cnm bnm ilk öğrendiğimde 5 gün gecikmişti beta hcg 33 çıkmıştı düşük tehlkem vardı.3gün önce tekrar baktırdım 424 olmuş :) çok güzel tutunmuş bebeğin dedi haftaya salı tekrar gidicem nasipse inş.keseyi ve kalp atışını öğrenicem :)Ben de aynı şeyleri yasiyorum canım. Benim gebelik testinde 2 cizgi cok net çıktı. Gözümüz aydın
Çok sevindim inşallah benimki de iyidir. Akşamları çok üşüyorum. Bir de çok duygusallastim. Babamiz uzakta bizim. Doktora yalniz gitmek de istemiyorum. Ama bir yandan ben de bir sorun var mi diye merak ediyorum. Insallah iyidir bebişimcnm bnm ilk öğrendiğimde 5 gün gecikmişti beta hcg 33 çıkmıştı düşük tehlkem vardı.3gün önce tekrar baktırdım 424 olmuş :) çok güzel tutunmuş bebeğin dedi haftaya salı tekrar gidicem nasipse inş.keseyi ve kalp atışını öğrenicem :)
Ben ne zaman adet öncesi umutlansam hayal kırıklığı yaşadım. 5 ay sonunda beklemedim. 3 gun Gecikince test yaptim. Pozitif çıktı. Bence gecikmesini bekle. Çünkü negatif olunca insan cok uzuluyor ve kendi psikolojisini bozuyor bende sorun mu var diye. Ben 4. Aydan sonra takibi bıraktım ne zaman olursa olsun dedim. Bir ay sonra çok şükür oldu.Hepinizi tebrik ederim insallah darisi benim basima hep internetten gebelik belirtilerine bakyiordum belirtiler ayni oluyordu ama hep adet goruyordum adetime bi hafta var suanda ama bu ay cok heycan var icimde ruyalarimda hep gebelik testi goruyorum erken gebelik testi alsam yarin uygulasam cikarmi sizce sonuc yardimci plun lutfen umitimin kirilmasinida istemiyorum siz tecrubeli anne adaylarindan yardim istiyorum simdiden cok tesekkur ederim
Benim henüz bulantıları başlamadı sadece kasık agrim ve halsizligim var benim bir de ikiz olma ihtimali varBenim 2 3 gundur asiri mide bulantim var,bir saniye bile gecmiyo, hic bisey yapamiyorum, yemek yiyesim bile gelmiyobide aksi gibi bi de yirmilik disim cikiyo, benim findik biraz ugrastiracak beni sanirim :)
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim o kadar bekledim 1 hafta daha beklerim insallah minik vardir :))Ben ne zaman adet öncesi umutlansam hayal kırıklığı yaşadım. 5 ay sonunda beklemedim. 3 gun Gecikince test yaptim. Pozitif çıktı. Bence gecikmesini bekle. Çünkü negatif olunca insan cok uzuluyor ve kendi psikolojisini bozuyor bende sorun mu var diye. Ben 4. Aydan sonra takibi bıraktım ne zaman olursa olsun dedim. Bir ay sonra çok şükür oldu.
Tebrikler canım[/QUO tese
kKurler canimTebrikler canım
Cok tebrik ederimmBen dün öğrendim :) 4 hafta 3 günlük :)
300 dusuk olurmu ya benim 87 cikmisti bu gunde kan vericem bakalim artikCanım hayırlı olsun :) bata 1 gün kala ki hcg değerini hatırlıyor musun ya 300 düşük mu
hİc alma bekle cunku ben erken gebelik testi yaptim cikmadi ama sonra adet geciktikten sonra notmal yaptim cikti sukurHepinizi tebrik ederim insallah darisi benim basima hep internetten gebelik belirtilerine bakyiordum belirtiler ayni oluyordu ama hep adet goruyordum adetime bi hafta var suanda ama bu ay cok heycan var icimde ruyalarimda hep gebelik testi goruyorum erken gebelik testi alsam yarin uygulasam cikarmi sizce sonuc yardimci plun lutfen umitimin kirilmasinida istemiyorum siz tecrubeli anne adaylarindan yardim istiyorum simdiden cok tesekkur ederim
300 dusuk olurmu ya benim 87 cikmisti bu gunde kan vericem bakalim artik
300 dusuk olurmu ya benim 87 cikmisti bu gunde kan vericem bakalim artik
bende dün verdim kan pozitif çıktı, değerim 16:00 da belli olacak benim hafta sonu regli olmam gerekiyor benim daha düşük çıkar ozaman
hiç öyle düşünme canım bekle en iyisi bn 2 haftadır 3 kez doktora gittim hep bekle sürekli gelme dediler...iyice geçsin 1öyle git çnkü keseyi hemen göremiyolar.en azından uzun zaman sonra gidersen hem kalp atışını duyarsın meleğinin hemde kesesini görürsün bnmde içim içimi yiyo ama sürkeli dua ediyorum Allah a emanet ediyorum bekliyorum :)Çok sevindim inşallah benimki de iyidir. Akşamları çok üşüyorum. Bir de çok duygusallastim. Babamiz uzakta bizim. Doktora yalniz gitmek de istemiyorum. Ama bir yandan ben de bir sorun var mi diye merak ediyorum. Insallah iyidir bebişim
kızlar merhaba uzun zamandan beri üyeyim ama yeni yeni forumlara katılıyorum..bende dün itibariyle öğrendim hamile olduğumu 4+5 deyim çok yeni 15 gün sonra kalp atışları için gideceğim...bir kızım var 4 yaşında ve 2013 de de bir dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alınmıştı( dün çok korktum karın ultrasonundan keseyi göremeyince ama vajinalden görünce rahatladım..bir de şu sayfanızda yer alan bebeğimin doğacağı muhtemel tarih zıngırtısını nasıl yapıyorsunuz:)
Haberdar et canım iyi çıkar ins
ay ikiz mi, bakmak zor olur ama cok guzel yaa :) allah gonlune gore versin insallahBenim henüz bulantıları başlamadı sadece kasık agrim ve halsizligim var benim bir de ikiz olma ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?