Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Aynen katiliyorum sana yazdiklarin icin tesekkur ederim boyle seyleri duydukca insanin ici ferahliyor ama merak iste bi yandan da durtuyor ☺ yumurta takibi yapmiyorum zaten Rabbim ne zaman nasip ederse diyor ama adet gunum yaklasinca heyecana kapiliyorum bi tek.. testi yapmadim daha dun alabildim bu ay zaten sizinki gibi bisey oldu esim sehir disindaydi olursa mucize olut benim icin testi bugun yapacam normalde adet gunum bugundu bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin testlere guven olmuyo ama iste duramiyorum. Erken gebelik testi aldim sonucu merak ediyorum ☺☺

İnşallah vardır bebişin ben 10aydır bekliyorum adet belirtilerinin aynı belirtileri oldu bende. Ama gogus ağrısı çok fazla uykudan uyanıyorum yuzustu yatamıyorum
Adet belirtisi gogus agrimdan baska yok hala dun sabahtan aksama kadar ayaktaydim ondan olsa gerek belim ve bacaklarim cok agridi su an bi agrim yok

Bende hamileyim galiba. Bat a 4 gun var

Eklentiler

• 20151121_092133.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 44
İlk testimi adetim bir gün geçince yaptım 28 çıktı, İki gün sonra 86 ya çıkmıştı doktor dedi iki günde bir test yapmaya gerek yok bir hafta sonra gel,1hafta sonra yani dün gittim 3500 olmuş :) kese görünmedi çarşamba da keseyi görmeye gideceğim inşallah

Merhabaa herkese benim de BATım pazartesi günüydü o gün idrar testi pozitif çıkınca kan testi yaptım 278 çıktı perşemve doktoruma gittim alttan ultrasonda kese görünmedi :/ ama akşama kan testi yaptım 1289 olmuş doktorum süper dedi pazartesi gel ultrasona dedi görünür inşallah

Hakkında hayırlısi ne ise o olsun

Benim 1 gün geçince 2437 çıktı 2 gün sona 5616 çıktı karindan 3 aynı gün kese göründü ve büyük dedi dr ikiz olabilirmis

Sanırım seninle son adet tarihlerimiz aynı 13 Ekim benim. Ben keseyi göremedim henüz
Canim benim de sat 13 ekim biz 4 haftalikken vajinal muayenede gorduk keseyi bu haftada 6.haftamin icindeyim karindan ultrasonda gorduk keseyi ve kalp atislarini dinledik senin neden gorunmedi ki acaba

Canim benim de sat 13 ekim biz 4 haftalikken vajinal muayenede gorduk keseyi bu haftada 6.haftamin icindeyim karindan ultrasonda gorduk keseyi ve kalp atislarini dinledik senin neden gorunmedi ki acaba
Vajinal ultrason değil karından baktık ama yumurtlama geç olmuş dedi salı ya da çarşamba görmeye gideceğiz tekrar

Meraba kızlarr benımda sat 2 ekim ögreneli neler yasadım beta hcg düşüşe gecti keseyi görememiştm gecen hafta pazartesı alttan bakıp görüldü sonradan radyolojiye gttim yolk sac kesesi bı parcada olsa gözüktüğğnü söyledi doktor dün aksam gttim kan verdm yükselmiş birazda olsa kese de büyümüş karından cok rahat göründü ama doktor 2 3 haftalık dıyo anlamadım ben 5 haftalık faln sanıyordum benım durumlar karısık gbı :)

Sanırım benımde gec yumurtlama oldu pazartesı tekar gıdıcem baska hastaneye

Benim 1 gün geçince 2437 çıktı 2 gün sona 5616 çıktı karindan 3 aynı gün kese göründü ve büyük dedi dr ikiz olabilirmis
ayyy benim de sattan bir gün geçice 2750 diydi bthcg aman Allah ım ikiz olabilir mi? çünkü kızımda 238 hcg ile başlamıştım ve 1000 iken 7 haftalıktı kızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…