hayırlı olsun canım ikimizde aynıyız bende dün öğrendim oğlum var 7 yaşında,rrofilim kişisel bilgilerde bebeğimin doğacağı tarih varya onu yazıyosun en altta kaydet diyosrsun..
çok teşekkür ederim canım benim bi deneyeyim bakalım..hade hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah..dün çok kötü bir gün geçirdem dr.sakin olun lütfen dedi,dış gebelik değil işte kesemiz buruda deyince rahat bir nefes aldımAllah kimseye yaşatmasın..
kesinlikle çok haklısın...bende 5 aralıkta gidicem, kalp atışlarını duymak için o günden önce aile yakınlarıma bile hamileyim demicem...ilk kızımda da keseyi görememişti dr,bunda da göremedi,benim genelde geç döllenme oluyormuş..kızımda bthcg 238 le öğrenmiştim,bunda 2750 ile..ikisinin de haftası hemen hemen aynı rakamlar arasında dağ gibi fark var,bi dahakine sorucam dr.a neden böyle oluyor diye:))amin inşallah ben daha gitmedim ,gitmekte istemiyorum bu stresi yaşamak istemiyorum
95 LE BAŞLADIM BENSenin kaçtı en başlarda hatırlıyor musun
Ben 6 haftalık hamileyim.Benimde kasıklarımda ağrı ve koyu sarı bir akıntıyla başladı arada karnım çok ağrıyordu inşallah hamilesinizdir.Kızlar merhaba... ya boş gebelik geçiren var mı içinizde tekrarlar mı... Birde 4+5 in alt karın ağrım ve çok açık sarı akıntım var ara ara birde özellikle bu karın ağrısı sabah uykudan uyandığımda oluyo varmı sizde böyle şeyler .... Ben daha önceki boş gebeliğimde hiç böyle birşey yaşamadım ama yine de çok endişeleniyorum...2 Hafta var daha kalp atışlarına... Birde beta yükselmeden gebelik kesesi büyür mü... . Yani benim adete 7 gün varken akşamüstü yapıldı kan testi 165 sabahında sağlık ocağında 195 ti i daha yapılmadı o zaman kalınlaşmayı görmüştük adet günümden 1 gün önce 1.38 mm keseyi gördük.. Merak ediyorum nolur cevap verin
çevrendekileri boşver tatlım..vajinal ultrasonda ne gibi bir sakınca varmış ki? sakıncalı olsa neden onu denesin drlar?ben dış gebelik geçirdiğimde keşke vajinadan baksaymış dr.ama bakmadıKızlar vajinal ultrason ne kadar sağlıklı sizce bazı dr lar keseyi görmek için böyle yapiyorlarmis ama cevremdekiler sakıncalı olduğunu söylüyor siz ne dusunuyorsunuz
çevrendekileri boşver tatlım..vajinal ultrasonda ne gibi bir sakınca varmış ki? sakıncalı olsa neden onu denesin drlar?ben dış gebelik geçirdiğimde keşke vajinadan baksaymış dr.ama bakmadısonra da kese büyüdü ve ben ameliyat olmak zorunda kaldım..o nedenle dün vajinadan bakalım dediğinde bakmayalım demek aklımdan bile geçmedi..
sallıyorlar bence..kesenin görünmesi için betanın 2500 ün üzerinde olması lazım demişti bana dr.karın ultrasonundan ..ama vajinalde hemen hemen her türlü görüyorlar 4.haftadan sonra..senin beta kaç?Düşük riski oluşuyor diyorlar canım kafam karıştı benim bi de kesenin görünmesi için beta kaç olmalı acaba
sallıyorlar bence..kesenin görünmesi için betanın 2500 ün üzerinde olması lazım demişti bana dr.karın ultrasonundan ..ama vajinalde hemen hemen her türlü görüyorlar 4.haftadan sonra..senin beta kaç?
kızlar değerim 72 çıktı
Gebeligin hayirli olsun:) Kaçıncı gundu canım dr ne dedi
Ayyy ben çok seviyorum ve istiyorum inşaallah hayırlısıyla sağlıklı bebislerim oluray ikiz mi, bakmak zor olur ama cok guzel yaa :) allah gonlune gore versin insallah
Senle aynı zamanda duyacağız canım :) kesen kaç mm ?ben de kasım da hamile kaldım kese göründü 1 aralıkta da bebiş görünecek inşallah zaman durdu sanki hiiç ilerlemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?