 6 aylıkken türkiyeye gelmiştik.

Evimin yanında 29 mayıs hastanesi vardı orda yeşim gürenl vardı orayya gittim.

Son aylarımda riskli gebelik sınıfına girdim malesef.doktor değiştirdim.

Hacettepede doğum yaptım. Sonra tekrar yurt dışına çıktı biz.tekrar tr ye döneli 1 yıl oldu.

29 Mayıs hastanesi devlet oldu.bi kere gittim hülya kula doktor un adı sana tavsiye ederim harika ni doktor.

Yeşim gürelde şimdi Memorial Hastanesi ne geçmiş oda çok iyi bi doktor onu da tavsiye ederim.

Ama bana tam teşekküllü bi hastane lazım yeni doğan ünitesinin çok iyi olmadı lazım hala karar veremedim .i

Cnm ben ankaraliyim. Lokman hekim hastanesine gidebilirsin devlete gitmek istiyosanda Etlik doguma yada 29 mayis hastanesine gidebilirsin .

tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim, dikkate alicam :)

Ben de bugun keseyi girdum kizlar 4+4te cok sukur.☺2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi.hemoroidim var kanama oldu makattan ilac yazdi.insallah gecer simdiden kabizlik cekiyorum ilerde nasil olacak korkuyorum

Ben de bugun keseyi girdum kizlar 4+4te cok sukur.☺2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi.hemoroidim var kanama oldu makattan ilac yazdi.insallah gecer simdiden kabizlik cekiyorum ilerde nasil olacak korkuyorum
Bol bol sivi tuket corba vs icmeye bak. Bide buyukabdest gelince kendini tutma hemen git yap. Gecmis olsun. Hayirli olsun bebiste.

Gözün aydın canım seninle ayniyiz bende cumartesi öğrendim hamile oldugumu

Kizlar bugun hcg baktirdim 356 cikti adetim gecikeli 1 hafta oldu zaman zaman adet olcakmis gibi agrilarim var agrim olunca panik oluyorum normal mi bunlar

QUOTE="gazozagaci, post: 43577022, member: 617973"]tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim, dikkate alicam :)[/QUOTE]

Tamam canım sen de bi doktor bulursan bana tavsiye de bulunursan çok sevinirim

kesenin kan değeriyle bir alakası varmı acaba ?benimde bugün 5 haftam doldu yarin gidicem karından ultrasonla görünürmü diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…