- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
arkadaşlar aranızda çalışan varmı iş yerine ne zaman söyliyceksiniz?birde ben doğum izninde idare edilemem diye çok korkuyorum,
32.haftadan sonra dr. rapor veriyor 4 ay ister dogum öncesi 2 ay - dogum sonrası 2 ay olarak kullan istersen dogumdan sonra 4 ay olarak ama doguma kadar calışamazsın en fazla 4 hafta kalaya kadar calışabilirsin canım.
15 gün kullan sonra yine gel dedi bakalim :)ben kullanıyorum cnm hemde hamile kalmadan 1 ay önce başladım
Ben bir yerde adaçayı icmeyin diye okumustumMerhabalar arkadaşlar..Poşet bitki çaylarının bi zararı var mı? papatya ıhlamur.. genelde demlemeye çalışıyorum ama iş yerinde her zaman mümkün olmuyor.
merhaba arkadaşlar bende bu ay hamile olduğumu öğrendim:)
şuan 7 haftalığım ve bir sıkıntım yok çok şükür kalp atışını duyduk :)
ben kan tahlili yaptırdığımda beta 1.500 dü kaç haftalıktı bilmiyorum ama sonra hastaneye gittim doktor 5+4 dedi ve keseyi gördük
7+0 da da bebeği gördük ve kalp atışını duydum:)
şuan 7+5 :)
Hayırlı olsun kalp atışını ne zaman duydunuzmerhaba arkadaşlar bende bu ay hamile olduğumu öğrendim:)
şuan 7 haftalığım ve bir sıkıntım yok çok şükür kalp atışını duyduk :)
canım kalp atışı 7+0 da duydum şuan 7+5 :)Hayırlı olsun kalp atışını ne zaman duydunuz
Şükürler olsun. 7 aydır korunmuyorduk bu ay geldi bebeğimiz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin kısa süredesizlerden öğrenmek istediğim idrar testinde gördükten sonra ne zaman ilk doktor muayenenize gittiniz.
Benim de 5 oldu bugün keseyi gördük ama kalp atışını bekliyorum heyecanla..canım kalp atışı 7+0 da duydum şuan 7+5 :)
Benim de 5 oldu bugün keseyi gördük ama kalp atışını bekliyorum heyecanla..
Hayırlı olsun canım peki senin beta kaçtı gordugunde ben 4+3 um ne zaman görünür ki acaba
selam canım bizim seninle regl günlerimiz aynıydı galiba 27 ekim .ben cumartesi gidicem doktora aslında 7 haftalık olana kadar gitmek istemiyorum ama doktor gel dedi.
Merhaba kızlar
Bende aranıza katıldım geçen hafta öğrendim hamile olduğumu benim son adet tarihim 17 ekimdi ama bebek çalışmalarına 27 ekimde başladık şimdi ben kaç haftalık hamile olmuş oluyorum haftasonu dr a gittim ama kese görünmedi Buarada bende bankacıyım çok yorucu nasıl dayanıcam 8 ay bilemiyorum
tebrikler valla çalışan kişilere çok zor olacak bende dahil iş yerine ne zaman bildirmeliyim onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?