Canim senin vakti gelmis ikinci cocuk icin cokta fazla arayi acmamak lazim bitanem uzulme Allah bi yerden kolayligini verir insaallah bak benim oglum daha 19 aylik bizim de supriz oldu birlikte buyucekler kardesiyle
Hayirli olsun canim benim de ikinci cocugum senin gibi bize de suprizle geldi bebegimiz doktora gitsen iyi olur canim bi kalp atislarini dinleyin keseyi gorunarkadaslar merhaba..bende 7 haftaluk hamıleyım..daha henuz doktora gıtmedım..ve ıkıncı cocugum ve suprızoldu banada
Ben bi kitapta okumustum hamileligin son zamanlarinda soylemek en dogrusuymus yani en azinda 8in sonlarinda 9.ayin baslarinda falanben daha söylemedim oğluma uzun bir sürede söylemiycem ne olur ne olmaz ,zaman kavramını az biliyor başımın etini yer ne zaman olacak diye.
Hayirli olsun canim benim de ikinci cocugum senin gibi bize de suprizle geldi bebegimiz doktora gitsen iyi olur canim bi kalp atislarini dinleyin keseyi gorun
Canim ben ilk dogumumu devlette yaptim orda dogumhanede benim suyum gelmeden onlar patlattilar suyumu dogum erken olsun diye sonra da suni sanci verdiler oglumun klap atislari zayifladi acil sezeryana aldilar beni onlar yuzunden sezeryan oldum ben suyumu patlatmasalardi acilmam yavas da olsa oluyodu aglayarak doguma gittim sezeryana girdigimi ne esime ne annemlere bildirmemisler bile o yuzden ben bir daha Allah dusurmesin devlet hastanesine gitmeyi dusunmuyorum ozele gidiyorum canim sen nereye gidiyosuntesekurederım cnım..haftaya gıdıcem anca randevu alabıldım..sen ozele mı gıdıyorsun yoksa devlete mı cnım
Canim ben ilk dogumumu devlette yaptim orda dogumhanede benim suyum gelmeden onlar patlattilar suyumu dogum erken olsun diye sonra da suni sanci verdiler oglumun klap atislari zayifladi acil sezeryana aldilar beni onlar yuzunden sezeryan oldum ben suyumu patlatmasalardi acilmam yavas da olsa oluyodu aglayarak doguma gittim sezeryana girdigimi ne esime ne annemlere bildirmemisler bile o yuzden ben bir daha Allah dusurmesin devlet hastanesine gitmeyi dusunmuyorum ozele gidiyorum canim sen nereye gidiyosun
merhaba cnm nasılsın bakalım. bebiş nasıl. doktora gittinmi
strese girmek istemiyorum yok kese gözükmedi yok kalp atışı yok bunları duymak istemiyorum.ben Ankara da yaşamıyorum canım ailem orda doktor hakkındada hiç bir fikrim yok.
Ben bursada oturuyorum canim burda bahar hastanesi var orda tahlillere para almiyolar cok sukur o yonden iyibenım de ılk dogumum ozelde oldu
benımde dogumum ozelde oldu cnım suyum azdı suni sancı verdıler ole oldu..ama sımdı bıle dusundukce cok korkuyorum dogumdan...bende ılk zaman hep devlete gıttım kac tane doktor degıstırdım hepsı kotu cıktı hemsıelerde ole. ınsana cok kotu davranıyolar..sımdıde yıne dusunuyorum devlete mı gıdıcem yada ozele cunku tahlıl ıstıcekler ya cnım ondan
Ozele gidip tahlilleri devlette yaptirsan olmuyo mu canimbenım de ılk dogumum ozelde oldu
benımde dogumum ozelde oldu cnım suyum azdı suni sancı verdıler ole oldu..ama sımdı bıle dusundukce cok korkuyorum dogumdan...bende ılk zaman hep devlete gıttım kac tane doktor degıstırdım hepsı kotu cıktı hemsıelerde ole. ınsana cok kotu davranıyolar..sımdıde yıne dusunuyorum devlete mı gıdıcem yada ozele cunku tahlıl ıstıcekler ya cnım ondan
Haklisin canım benim beta 1687 olnus dr gayet iyi dedi 2 3 hafta sonra gel kalp atisini dinleyelim dedi
cnm kaç haftalık değer 1687 4+?
çok şükür değerlerin çok iyi. senin ilk bebişinmiydi cnmbihayaldi
Evet canım ilk olacak ins senin :)
benim 12 yaşında Allahın izniyle bir kızım var. ama sıfırdan ilk çocukmuş gibiyiz. çok ara verdik ya :)))
4+3 canim
benim 4+3 de değerim 539 du ikiz olabilirmi sizinki acaba
Oo masaAllah Allah bağışlasin ne güzel bi ablası olacak çok şanslı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?