Canim korkma. Cok biliyo o doktor. 16 ekim sat olan biri 9 haftalik nasil hamile olcak. Sen 5 haftalik olmalisin. Degerin de zaten gebeligi gosteriyo. Karindan kesejin gorunmesj icin degerin 2000i geçmeli once. Gorunmemesi gayet normal. Kaldi ki gec dollenme de olmus olabilir. Sen korkma. Allahin izniyle kesen de gorunur kalp atislarini da duyarsin. Kanama olmasi dusuk tehlikesni gosteriyo dogru. Bunun icin de fazla gec kalmadan doktora git ihmal etme. Inslalah guzel haberlerini aliriz :))Selam, ben burada yeniyim nereye de yazacağımı bilemedim.başımdan geçenleri anlatayım belki yardımcı olabilirsiniz..9 ay sonra bu ay idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim 3 test yaptım hepsi pozitif çıkınca geçen hafta perşembe günü için randevu aldım ve doktora gittiğimde kadın son sat tarihini sordu 16 ekim dedim ancak kadın bu tarihe göre 9 haftalık gebe olmam gerektiğini karnımdan yaptığı muayeneden gebeliğin olmadığını söyledi ve çarşamba günü benim kanamam olduğunu söyledim adet oluyorsun,yaptığım testlerinde yanlış olduğunu kan testi istersen yaptır dedi neyse yaptırdım diğer günü hcg 182,72 çıktı başka doktor oturuyordu gebelik var dedi kanamam var diyince progestan verdi..ancak benim dün ağrım yoktu sabah uyandım tuvalete gittiğimde kanamam kırmızıya dönmüştü ve ufak bir kan pıhtısı geldi ben şimdi düşük mü yaptım öğlene doğru idrar testi yaptım testim daha koyu çıktı salı günü başka doktorda randevum var umarım düşük değildir şu an kanamam durmuş gibi çok hafif var ağrım falanda yok ne olur içimi ferahlatın
Kizlar benimde bat a bir gun kala kanda degerim 11.92 cikti dun. Pazartesi tekrar gidecegim. Sizce cok mu dusk? Bu degerlerde olup yukselen var mi ?
benim 13. gün hcg 270
15. gün 824
18.gün 3206 çıktı. sizce neden çok arttı bilgisi olan varmı
Canim korkma. Cok biliyo o doktor. 16 ekim sat olan biri 9 haftalik nasil hamile olcak. Sen 5 haftalik olmalisin. Degerin de zaten gebeligi gosteriyo. Karindan kesejin gorunmesj icin degerin 2000i geçmeli once. Gorunmemesi gayet normal. Kaldi ki gec dollenme de olmus olabilir. Sen korkma. Allahin izniyle kesen de gorunur kalp atislarini da duyarsin. Kanama olmasi dusuk tehlikesni gosteriyo dogru. Bunun icin de fazla gec kalmadan doktora git ihmal etme. Inslalah guzel haberlerini aliriz :))
burada paylaş muhakkak,rabbim hakkımızda hayırlısnı versin..
Canim ikiz olabilir belki o yuzden cok artmıştır
Valla benden. Soylemedim çok yakınlar biliyo sadece hayırlı olsunBen de hamileyim arkadaslar :) saklamayi dusunuyordum fakat cevremde bi kac arkadasima ve ailemden bi iki kisiye soyledimm sonra da pisman oldum soyledigime. Nazar degerse kaybedersem diye.... siz hemen soylediniz mi. Icimi kormu kapladi. Daha yeni ogrendim ben de 1 ayligim
..
Aynı kaderi paylasiyoruzz kardesim insallah bebeklerimizi Allah bize bagislasin. Evet heyecan bi de ilk heyecann :) sen de bol bol dua et Allahin izniyle kolumuza aliriz:) ultrosonda gordun mu bebegini. Ben 8 aralikta gidicemBenim de 6 haftalik oldu. Ben de hemen soyledim, insan sevincten ne yapacağını bilemiyor bir hevesle soyluyor. Allah korusun sen dualarini et Allahin izniyle bisey olmaz insallah
Amin insallah hayirli olsun hepimizin :)Valla benden. Soylemedim çok yakınlar biliyo sadece hayırlı olsun
Canim ikiz olabilir belki o yuzden cok artmıştır
Dun bulantım başladı bugun daha arttı yoktu şimdiye kadar yemeklere bakamıyorum sofrada öyle bulanıyo midem. Varmi sizde de
ben de seninle aynı durumdayım. tarihlerimizde aynı zaten. beklenen adet tarihi haftamda bulantılarım oldu ama bu aralar bulantım yok.teşekkür ederim cnm. hayırlısıdiyorum. ama şok oldum ben değer yüksek çıkınca ikiz olabileceğini bilmyordum. braz araştırınca şok oldum :)
Cnm senin hcg değerlerin nasıldı. Benşm bir iki kere geçen hafta bulandı. Bu aralar yokinşallah olmazda
ben de seninle aynı durumdayım. tarihlerimizde aynı zaten. beklenen adet tarihi haftamda bulantılarım oldu ama bu aralar bulantım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?