Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

İyi akşamlar hekese .Allah hepimize sağlıkla bebeeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bişey sormak istiyorum aranızda ankarada olan varsa iyi bi doktor ve hastane tavsiye edebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.

Aminnn canım..koruda Aşkın hoca var cok iyi diyorlar..bende ona gitmek istiyordum ama çukurambar koruda artik..başkentin hocalarida cok iyi diyorlar..Koru da Hüseyin Pehlivan var netteki yorumlari iyidi ama sonucta elektrik isi doktor cok onemli..bende onu sorayim duyan bilen varmi

Son düzenleme:
Kızlar boş gebelik tekrarlarmı acaba.... Benim adet günümden 6 gün önce beta 165 ti rahim duvarında kalınlaşma vardı adet günüm çarşamba kpntrole çağırdı ama çok endişeleniyorum
Kızlar boş gebelik tekrarlarmı acaba.... Benim adet günümden 6 gün önce beta 165 ti rahim duvarında kalınlaşma vardı adet günüm çarşamba kpntrole çağırdı ama çok endişeleniyorum

canım tekrarlıyabiliyor sanırım.çünkü bende aynı korkuyu yaşıyorum.ilk gebeliğim boş gebelikti şuan 6 haftalık hamileyim doktor yine olabilir dedi

canım tekrarlıyabiliyor sanırım.çünkü bende aynı korkuyu yaşıyorum.ilk gebeliğim boş gebelikti şuan 6 haftalık hamileyim doktor yine olabilir dedi
Canım peki ne zamn öğrendin gebeliğini kaç aylıksın.... Değerlerin nasıldı ?

Selam arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım, ben de 13 Kasım Cuma günü hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım :) Hepinize sağlıklı günler dilerim :)

Canım tteşekkür ederim cevap verdiğin için.koruyu bende duydum gerçekten iyi diyolar.

Peki bişey daha sorucam peki kpruda yeni doğan yoğun bakımo var mı.

Ben ikinci hamileliğim ilk bwbeğimde yoğun bakım gerekti .ama Allahtan hamilelikte belli olduda ona göre hastanemi değiştirdim.

Şimdi gerek olucak mı bilmiyorum inşallah gerek olmax ama yinedw doğru bi hastane seçmek istiyorum.

6 kasımda öğrendim Temmuz bebişi olacak inşaallah :) Acaba olabilir mi derken sürpriz yapmış bize bebiş :) Eşim daha istemiyodu korunuyordu ama Rabbim dualarımı kabul etti de nasip etti çok şükür, şimdi eşim benden daha çok seviniyor :)))

kızlar merhabaaa: geçen hafta çarşmba beta değerim 33.88 çıkmıştı bugün bakıldı 424 çıkmış sizce normal mi? bide kese görünür mü

Selam arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım, ben de 13 Kasım Cuma günü hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım :) Hepinize sağlıklı günler dilerim :)
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah...Beta değerin kaç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…