- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
Bu arada ben gebelik takvimini ekleyemedim olmadı galiba yanlış yaptımEvet aynen oyle onemli olan duzenli artislar. Rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle sinamasin, sorunsuz hamilelikler gecirelim insallah hep birlikte. Birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim.
Benimde aynı :))) sat 15 ekim ben 13 kasımda ogrendim
Bu arada ben gebelik takvimini ekleyemedim olmadı galiba yanlış yaptım
Benimde aynı :))) sat 15 ekim ben 13 kasımda ogrendim
İyi akşamlar hekese .Allah hepimize sağlıkla bebeeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bişey sormak istiyorum aranızda ankarada olan varsa iyi bi doktor ve hastane tavsiye edebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
Amin canım hayırlısıyla sende görürsün insallah.Gozun aydin canim darisi kalp atislarini duymaya bende bugun gidiyorum keseyi gormeye insallah :)
Kızlar boş gebelik tekrarlarmı acaba.... Benim adet günümden 6 gün önce beta 165 ti rahim duvarında kalınlaşma vardı adet günüm çarşamba kpntrole çağırdı ama çok endişeleniyorum
Kızlar boş gebelik tekrarlarmı acaba.... Benim adet günümden 6 gün önce beta 165 ti rahim duvarında kalınlaşma vardı adet günüm çarşamba kpntrole çağırdı ama çok endişeleniyorum
Canım peki ne zamn öğrendin gebeliğini kaç aylıksın.... Değerlerin nasıldı ?canım tekrarlıyabiliyor sanırım.çünkü bende aynı korkuyu yaşıyorum.ilk gebeliğim boş gebelikti şuan 6 haftalık hamileyim doktor yine olabilir dedi
Aminnn canım..koruda Aşkın hoca var cok iyi diyorlar..bende ona gitmek istiyordum ama çukurambar koruda artik..başkentin hocalarida cok iyi diyorlar..Koru da Hüseyin Pehlivan var netteki yorumlari iyidi ama sonucta elektrik isi doktor cok onemli..bende onu sorayim duyan bilen varmi
Evet ben de yeni farkettim ayniymis☺.ben asilama yaptrdgm icin 9 kasima test gunu vermisti o gun ogrendim.2 gun sonra tekrar test yaptrdm 2ye katlamisti. dun de gittim keseyi gorduk cok sukur.2 hafta sonra gel dedi.
Hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinSelam arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım, ben de 13 Kasım Cuma günü hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım :) Hepinize sağlıklı günler dilerim :)
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah...Beta değerin kaç...Selam arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım, ben de 13 Kasım Cuma günü hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım :) Hepinize sağlıklı günler dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?