Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Ben de aynı şeyleri yasiyorum canım. Benim gebelik testinde 2 cizgi cok net çıktı. Gözümüz aydın
cnm bnm ilk öğrendiğimde 5 gün gecikmişti beta hcg 33 çıkmıştı düşük tehlkem vardı.3gün önce tekrar baktırdım 424 olmuş :) çok güzel tutunmuş bebeğin dedi haftaya salı tekrar gidicem nasipse inş.keseyi ve kalp atışını öğrenicem :)

Çok sevindim inşallah benimki de iyidir. Akşamları çok üşüyorum. Bir de çok duygusallastim. Babamiz uzakta bizim. Doktora yalniz gitmek de istemiyorum. Ama bir yandan ben de bir sorun var mi diye merak ediyorum. Insallah iyidir bebişim

Ben ne zaman adet öncesi umutlansam hayal kırıklığı yaşadım. 5 ay sonunda beklemedim. 3 gun Gecikince test yaptim. Pozitif çıktı. Bence gecikmesini bekle. Çünkü negatif olunca insan cok uzuluyor ve kendi psikolojisini bozuyor bende sorun mu var diye. Ben 4. Aydan sonra takibi bıraktım ne zaman olursa olsun dedim. Bir ay sonra çok şükür oldu.

Benim 2 3 gundur asiri mide bulantim var,bir saniye bile gecmiyo, hic bisey yapamiyorum, yemek yiyesim bile gelmiyo bide aksi gibi bi de yirmilik disim cikiyo, benim findik biraz ugrastiracak beni sanirim :)

Benim 2 3 gundur asiri mide bulantim var,bir saniye bile gecmiyo, hic bisey yapamiyorum, yemek yiyesim bile gelmiyo bide aksi gibi bi de yirmilik disim cikiyo, benim findik biraz ugrastiracak beni sanirim :)
Benim henüz bulantıları başlamadı sadece kasık agrim ve halsizligim var benim bir de ikiz olma ihtimali var

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim o kadar bekledim 1 hafta daha beklerim insallah minik vardir :))

günaydın kızlar bende hamile olduğumu dün öğrendim 2. gebeliğim olucak inşallah şoktayım hala

Canim
hİc alma bekle cunku ben erken gebelik testi yaptim cikmadi ama sonra adet geciktikten sonra notmal yaptim cikti sukur

300 dusuk olurmu ya benim 87 cikmisti bu gunde kan vericem bakalim artik

Canım bende senin gibi düşünüyorum ama dr şüpheli tekrar edelim fln deyip canımı sıktı biraz o yüzden sordum dr a gidince benide haberdar et olur mu Allah yardımcımız olsun

kızlar merhaba uzun zamandan beri üyeyim ama yeni yeni forumlara katılıyorum..bende dün itibariyle öğrendim hamile olduğumu 4+5 deyim çok yeni 15 gün sonra kalp atışları için gideceğim...bir kızım var 4 yaşında ve 2013 de de bir dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alınmıştı( dün çok korktum karın ultrasonundan keseyi göremeyince ama vajinalden görünce rahatladım..bir de şu sayfanızda yer alan bebeğimin doğacağı muhtemel tarih zıngırtısını nasıl yapıyorsunuz:)

hiç öyle düşünme canım bekle en iyisi bn 2 haftadır 3 kez doktora gittim hep bekle sürekli gelme dediler...iyice geçsin 1öyle git çnkü keseyi hemen göremiyolar.en azından uzun zaman sonra gidersen hem kalp atışını duyarsın meleğinin hemde kesesini görürsün bnmde içim içimi yiyo ama sürkeli dua ediyorum Allah a emanet ediyorum bekliyorum :)

hayırlı olsun canım ikimizde aynıyız bende dün öğrendim oğlum var 7 yaşında,rrofilim kişisel bilgilerde bebeğimin doğacağı tarih varya onu yazıyosun en altta kaydet diyosrsun

yalnız içimde bir buruklukta var oğlum 1 yaşından bu zamana kadar kreşte büyüdü çalışan annelerin kaderi bu galiba pişmanlık duymuyorum yetişme tarzından dolayı, bu bebeğiminde akibiyeti kreş olacak sıfırdan tekrar herşeye başlıycam çalışıyorum çalışmak zorundayım ,bi tarafım sevinirken bi tarafım üzülüyor psikolojim bozuldu artık 2 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…