Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Arkadaşlar selam, 6 haftalık hamileyim kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum.mutfağa su içmeye gitsem nefes nefese kalıyorum.ayağa kalktığım gibi oturasım geliyor.bir de öğretmenim.benim gibi olan ve bunun için doktoru birşey tavsiye etmiş olan var mı? Henüz doktorumla bunu konuşmadım vitamin ilacı falan mı almam gerekiyor

Canim o bende de var. Cok halsizim. Doktora gidince sorcam. Hic bisey yapmak gelmiyor icimden

tebrikler valla çalışan kişilere çok zor olacak bende dahil iş yerine ne zaman bildirmeliyim onu bilmiyorum
Evet canim calisana zor . Ben okulda fenalastim bi gun. Bas donmesinden bayilcaktim nerdeyse. Mudure soylemek zorunda kaldim. Izin almak konusunda kiminle muhatap olacaksan soylesen iyi olur canim.

tebrikler valla çalışan kişilere çok zor olacak bende dahil iş yerine ne zaman bildirmeliyim onu bilmiyorum
Bende onu düşünüyorum kara kara Önemli bi pozisyona geldim 1 ay önce görüşmede de en az 1 sene daha bebek düşünmediğimi, bu işi çok istediğimi söyledim.Ne varki başladığımda hem uzaklığı hemde yoruculuğu dolayısıyla pişman oldum bebek fikrinide bu yüzden öne aldık bu şubeye başladığım hafta hamile kaldım diyebilrim Şimdi nasıl ben hamileyim diycem müdüre düşündükçe mideme sancı giriyor

ben iş yerimde rahatım lakin bildiğiniz üzere idare edilme anlamında bazen sıkıntı yaşıyorum.5 yılım bitti burda çıkartırlarmı bilmiyorum,işe ilk girdiğimde sözleşme yapıldı gebelikle ilgili bir şıkta var , yani iş veren işçiye doğum izni vermek zorunda gibi ne biliyim kafam çok karışık patronlarımda çok iyi,çalışmak zorundayımda

Çıkartamazlar. Çıkartmaya kalktıklarında dava açarsan tüm şartlar senin lehine :) Çalışanlar için gerçekten zordur sanırım benim işsizlik dönemime denk geldi işe de giremeyeceğim. Allah yardımcınız olsun

Kızlar ankara da tavsiye edebileceğiniz bi Dr bi hastane var mı ya etimesgut civarinda

Merhaba kızlar.. Ben geçen hafta salı günü öğrendim. Eşim çok istiyordu.tek sefer korunmadık hemen hamile kalmışım. Beta hcg 575 çıktı. Testi yaptırdığımda 12 gün gecikmem olmuştu Dr hormonun düşük dedi. Yarın tekrar kan vericem. Henüz jinekoloğa gitmedim. Ama içime sıkıntı düştü. Böyle bişey yaşayan olduysa fikir verebilir mi.

bende 6 haftalığım bulantım oluyor arada, çabuk yoruluyorum halim yok, başım dönecek gibi geliyor ama hemen geçiyor.Gerginim çabuk sinirleniyorum .Bide benim daha önceki gebeliklerim sorunlu oldugu için içimde rahat değilnasıl aşacağımı bilmiyorum.

Bir de Ağustos ayında tatil için geciktirici içmiştim. O yüzden geçen ay 3 hafta gecikmeli adet olmuştum acaba onun etkisiyle günüm mü kaydı henüz ne kadar olduğunu falan bilmiyorum bebişin 

Hadi yaa nasıl dayaniyorsun ben duramiyorum yerimde :)) ankarada onerebilecegin dr var mi

strese girmek istemiyorum yok kese gözükmedi yok kalp atışı yok bunları duymak istemiyorum.ben Ankara da yaşamıyorum canım ailem orda doktor hakkındada hiç bir fikrim yok.

Canim senin vakti gelmis ikinci cocuk icin cokta fazla arayi acmamak lazim bitanem uzulme Allah bi yerden kolayligini verir insaallah bak benim oglum daha 19 aylik bizim de supriz oldu birlikte buyucekler kardesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…