Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

arkadaşlar aranızda çalışan varmı iş yerine ne zaman söyliyceksiniz?birde ben doğum izninde idare edilemem diye çok korkuyorum,

32.haftadan sonra dr. rapor veriyor 4 ay ister dogum öncesi 2 ay - dogum sonrası 2 ay olarak kullan istersen dogumdan sonra 4 ay olarak ama doguma kadar calışamazsın en fazla 4 hafta kalaya kadar calışabilirsin canım.

Merhabalar arkadaşlar..Poşet bitki çaylarının bi zararı var mı? papatya ıhlamur.. genelde demlemeye çalışıyorum ama iş yerinde her zaman mümkün olmuyor.

32.haftadan sonra dr. rapor veriyor 4 ay ister dogum öncesi 2 ay - dogum sonrası 2 ay olarak kullan istersen dogumdan sonra 4 ay olarak ama doguma kadar calışamazsın en fazla 4 hafta kalaya kadar calışabilirsin canım.

hayatım onu biliyorum hamile olduğunuzu iş yerine ne zaman söylediniz onu merak ediyorum.

merhaba arkadaşlar bende bu ay hamile olduğumu öğrendim:)
şuan 7 haftalığım ve bir sıkıntım yok çok şükür kalp atışını duyduk :)

Hayırlı olsun canım :) bende 4+3 haftaligım senin kese beta kacken kaçıncı haftada görünmustu bi Dr kalp atisini ne zaman duydun acaba :)

ben kan tahlili yaptırdığımda beta 1.500 dü kaç haftalıktı bilmiyorum ama sonra hastaneye gittim doktor 5+4 dedi ve keseyi gördük
7+0 da da bebeği gördük ve kalp atışını duydum:)
şuan 7+5 :)

ben kan tahlili yaptırdığımda beta 1.500 dü kaç haftalıktı bilmiyorum ama sonra hastaneye gittim doktor 5+4 dedi ve keseyi gördük
7+0 da da bebeği gördük ve kalp atışını duydum:)
şuan 7+5 :)

büşracım sen avukatsın birkaç kafama takılan şeyler var sana sorsam cevap veririmisin?

Şükürler olsun. 7 aydır korunmuyorduk bu ay geldi bebeğimiz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin kısa sürede sizlerden öğrenmek istediğim idrar testinde gördükten sonra ne zaman ilk doktor muayenenize gittiniz.

Şükürler olsun. 7 aydır korunmuyorduk bu ay geldi bebeğimiz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin kısa sürede sizlerden öğrenmek istediğim idrar testinde gördükten sonra ne zaman ilk doktor muayenenize gittiniz.

Tebrikler canım :) ben idrar testinde battan 3 gün önce öğrendim bat a 1 gün kala ya kadar teste devam ettim gitgide koyulasti ve yine bat a 1 gün kala dr a gidip hcg yaptırdım :)

Hayırlı olsun canım peki senin beta kaçtı gordugunde ben 4+3 um ne zaman görünür ki acaba

selam canım bizim seninle regl günlerimiz aynıydı galiba 27 ekim .ben cumartesi gidicem doktora aslında 7 haftalık olana kadar gitmek istemiyorum ama doktor gel dedi.

Merhaba kızlar

Bende aranıza katıldım geçen hafta öğrendim hamile olduğumu benim son adet tarihim 17 ekimdi ama bebek çalışmalarına 27 ekimde başladık şimdi ben kaç haftalık hamile olmuş oluyorum haftasonu dr a gittim ama kese görünmedi Buarada bende bankacıyım çok yorucu nasıl dayanıcam 8 ay bilemiyorum

tebrikler valla çalışan kişilere çok zor olacak bende dahil iş yerine ne zaman bildirmeliyim onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…