- 17 Kasım 2015
- 78
- 38
- 18
Amin insaAllah cumlemize. Cok uzulmem galiba Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur ☺Canım gunaydin Rabbim hepimize nasip etsin ins bende bat a 3 gün kala dün akşam test yaptım ve sılık çift çizgi çıktı sabah daha belirgin di şükür . Cikadabilir cikmayadabilir çok üzülmem dersen yap yoksa beklemeye çalış
Merak edince bnde duramiyorum bi kez gebelik testi aldim ama o normal gebelik testiydi galiba ucret olarak arasinda bi fark oluyo mu
Bugun bi tane alayim merakimi gidermis olurum en azindan. Yarini beklemem gerek dimi bugun gecti artikevet normal test 5 lira. erken gebelik testini 15 liraya aldım
Canım ben adetime tam 1 hafta varken ceratin marka test ile öğrendim... Öylesine yapmıştım :) ÇIktı... İnşaALLAH sende hamişsindir :)Merhaba bende yeni katildim araniza. Uzun zamandir burayi takip ediyordum. Hamile oldugunu ogrenenlerin yazilarini okudukca seviniyorum. Rabbim herkese nasip etsin insaAllah sağ salim kucaklariniza da alirsiniz bebislerinizibende acaba diyenlerdenim adetime 3 gun kaldi gecen ay 28 ekim de 4 gun gecikmeli adet olmustum ve cok az geldi normalde 4-5 gun olan 2 gunde bitti. Doktora gittim farkli biseyden dolayi mi boyle oldu diye ama hicbisey cikmadi. Herhangi bi gebelik yok olsaydi belli olurdu dedi. Bu ay da bekliyorum sabirsizlikla. Dusunmeyecem diyorum ama yine de merak ediyorum yarin gebelik testi alsam belli olur mu acaba belirti olarak sayilir mi bilmiyorum adet doneminde de oluyor cunku bi tek gogus agrim var o kadar
Ayyy insaAllah ya Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn ☺☺Canım ben adetime tam 1 hafta varken ceratin marka test ile öğrendim... Öylesine yapmıştım :) ÇIktı... İnşaALLAH sende hamişsindir :)
çok teşekkürler size de hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Ben de cuma gunu ogrendim :)hayirli olsun canim
Bende cuma ogrendim :) cuma annelerimiyiz yaaaBen de cuma gunu ogrendim :)hayirli olsun canim
13 Kasım cuma anneleri :)) Hayırlı olsun :)Bende cuma ogrendim :) cuma annelerimiyiz yaaa
Haha 13.cuma var ya korku filmi haha bizimki mujde oldu ama13 Kasım cuma anneleri :)) Hayırlı olsun :)
Canim bebisler yaramaz olmaz insallah hahaHaha 13.cuma var ya korku filmi haha bizimki mujde oldu ama
İnşallah vardır bebişin ben 10aydır bekliyorum adet belirtilerinin aynı belirtileri oldu bende. Ama gogus ağrısı çok fazla uykudan uyanıyorum yuzustu yatamıyorumMerhaba bende yeni katildim araniza. Uzun zamandir burayi takip ediyordum. Hamile oldugunu ogrenenlerin yazilarini okudukca seviniyorum. Rabbim herkese nasip etsin insaAllah sağ salim kucaklariniza da alirsiniz bebislerinizibende acaba diyenlerdenim adetime 3 gun kaldi gecen ay 28 ekim de 4 gun gecikmeli adet olmustum ve cok az geldi normalde 4-5 gun olan 2 gunde bitti. Doktora gittim farkli biseyden dolayi mi boyle oldu diye ama hicbisey cikmadi. Herhangi bi gebelik yok olsaydi belli olurdu dedi. Bu ay da bekliyorum sabirsizlikla. Dusunmeyecem diyorum ama yine de merak ediyorum yarin gebelik testi alsam belli olur mu acaba belirti olarak sayilir mi bilmiyorum adet doneminde de oluyor cunku bi tek gogus agrim var o kadar
Tebrikler canımHamileyimmmmmmmm oleyyyyyy
günaydın sevgili anne adayları hamileliğimin 6. haftası bitiyor.Kendimi tuhaf hissediyorum midem tuhaf ruh halim tuhaf ,isteksizlik var ilk ay çok iyiydimsizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?