- 17 Kasım 2015
- 78
- 38
- 18
Canim benim inşaallah bu duyguyu en kisa zamanda sende yaşarsın. Ben 5 yıllık evliyim ve biz hala düşünmüyor korunuyorduk. Adetim bitti ertesi gün biz korunmasız olarak ilişki yaşadık tıbben binde birlik bir lik bi ihtimaldi gebe kalmam ama oldu . Bunun nedeni ne biliyormusun o bebeğin vakti geldiği içindi. Bunu sana neden anlattım çünkü sende şunu beynine yaz ve stres yapma o dogacak bebeğin zamanı belli sen ne yaparsan yap gelişini de engelleyemezsin erkene de alamazsin. Sen kendini rahatlat, yumurta takibi falan yapma herseyi oluruna bırak her ayda beynine olsa da olur olmasa da olur msjini ver evet belki zor ama yolu bu sürekli kendine tekrarla bebek zamanı gelince gelecek senin istediğin zamanda değil.
Adet belirtisi gogus agrimdan baska yok hala dun sabahtan aksama kadar ayaktaydim ondan olsa gerek belim ve bacaklarim cok agridi su an bi agrim yokİnşallah vardır bebişin ben 10aydır bekliyorum adet belirtilerinin aynı belirtileri oldu bende. Ama gogus ağrısı çok fazla uykudan uyanıyorum yuzustu yatamıyorum
Benim de ikinci cocugum canim benim ilk cocugum 19 aylikti daha Allah yardimcimiz olsun senin ilk cocuk kac yasindagünaydın kızlar bende hamile olduğumu dün öğrendim 2. gebeliğim olucak inşallah şoktayım hala
Tebrikler canim hayirli olsunBende hamileyim galiba. Bat a 4 gun var
Hayır karından ultrasondavajinal ultrasondami görünmedi
Sanırım seninle son adet tarihlerimiz aynı 13 Ekim benim. Ben keseyi göremedim henüzben de kasım da hamile kaldım kese göründü 1 aralıkta da bebiş görünecek inşallah zaman durdu sanki hiiç ilerlemiyo
Hakkında hayırlısi ne ise o olsunAynen katiliyorum sana yazdiklarin icin tesekkur ederim boyle seyleri duydukca insanin ici ferahliyor ama merak iste bi yandan da durtuyor ☺ yumurta takibi yapmiyorum zaten Rabbim ne zaman nasip ederse diyor ama adet gunum yaklasinca heyecana kapiliyorum bi tek.. testi yapmadim daha dun alabildim bu ay zaten sizinki gibi bisey oldu esim sehir disindaydi olursa mucize olut benim icin testi bugun yapacam normalde adet gunum bugundu bakalim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin testlere guven olmuyo ama iste duramiyorum. Erken gebelik testi aldim sonucu merak ediyorum ☺☺
Benim 1 gün geçince 2437 çıktı 2 gün sona 5616 çıktı karindan 3 aynı gün kese göründü ve büyük dedi dr ikiz olabilirmisİlk testimi adetim bir gün geçince yaptım 28 çıktı, İki gün sonra 86 ya çıkmıştı doktor dedi iki günde bir test yapmaya gerek yok bir hafta sonra gel,1hafta sonra yani dün gittim 3500 olmuş :) kese görünmedi çarşamba da keseyi görmeye gideceğim inşallah
Canim benim de sat 13 ekim biz 4 haftalikken vajinal muayenede gorduk keseyi bu haftada 6.haftamin icindeyim karindan ultrasonda gorduk keseyi ve kalp atislarini dinledik senin neden gorunmedi ki acabaSanırım seninle son adet tarihlerimiz aynı 13 Ekim benim. Ben keseyi göremedim henüz
Vajinal ultrason değil karından baktık ama yumurtlama geç olmuş dedi salı ya da çarşamba görmeye gideceğiz tekrarCanim benim de sat 13 ekim biz 4 haftalikken vajinal muayenede gorduk keseyi bu haftada 6.haftamin icindeyim karindan ultrasonda gorduk keseyi ve kalp atislarini dinledik senin neden gorunmedi ki acaba
benim sat 18 ekimdi,19 kasımda dra gittim,karından görünmedi ama vajinalden göründü..slm arkadaşlar ben de Kasımda hatta dün ögrendim hamile oldugumu. Ama kese görünmedi. ne zaman göründü sizlerde? (sat.20 ekim )
ayyy benim de sattan bir gün geçice 2750 diydi bthcg aman Allah ım ikiz olabilir mi? çünkü kızımda 238 hcg ile başlamıştım ve 1000 iken 7 haftalıktı kızım...Benim 1 gün geçince 2437 çıktı 2 gün sona 5616 çıktı karindan 3 aynı gün kese göründü ve büyük dedi dr ikiz olabilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?