Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Amin insaAllah cumlemize. Cok uzulmem galiba Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur ☺

Canım ben adetime tam 1 hafta varken ceratin marka test ile öğrendim... Öylesine yapmıştım :) ÇIktı... İnşaALLAH sende hamişsindir :)

Gecen ay 4 gun gecikince umitlenmistim baya doktora giderken oyle bi heyecanla gittim ama uzulmemis gibi yaptim bi de bana sorsalar icten ice uzuluyodum bu ay hayirlisi diyorum

Kizlar birgun once erken gebelik testi yaptim yok bir gun sonra su ucuzlardan yaptim var :) cumada kan testi yapltirdim 87 herkes esimi kutlamis hastanede ben kan verip cikmistim sonucu arayip haber vermisler benden once tum poliklinik kutlamis haha

İnşallah vardır bebişin ben 10aydır bekliyorum adet belirtilerinin aynı belirtileri oldu bende. Ama gogus ağrısı çok fazla uykudan uyanıyorum yuzustu yatamıyorum

günaydın sevgili anne adayları hamileliğimin 6. haftası bitiyor.Kendimi tuhaf hissediyorum midem tuhaf ruh halim tuhaf ,isteksizlik var ilk ay çok iyiydim sizce nasıl

günaydın sevgili anne adayları hamileliğimin 6. haftası bitiyor.Kendimi tuhaf hissediyorum midem tuhaf ruh halim tuhaf ,isteksizlik var ilk ay çok iyiydim sizce nasıl

Değişiyormu gercekten en cok bulantılardan korkuyorum Allah kolaylık versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…