- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Canim benim de 31 ekimde catladı benim de sat 17 ekimdi:)
Canim benim de 31 ekimde catladı benim de sat 17 ekimdi:)
aaa canımcım benimde son regl 17 ekimdi aynı gün desene tahmini doğum tarihimiz
walla biz ayın 26 sında başladık denemeye gün aşırı denedik hangi gün tuttu bilemiyorum
Günaydınnn :) Normalde öğlene kadar uyuyan ben hamile kaldığımdan beri erkenden uyanıyorumherkese günaaayyydıınnnn
çok geçmiş olsunn dikkat edin kendinize de miniğe de :):) bende ilk hamileliğimde her dk uyuyordum. ama bunda uyku yüzü yok. yatağa yatıyorum biri beni geri fırlatıyor. :) ama çok hastayım diye ona yoruyorum çok öksüürüyorum. hastalığım geçtiğinde hala öyle olacakmıyım bakalım
çok sağol cnm. elimden geleni yapıyorum. şu andada ıhlamur içiyorum hiç sevmesemdeçok geçmiş olsunn dikkat edin kendinize de miniğe de :)
ben de varım çiçekler3 olduk desenize bebişlerimiz 3 kardeş
ben de varım çiçeklerbenim de tarihim aynı bebişlerimiz 4 kardeş
Benim cocugum 19aylik canim ben kayinvalideme birakiyorum oglumu giderken yoksa cok zor ya acikiyo uykusu geliyo sikilyo dertleri bitmiyo kioluyor canım ılkındede ole yapmısdım..bıraz zor olucak hep oglumla hastaneye gıdıp gelmek...senın cocugun kac yasında cnım
Benim cocugum 19aylik canim ben kayinvalideme birakiyorum oglumu giderken yoksa cok zor ya acikiyo uykusu geliyo sikilyo dertleri bitmiyo ki
Cok sukur bakacak birakabilcek birisi var canim yoksa napardik bilmiyorum benim oglum da cok hareketli zaten normalde dusunmuyoduk bu yuzden ikinci bi cocuk supriz yapinca sevindik yine ama Allah bi sekilde kolayligini da verir diyoruzbenımkıde 3 yaşına gırecek ocakta..zor olmaz mı cnım bıde benım oglum cok hareketlı hıc oturmak bılmez..sen şsnslısın cnm kayınvalden var bakıcak benım malesef kımsem yok brakıcak.
Ben nedense cabuk alistim :) bizimki bide emiyodu 4 gun boyunca sabaha kadar agladi memeden kesmek zorunda kaldim progestan kullandigim icin kucuk cocukla hamile kalmak gercekten cok zor surekli kucak istiyo ilgi istiyo benim de ayni senin gibi mide bulantilarim var ne yesem midem agzimda sanki Allah yardimcimiz olsunvalla bızım ıcın de cok suprız oldu en cokta bana halen alışamadım hamılelıgme..mıde bulantılarım cok kotu.bıde coocukla ugrasmak ..zor olucak mutlaka ılk başdda ıkı coocukla..ama dedın gıbı allah bı kolaylını verır ıns.
Ben nedense cabuk alistim :) bizimki bide emiyodu 4 gun boyunca sabaha kadar agladi memeden kesmek zorunda kaldim progestan kullandigim icin kucuk cocukla hamile kalmak gercekten cok zor surekli kucak istiyo ilgi istiyo benim de ayni senin gibi mide bulantilarim var ne yesem midem agzimda sanki Allah yardimcimiz olsun
Ayy canim senin durumunla benim durum ayni oglanlar cok benziyo benim de oglum hic ayrilmiyo pesimden aynen senn gibi wc ye beraber gdiyoruz ya da kapida bekliyo :) mide bulantima benim meyve iyi geliyo bastiriyo mu neden bilmiyorum rahatlatiyo beni ozellikle ayva sen de bi dene istersen canmcok zor gunler benı beklıyor onu bılıyorum:) aslında hıc cocuk ıstemıyordum cunku oglum hem hareketlı hem aşırıderecede duskun bana..wc ye bıle beraber gıdıyoruz:).bakalım nasıl olucak..şu mıde bulantılar olmasa aslında daha rahat gecer.oglumda cok surmusdu 7 aya kadar sonra mıde yanması ayyyyy zor ışımız cnım valla
4 gunde gayet iyi artmis canim. TebriklerKızlar benim sat 21 ekimdi bu ayın 20 sınde idrar silik çıktı kan beta yaptım 157.5 cıktı v bugün ayin 24 ü ve beta 704.56 sizce Nasıl değerlerim cumada doktora gidicem randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?