- 20 Nisan 2012
- 498
- 172
- 123
haklısın canım.nasıl olsa ımkanım var.bırde ben dış gebelık geçırdığım ıçin rahım ıçı gebelık deyınce dunyalar benım oldu, gerısını duşunemedım:)Heyecanlanmakta haklısın tabi :) hastanedeysen cok şanslısın bi kaç gün sonra yanına git bi sor ne olacak :)
en ıyısı haftaya gıdeyım, daha garantı olur ınşallahBen 6+1de dinleyebildim kalp atislarini canim ama derinden geliyodu yeni baslamisti daha vajinal ultrasonla denedi doktor cok rahat duydum istersen sen 7 haftalikken git karindan daha kolay dinlenir
Bebek gozuktu karindan ultrasonla ama kalp atislarini net duyamadik yeni baslamis dedo doktor vajinal ultrasonla dinlettirdi cok rahat duydum o zamannormal ultrasyonla gözükmüyormu? başta bi görelimde Allah nasip ederse dinleriz de :)
haklısın canım.nasıl olsa ımkanım var.bırde ben dış gebelık geçırdığım ıçin rahım ıçı gebelık deyınce dunyalar benım oldu, gerısını duşunemedım:)
Bebek gozuktu karindan ultrasonla ama kalp atislarini net duyamadik yeni baslamis dedo doktor vajinal ultrasonla dinlettirdi cok rahat duydum o zaman
amın canım benım çok teşekkur ederım.rabbım ısteyen herkese tattırsınhayırlı olsun canım sevindim senin adına..Rabbim hayırlısıyla bebeklerimiz kucagımıza almayı nasip eder İnşallah :)
Amin canim benimNe güzel canım duymuşsun :) Allah hepimize duymayı görmeyi nasir eder İnşallah :) vajinal ultrasyon bebek varken insanı tedirgin ediyor :) normal ultrasyonda kalp atışları netmiydi duyulmaz tabi ama net gözüküyormu ?
Anladım canım çok teşekkür ederim :)Amin canim benim
6+1ken karindan ultrasonda az az duyuluyodu canim doktor dedi ki vajinal ultrasonla daha net duyarsin ister misin dedi ben de olur dedim o sekilde cok net duyduk ama suanda 7.haftamin icindeyim simdi gitmis olsam karindan ultrasonla cok rahat duyardim kalp atislari yeni baslamis ben gittigmde ondan oyleydi
kızlar bişey sorucam.hamile oldugumu bugun ögrendim ancak doktor bazı tahliler daha istiycem yarın gel dedi ancak randevular dolu pazartesi gidicem. bide dahiliyeye gözük dedi bunu neden demiş olabilir gitsen de olur gitmesende bişler saçmaladı.ancak eşim hala bilmiyor söylemedim :) 15 aralık dogum gunu beklesemmi o güne kadar yoksa söylesemmi?pazartesi doktora o da benile gelecek ancak gelen kadın hastalgına gittigimi biliyor orada biri bişey derse sürprizde kalmaz bilemedim ya napsam?
değerleri eke ekledim anlarmısınız ki baksanız kaç aylık diye sordum muayne etmedi bile bi daha gel o zaman bakarız şimdi bişey diyemem dedi.hayırlı olsun canım.. bhcg kac cıktı onun için istemiş olabilir bazı kan degerlerine bakacaktır. süpriz olayı da orda suya düşebilir aralıga daha cok var bence söyle
son adetim 9 ekimde başladı 12 ekimde bitti ancak çok düzensizdi hep zaten o yuzden bende tutturamadımdegerde yüksek 4-5 haftalıktır heralde ama doktor daha iti bilir nette son adet tarihinde haftanı hesaplayacagın sayfalar var
bir sorum daha olacak doktor bana bugun folbiol adında bir ilaç verdi ancak kullanımında demir eksigi olan mutlaka doktora danışsın demiş tabi ben bunu doktordan çıkınca okudum içsemmi içmesemmi tereddütte kaldım napcam
Hamilesin ayni gun ogrendik saanirim:)Kızlar bugün kan verdim şimdi net ten sonucuna baktım bhc 574 hamilemiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?