Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Canim benim inşaallah bu duyguyu en kisa zamanda sende yaşarsın. Ben 5 yıllık evliyim ve biz hala düşünmüyor korunuyorduk. Adetim bitti ertesi gün biz korunmasız olarak ilişki yaşadık tıbben binde birlik bir lik bi ihtimaldi gebe kalmam ama oldu . Bunun nedeni ne biliyormusun o bebeğin vakti geldiği içindi. Bunu sana neden anlattım çünkü sende şunu beynine yaz ve stres yapma o dogacak bebeğin zamanı belli sen ne yaparsan yap gelişini de engelleyemezsin erkene de alamazsin. Sen kendini rahatlat, yumurta takibi falan yapma herseyi oluruna bırak her ayda beynine olsa da olur olmasa da olur msjini ver evet belki zor ama yolu bu sürekli kendine tekrarla bebek zamanı gelince gelecek senin istediğin zamanda değil.

[QUOz TE="Merve17200, post: 43592069, member: 716859"]Canım peki ne zamn öğrendin gebeliğini kaç aylıksın.... Değerlerin nasıldı ?[/QUOTE]
26 ekimde kan testi öğrendim.o zaman 3 haftalıktı.daha sonra 5 haftalık bir günlük dedi doktor..geç yumurtlama var dedi.2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyebiliriz dedi.sonra devlet hastahanesine gittim regl günüme göre hesapladı 7 8.haftada dedi kese küçük dedi boş gebelik büyük ihtimalle diye söyledi endişeyle bekliyorum

kan degerleri artışın nasıl canım..kalbini ferah tut bence ok adar kendini strese sokma burda ki forumlar da da vardı düşük yapabilirsin diyen doktorlar kontrolde bebeğin olduğunu söylemişler.. Dur bakalım bol bol dua et

Umutla bekliyoruz rabbim hepimizin bebişlerini korusun. Umarım hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız minnoşlarımızı.

Kızlarr ya bugun kan testi yaptırdım bat a 1 gün var 300 çıktı sizce düşük mu dr şüpheli gebelik p.tesi tekrarlayalim dedi ultrasonla flnda bakmadi

merhaba güzel kasım anneleri.biz dün ultrasona girdik.en son ptesi günü b-hcg 1651 di.dün ultrasonda 8 mm olarak kesemizi gördük.dr herşeyin yolunda olduğunu haftaya da kalp atışlarını duyabıleceğimizi söyledi.Bu arada 6 haftalıkmış bizim ufaklık.

Canım hayırlı olsun :) bata 1 gün kala ki hcg değerini hatırlıyor musun ya 300 düşük mu

Canım hayırlı olsun :) bata 1 gün kala ki hcg değerini hatırlıyor musun ya 300 düşük mu

canım ben adet tarihimi bilmiyorum son 1-2 ay kala adet olmamıştım düzensizdi. ama şöyle söyleyeyim ilk b-hcg değerim 4.89du ve sıra ile iki günde bir 29 , 82 , 188, 477 , 1651 oldu.
o nedenle 300 çok iyi bir değer üstelik adetine 1 gün kala.
benim ilk kızımda adete 2 gün kala 65 çıkmıştı değerim.önemli olan katlanması değerinin

Çok sağol canım ua ins yükselmeye devam eder :))

Ben de aynı şeyleri yasiyorum canım. Benim gebelik testinde 2 cizgi cok net çıktı. Gözümüz aydın

Kizlar merhaba. Bu beta hcg değeri hafta hafta değişiyor galiba. 4 hafta 6 günde kac olmalı bu deger? Bir de doktora gidersem alttan muayene eder mi? Korkuyorum da ben.

Hepinizi tebrik ederim insallah darisi benim basima hep internetten gebelik belirtilerine bakyiordum belirtiler ayni oluyordu ama hep adet goruyordum adetime bi hafta var suanda ama bu ay cok heycan var icimde ruyalarimda hep gebelik testi goruyorum erken gebelik testi alsam yarin uygulasam cikarmi sizce sonuc yardimci plun lutfen umitimin kirilmasinida istemiyorum siz tecrubeli anne adaylarindan yardim istiyorum simdiden cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…