- 18 Eylül 2013
- 39
- 20
- 288
Hayırlı olsunBende hamileyim galiba. Bat a 4 gun var
2 gunde bir yapmana gerek yok ki 1 hafta gecince gidersin veya direk doktora git o seni kana gondersin. Ayarlardan yapiliyor canim o. Bebegin dogacagi tahmini tarihi yazinca kaydedince ekleniyor. Hayirli olsunkızlar bende hamileyim çook şükür :) Sat 21 ekim.. 18 Kasımda kan testi yaptırdım 148 çıktı , bugün yani 21 Kasımda 305 çıktı sizce nasıl?? benim ilk gebeliğim tecrübesizim.. Dr gitmedim 2 günde bir kan testi yaptırıp çarşamba yada perşembe günü gitmeyi düşünüyorum.. birde şu alttaki bebek şeysini nasıl yaptınızdeğerim iyise bende yapmak istiyorum
tamam öyle yapayım :) peki sence değerlerim nasıl canımmm ????? bide bebeğin doğacağı tarihi nasıl tamin edicem bilmiyorum ay hiçbişi bilmiyormuşum2 gunde bir yapmana gerek yok ki 1 hafta gecince gidersin veya direk doktora git o seni kana gondersin. Ayarlardan yapiliyor canim o. Bebegin dogacagi tahmini tarihi yazinca kaydedince ekleniyor. Hayirli olsun
nesrin1409 tesekkur ederim canim
kızımda benim de kanamam olmuştu ancak öle kırmızı renkte değildi...bence hamilesin,çünkü bthcg değerleinin iki günde bir artış hızı gibi düşmesi lazım..keseyi gördüm mü dr peki?Selam, ben burada yeniyim nereye de yazacağımı bilemedim.başımdan geçenleri anlatayım belki yardımcı olabilirsiniz..9 ay sonra bu ay idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim 3 test yaptım hepsi pozitif çıkınca geçen hafta perşembe günü için randevu aldım ve doktora gittiğimde kadın son sat tarihini sordu 16 ekim dedim ancak kadın bu tarihe göre 9 haftalık gebe olmam gerektiğini karnımdan yaptığı muayeneden gebeliğin olmadığını söyledi ve çarşamba günü benim kanamam olduğunu söyledim adet oluyorsun,yaptığım testlerinde yanlış olduğunu kan testi istersen yaptır dedi neyse yaptırdım diğer günü hcg 182,72 çıktı başka doktor oturuyordu gebelik var dedi kanamam var diyince progestan verdi..ancak benim dün ağrım yoktu sabah uyandım tuvalete gittiğimde kanamam kırmızıya dönmüştü ve ufak bir kan pıhtısı geldi ben şimdi düşük mü yaptım öğlene doğru idrar testi yaptım testim daha koyu çıktı salı günü başka doktorda randevum var umarım düşük değildir şu an kanamam durmuş gibi çok hafif var ağrım falanda yok ne olur içimi ferahlatın
Balim degerlerden pek anlamam ama nette tablosu var bak iatersen. O soyledigim yerde tarih hesaplama sayfasina yonlendiren kisim var girince goreceksin balimtamam öyle yapayım :) peki sence değerlerim nasıl canımmm ????? bide bebeğin doğacağı tarihi nasıl tamin edicem bilmiyorum ay hiçbişi bilmiyormuşum
kızımda benim de kanamam olmuştu ancak öle kırmızı renkte değildi...bence hamilesin,çünkü bthcg değerleinin iki günde bir artış hızı gibi düşmesi lazım..keseyi gördüm mü dr peki?
çook sağol canımmmmmmm bakayım ozamanBalim degerlerden pek anlamam ama nette tablosu var bak iatersen. O soyledigim yerde tarih hesaplama sayfasina yonlendiren kisim var girince goreceksin balim
ne kusuru tatlım, olur mu öyle şey..dış gebelik olmasın da önemli olan o..bazen keseyi hemen göremiyorlar biri dış gebelik olmak üzere 3.gebeliğim bu benim ve benim üçün de de vajinal ultrasonla gördü dr..bthcg çok düşük değil senin benim kızımda 238 le öğrenmiştim..bazen geç dölleniyor..vajinal ultrason yaptırdın mı?keseyi göremedi ama karnımdan muayene etmişti ve kendi hesabına göre 9 haftalık kesinlikle görünmesi gerekiyor demişti ancak benim sat 16 ekim ve 5. ci haftanın içerisinde olmam gerekiyordu neye göre hesapladı o şaşkınlıkla soramadım bile ya umarım düşük yapmamışımdır yani düşük olursa bugün ki idrar testinde o kadar bariz çift çizgi çıkar mıydı çok şaşkınım birşey daha soracam benim beta çok mu düşük görünmesi gerekiyor muydu kesenin..kusura bakmayın ilk olduğu için ve soracak kimse olmadığı için bu kadar telaşlıyım
ne kusuru tatlım, olur mu öyle şey..dış gebelik olmasın da önemli olan o..bazen keseyi hemen göremiyorlar biri dış gebelik olmak üzere 3.gebeliğim bu benim ve benim üçün de de vajinal ultrasonla gördü dr..bthcg çok düşük değil senin benim kızımda 238 le öğrenmiştim..bazen geç dölleniyor..vajinal ultrason yaptırdın mı?
allah senden de razı olsun canım...gebelik yoksa dış gebelik olmasın yeter ki,o çok ama çok zor..11 gün hastanede yattım yapımayan şey kalmadı,ilaçla düşüremediler,kürtaj oldum o da yetmedi sağ tüpüm alındı.hayır onu yaptırmadım kan tahliline bakan doktor sadece haftaya tekrar gel dedi doğru dürüst ilgilenmiyorlar bile ve üstüne gebe olduğum halde hamile değilsin adet oluyorsun dendi ki o gün çok hafif pembe kanamam vardı..ben de bu yüzden özelden salı günü için randevu aldım.umarım dış gebelik ya da düşük yaşamamışımdır, ya çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin Rabbim de sizin evlatlarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. ben şimdi umutlanayım mı hiç sevinemedim bile bu kanadan dolayı
allah senden de razı olsun canım...gebelik yoksa dış gebelik olmasın yeter ki,o çok ama çok zor..11 gün hastanede yattım yapımayan şey kalmadı,ilaçla düşüremediler,kürtaj oldum o da yetmedi sağ tüpüm alındı.hemen umutlanma da ama ümitsizliğe de kapılma sakın..Rabbim çok büyük..
burada paylaş muhakkak,rabbim hakkımızda hayırlısnı versin..Rabbim yardımcınız olsun,ben gebe olduğumu biliyorumda umarım dediğiniz gibi dış gebelik değildir ya da düşük değildir bebeğim benimledir.Salı günü herşey umarım anlaşılır.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin varsa da yoksa da.salı günü kontrolden sonra ben tekrar yazarım İnşaAllah güzel haberlerle gelirim.
Ben de hamileyim arkadaslar :) saklamayi dusunuyordum fakat cevremde bi kac arkadasima ve ailemden bi iki kisiye soyledimm sonra da pisman oldum soyledigime. Nazar degerse kaybedersem diye.... siz hemen soylediniz mi. Icimi kormu kapladi. Daha yeni ogrendim ben de 1 ayligim
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?