Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Kizlaaaar ne alemdesiniz? Benim bebisim 4 hafta 4 günlük olmuş. Doktor bugün keseyi gördü. Ama birşey söylemek için çok erken dedi. Öyle deyince moralim bozuldu biraz. Kan testi istedi. Pazartesi tekrar gel kan testi ver. Değerleri karşılaştırıp o zaman birşey soylicem dedi. Folbiol diye bir folik asit verdi. Bundan kullananlar var mi?

Hamilelik takvimi yapiyorum ama yorumlara eklenmiyor galiba. Siz nasil yaptınız?

hanımlar herekese merhaba bende kasım ayında hamile old. öğrenenler diye konu aradım bnedense bulamadım. bende böyle bir konu açtım. :).
öncelikle herkese hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Canim korkma. Cok biliyo o doktor. 16 ekim sat olan biri 9 haftalik nasil hamile olcak. Sen 5 haftalik olmalisin. Degerin de zaten gebeligi gosteriyo. Karindan kesejin gorunmesj icin degerin 2000i geçmeli once. Gorunmemesi gayet normal. Kaldi ki gec dollenme de olmus olabilir. Sen korkma. Allahin izniyle kesen de gorunur kalp atislarini da duyarsin. Kanama olmasi dusuk tehlikesni gosteriyo dogru. Bunun icin de fazla gec kalmadan doktora git ihmal etme. Inslalah guzel haberlerini aliriz :))

Kizlar benimde bat a bir gun kala kanda degerim 11.92 cikti dun. Pazartesi tekrar gidecegim. Sizce cok mu dusk? Bu degerlerde olup yukselen var mi ?

güzel dilekleriniz çok teşekkür ediyorum. dün ki kanamadan sonra evde iki testim vardı yapmıştım hemen çift çizgi çıkmıştı bugünde elimde olan son idrar testimi de yaptım bu kez silik çıktı sanırım bebeğimi dün düşürdüm ya da bilmiyorum kanamam kahverengi az az var artık bugün ki testten dolayı pek umudum da kalmadı keşke test yanlış olsaydı ://

Valla benden. Soylemedim çok yakınlar biliyo sadece hayırlı olsun

Benim de 6 haftalik oldu. Ben de hemen soyledim, insan sevincten ne yapacağını bilemiyor bir hevesle soyluyor. Allah korusun sen dualarini et Allahin izniyle bisey olmaz insallah
Aynı kaderi paylasiyoruzz kardesim insallah bebeklerimizi Allah bize bagislasin. Evet heyecan bi de ilk heyecann :) sen de bol bol dua et Allahin izniyle kolumuza aliriz:) ultrosonda gordun mu bebegini. Ben 8 aralikta gidicem

Dun bulantım başladı bugun daha arttı yoktu şimdiye kadar yemeklere bakamıyorum sofrada öyle bulanıyo midem. Varmi sizde de

Canim ikiz olabilir belki o yuzden cok artmıştır

teşekkür ederim cnm. hayırlısıdiyorum. ama şok oldum ben değer yüksek çıkınca ikiz olabileceğini bilmyordum. braz araştırınca şok oldum :)
Dun bulantım başladı bugun daha arttı yoktu şimdiye kadar yemeklere bakamıyorum sofrada öyle bulanıyo midem. Varmi sizde de

Cnm senin hcg değerlerin nasıldı. Benşm bir iki kere geçen hafta bulandı. Bu aralar yok inşallah olmazda

ben de seninle aynı durumdayım. tarihlerimizde aynı zaten. beklenen adet tarihi haftamda bulantılarım oldu ama bu aralar bulantım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…