Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar meraba bende bu ay öğrendim hamile olduğumu. Ama aşırı sinirliyim ufacık şeyde ağlamak geliyor saçma sapan şeylere sinirleniyo rum. Allahım 9 ay yandı eşim ben mi böyleyim acaba sizde sinir varmi((((

Canım yaa bende öyleyim olur olmaz herşeye sinirleniyorum.. hamilelik ten dolayimiyoksa

Aynı kaderi paylasiyoruzz kardesim insallah bebeklerimizi Allah bize bagislasin. Evet heyecan bi de ilk heyecann :) sen de bol bol dua et Allahin izniyle kolumuza aliriz:) ultrosonda gordun mu bebegini. Ben 8 aralikta gidicem

Inşallah canimm ben de daha gitmedim keseyi de gormedim Aralik in ilk haftasi gitmeyi dusunuyorum

Yalnız değilsin canım. Her şey gözüme batıyor çok sinirleniyorum küçücük şeylere

Kızlar benim son adet tarihim 21 iydi bu ayda 20 si oldu hala adet olmadim test yaptım hafif silik ama hemen çıktı pozitif kan verdim hemen beta 157.5 çıktı doktor şuan çok yeni kese görülmez dedi ama genelde içim rahat Etsin diye ultrason a baktı şuan sanırım rahimde calışmalar var kese icin çok erken haftaya cuma gel dedi yarında gebelik testlerini yaptırıcam

Gelelim asıl konuya sol kaşığımda feci bi Ağrı saplanıyor ve bicak gibi özellikle ani hareket ettiğimde sizde böyle bi belirti varmı acep????

Bende de olmustu canım sol yumurtaligima bicak saplaniyor gibiydi. Gecen ay sol yumurtaligimdan yumurtlamistim. Kanaman olmadigi surece endise etme bence

Merhabalar ben 4+4 deyim,sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize moral olalım istiyorum,benim tek sıkıntım adet ağrısı bunun için progestana başladık keseyi de haftaya görcekmişiz
canim bisey sormak istyorum. ben test yaptim 39,70 cikti. iki gun sonra gttik erken daha testi yenilemeye gerek yok dedi. ama bu donemde sancilarim vardi. adet olacakmis gibi sanci. test yaptigimda adetimi 5 gun gecmisti. simdi 8. gun oldu kanamam basladi. leke gibi. ama kramplar giriyo karnima. kimyasal gebelik miydi acaba. korkmaya basladim. dusuk olsa kanama nasil olurdu

Canim insallah beebgin seni birakmamistir. Vakit kaybetmeden doktora gitsene. Beklemek daha zor oluyo boyle durumlarda. Haberdar et bizi de.

ben de seninle aynı durumdayım. tarihlerimizde aynı zaten. beklenen adet tarihi haftamda bulantılarım oldu ama bu aralar bulantım yok.

Cnm sen hangi ilde yaşıyorsun. Ben hangi doktora gideceğime karar veremedim hala. Hiç kadın doğuma gitmedim. İstanbul avrupa yakasında tavsiyesi olan varmı acaba
Canım yaa bende öyleyim olur olmaz herşeye sinirleniyorum.. hamilelik ten dolayimiyoksa

canım sen burdamısın artık )

Benim de ikinci cocugum canim benim ilk cocugum 19 aylikti daha Allah yardimcimiz olsun senin ilk cocuk kac yasinda

7 yaşına girdi canım ,ama psikolojik olarak çok bunalımlardayım iş yerimde kimseye söylemedim ,bazen 1,2 gün izin almam gerektiğinde bile yerime bakıcak kimse olmayınca sıkıntı oluyor ben doğum iznine nasıl çıkıcam kara kara onu düşünüyorum şuan.

ben kullanıyorum cnm hemde hamile kalmadan 1 ay önce başladım

arkadaşlar aranızda çalışan varmı iş yerine ne zaman söyliyceksiniz?birde ben doğum izninde idare edilemem diye çok korkuyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…