Hayirli olsun canim Allah saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin :)Ben dün öğrendim :) 4 hafta 3 günlük :)
Canim benim inşaallah bu duyguyu en kisa zamanda sende yaşarsın. Ben 5 yıllık evliyim ve biz hala düşünmüyor korunuyorduk. Adetim bitti ertesi gün biz korunmasız olarak ilişki yaşadık tıbben binde birlik bir lik bi ihtimaldi gebe kalmam ama oldu . Bunun nedeni ne biliyormusun o bebeğin vakti geldiği içindi. Bunu sana neden anlattım çünkü sende şunu beynine yaz ve stres yapma o dogacak bebeğin zamanı belli sen ne yaparsan yap gelişini de engelleyemezsin erkene de alamazsin. Sen kendini rahatlat, yumurta takibi falan yapma herseyi oluruna bırak her ayda beynine olsa da olur olmasa da olur msjini ver evet belki zor ama yolu bu sürekli kendine tekrarla bebek zamanı gelince gelecek senin istediğin zamanda değil.Merhaba bende yeni katildim araniza. Uzun zamandir burayi takip ediyordum. Hamile oldugunu ogrenenlerin yazilarini okudukca seviniyorum. Rabbim herkese nasip etsin insaAllah sağ salim kucaklariniza da alirsiniz bebislerinizibende acaba diyenlerdenim adetime 3 gun kaldi gecen ay 28 ekim de 4 gun gecikmeli adet olmustum ve cok az geldi normalde 4-5 gun olan 2 gunde bitti. Doktora gittim farkli biseyden dolayi mi boyle oldu diye ama hicbisey cikmadi. Herhangi bi gebelik yok olsaydi belli olurdu dedi. Bu ay da bekliyorum sabirsizlikla. Dusunmeyecem diyorum ama yine de merak ediyorum yarin gebelik testi alsam belli olur mu acaba belirti olarak sayilir mi bilmiyorum adet doneminde de oluyor cunku bi tek gogus agrim var o kadar
Canım peki ne zamn öğrendin gebeliğini kaç aylıksın.... Değerlerin nasıldı ?[/QU
merhaba güzel kasım anneleri.biz dün ultrasona girdik.en son ptesi günü b-hcg 1651 di.dün ultrasonda 8 mm olarak kesemizi gördük.dr herşeyin yolunda olduğunu haftaya da kalp atışlarını duyabıleceğimizi söyledi.Bu arada 6 haftalıkmış bizim ufaklık.
Canım hayırlı olsun :) bata 1 gün kala ki hcg değerini hatırlıyor musun ya 300 düşük mu
canım ben adet tarihimi bilmiyorum son 1-2 ay kala adet olmamıştım düzensizdi. ama şöyle söyleyeyim ilk b-hcg değerim 4.89du ve sıra ile iki günde bir 29 , 82 , 188, 477 , 1651 oldu.
o nedenle 300 çok iyi bir değer üstelik adetine 1 gün kala.
benim ilk kızımda adete 2 gün kala 65 çıkmıştı değerim.önemli olan katlanması değerinin
aslında düşük değil gayet iyidış gebelikten mi şüphelendi?Kızlarr ya bugun kan testi yaptırdım bat a 1 gün var 300 çıktı sizce düşük mu dr şüpheli gebelik p.tesi tekrarlayalim dedi ultrasonla flnda bakmadi
aslında düşük değil gayet iyidış gebelikten mi şüphelendi?
aslında düşük değil gayet iyidış gebelikten mi şüphelendi?
Ben de aynı şeyleri yasiyorum canım. Benim gebelik testinde 2 cizgi cok net çıktı. Gözümüz aydınmerhaba kızlar bnm 5 gündür karnımda adet olcakmışım gibi aralıklarla gelen hafif karın kramplarım oluyor.adetim 6 gün gecikti gece terlemelerim hafif akıntım vardı.bugün test yaptım öğlen öylesine ve 2.çizgi çok net değildi ama 1 dk sonra hemen çıktı..sonra inanamadım 2.testide yaptım yine 2.çizgi çıktı..gebeyimdir dedim ama şu anda hafif ağrılarım oluyor gaz sancısı gibi bazen oluyo bazen geciyo bu neden olur sizlerde de oldu mu...?muhtemelen 4 haftalık gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?