Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Bebek gozuktu karindan ultrasonla ama kalp atislarini net duyamadik yeni baslamis dedo doktor vajinal ultrasonla dinlettirdi cok rahat duydum o zaman

Ne güzel canım duymuşsun :) Allah hepimize duymayı görmeyi nasir eder İnşallah :) vajinal ultrasyon bebek varken insanı tedirgin ediyor :) normal ultrasyonda kalp atışları netmiydi duyulmaz tabi ama net gözüküyormu ?

Amin canim benim
6+1ken karindan ultrasonda az az duyuluyodu canim doktor dedi ki vajinal ultrasonla daha net duyarsin ister misin dedi ben de olur dedim o sekilde cok net duyduk ama suanda 7.haftamin icindeyim simdi gitmis olsam karindan ultrasonla cok rahat duyardim kalp atislari yeni baslamis ben gittigmde ondan oyleydi

Anladım canım çok teşekkür ederim :)

kızlar bişey sorucam.hamile oldugumu bugun ögrendim ancak doktor bazı tahliler daha istiycem yarın gel dedi ancak randevular dolu pazartesi gidicem. bide dahiliyeye gözük dedi bunu neden demiş olabilir gitsen de olur gitmesende bişler saçmaladı.ancak eşim hala bilmiyor söylemedim :) 15 aralık dogum gunu beklesemmi o güne kadar yoksa söylesemmi?pazartesi doktora o da benile gelecek ancak gelen kadın hastalgına gittigimi biliyor orada biri bişey derse sürprizde kalmaz bilemedim ya napsam?

hayırlı olsun canım.. bhcg kac cıktı onun için istemiş olabilir bazı kan degerlerine bakacaktır. süpriz olayı da orda suya düşebilir aralıga daha cok var bence söyle

hayırlı olsun canım.. bhcg kac cıktı onun için istemiş olabilir bazı kan degerlerine bakacaktır. süpriz olayı da orda suya düşebilir aralıga daha cok var bence söyle
değerleri eke ekledim anlarmısınız ki baksanız kaç aylık diye sordum muayne etmedi bile bi daha gel o zaman bakarız şimdi bişey diyemem dedi.

Eklentiler

• 123.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 94
degerde yüksek 4-5 haftalıktır heralde ama doktor daha iti bilir nette son adet tarihinde haftanı hesaplayacagın sayfalar var

bir sorum daha olacak doktor bana bugun folbiol adında bir ilaç verdi ancak kullanımında demir eksigi olan mutlaka doktora danışsın demiş tabi ben bunu doktordan çıkınca okudum içsemmi içmesemmi tereddütte kaldım napcam

canım o folikasit markası sanırım ilk 3 ay veriyorlar zaten bebeğin sinir sisteminin gelişmesinde yardımcı oluyormuş. Detaylarını bilmiyorum

kizlar duygu gecisleri yasayan varmi aranizda..bir anda icim sıkılıyor..agliyasim geliyor..aklıma olumsuz seyler geliyor

Merhabalar kizlar cok cok yeni hamisim Rabbimin izniyle bgun beta hcg 788 cikti.. Henuz kese gorunmedi on gun sonra gel dedi Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah bu gunleri gormekte varmis nasipte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…