Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Cnm sen hangi ilde yaşıyorsun. Ben hangi doktora gideceğime karar veremedim hala. Hiç kadın doğuma gitmedim. İstanbul avrupa yakasında tavsiyesi olan varmı acaba

canım sen burdamısın artık )
Evet canım kasımda hamis olduğunu öğrenen biri olarak burdayimama yeni topicine

cnm benimde 4+4 3206 :)) ama bende korkmuyor değilim

Haftasonu doktora gittim değerlerle ilgili sakın karşılaştırma yapma sen son adet gününe göre beş haftalıksın ama döllenme daha 2 hafta önce olmuş olabilir bu farklar döllenme gününden kaynaklanıyo dedi Herkesin yumurtasının çatlama günü farklıymış ama bende duydum değeri çok yüksek çıkanın ikiz olabilir diye 3206 baya fazlaymış son adet tarihin neydi

Merhaba anneler. benim 5+0 123 değerim. Doktorumla konuştum bugün geç gebelik olabilirmiş ama kese gözükmediği için normal bir gebelik olup olmadığı kesinleşmedi

Merhaba anneler. benim 5+0 123 değerim. Doktorumla konuştum bugün geç gebelik olabilirmiş ama kese gözükmediği için normal bir gebelik olup olmadığı kesinleşmedi
Merhaba cnm benim adetim gecen ay 21di bu ayda 20sinde kan verdim 157.5 çıktı 21inde ultrasona girdim kese gorunmedi 1hafta dikkat et tekrar gel dedi... Bazen geç döllenme oluyor ve benim sol kasıgımda Ağrı var resmen ara ara sancı bıçak gıbı giriyor bazende bacağıma vuruyor sende de bu belirtiler varsa hiç rahatsız olma icinİ ferah tut ve bekle... Kanama olmasın sıkıntı olmaz zaten insallah cnm

kızlar merhaba,bende tahminen 5+1 günlük hamileyim..ikinci bebeğim,ayağımda ve elimde hafif karıncalanmalar var,normalde gebeliğin sonlarına doğru oluyor..sizlerde böle bi durum var mı?

17 ekim cnm ama ben ateş takibi ve ovulasyon testi yapıp tam gününde çalıştık. Yumurtamın ne zaman çatladığını biliyorum .31 ekim

17 ekim cnm ama ben ateş takibi ve ovulasyon testi yapıp tam gününde çalıştık. Yumurtamın ne zaman çatladığını biliyorum .31 ekim

aaa canımcım benimde son regl 17 ekimdi aynı gün desene tahmini doğum tarihimiz

walla biz ayın 26 sında başladık denemeye gün aşırı denedik hangi gün tuttu bilemiyorum

Brn yeni katıldım SAT 1 Kasım yumurtlama 18 Kasım o günden beri kasıgımda sancı var batma gazım cok kat kat giyindim üşütmüş olamam ve bugün cok halsizim bacagımda agrıyo ara ara hamişsem 3 haftalık felan sizce hamişmiyimdir

Selam kızlar bende 10Kasım da evde yaptığım test ile hamile olduğumu öğrendim. 11 Kasımda doktora gittim ve direkt keseyi gördük. Öğrendiğimde 4+5 teydim. Bugün itibari ile 7+3teyiz. Çarşamba günüü kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…