- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
Ay ınş yarın sonuç almaya gidicem bakalım sizinki de hayırlı uğurlu olur insallahHamilesin ayni gun ogrendik saanirim:)
Cok tesekkurler seninde hayirli ugurlu olsun son adet tarihin neydi?Heyecandan uyku girmio gozume valla.. :)Ay ınş yarın sonuç almaya gidicem bakalım sizinki de hayırlı uğurlu olur insallah
kizlar duygu gecisleri yasayan varmi aranizda..bir anda icim sıkılıyor..agliyasim geliyor..aklıma olumsuz seyler geliyor
Ben yasiyorum şimdiden ya ufacık şeylere sinirleniyor ağlıyorum
Allah hepimize kolaylık versin.. Çalışıyormusun :)
Amin canım ya evet çalışıyorum ve o ortamda daha da zor oluyor :)
aynen iş ortamı çok daha sıkıcı insanlar laftan anlamıyor. Herşey batmaya başladı :)
Bende ayniyim canim bide kalcamda agri oluyo otururken yatarken ,yatip kalkmak benim icin eziyet tutulmus kalkiyorum surekli yemek istiyorum ama midem kotu oluyo hayirlisiyla gecirelim insallah aslinda tadini cikarmak istiyorum hamileligin ama olmuyokizlar duygu gecisleri yasayan varmi aranizda..bir anda icim sıkılıyor..agliyasim geliyor..aklıma olumsuz seyler geliyor
Allah yardimcin olsun canim..amin İnsallah rahat geciririz bu donemleri...Kızlarr bugun doktora gidicem dua edin bebisimin kalp atisini goreyim bu hafta zor bir ihtimal ama bir hafta beklemek bir ay gibi geliyorBende ayniyim canim bide kalcamda agri oluyo otururken yatarken ,yatip kalkmak benim icin eziyet tutulmus kalkiyorum surekli yemek istiyorum ama midem kotu oluyo hayirlisiyla gecirelim insallah aslinda tadini cikarmak istiyorum hamileligin ama olmuyo
Bende dun duydum kalp atislarini insallah sende duyarsin cok farkli bir duygu minicik ve kalbi butun gucuyle hizli hizli atiyo.Allah yardimcin olsun canim..amin İnsallah rahat geciririz bu donemleri...Kızlarr bugun doktora gidicem dua edin bebisimin kalp atisini goreyim bu hafta zor bir ihtimal ama bir hafta beklemek bir ay gibi geliyor
OO CANOOO NABER:) KİMLER VAR BURDA:)
Sirayla tum topigi cagiririz inslalhOO CANOOO NABER:) KİMLER VAR BURDA:)
İNŞALLAHH CNMM İNŞ ONLARDA HAMİŞ TOPİKLERİNDE OLURLAR RABBİM EN KISA ZAMANDAONLARADA KISMET ETSİNN:)Sirayla tum topigi cagiririz inslalhkasim hamisleri temmuz anneleri hep burda :)
Aminnnn canimmm :) .ay semos ben cok kötüyüm yaa midem cok bulaniyor yiyip icemiyorum bebegim ac kalcak diye korkuyorumİNŞALLAHH CNMM İNŞ ONLARDA HAMİŞ TOPİKLERİNDE OLURLAR RABBİM EN KISA ZAMANDAONLARADA KISMET ETSİNN:)
CNM PROGESTERON ARTTIRIYOR HERALDE BULANTIYIAminnnn canimmm :) .ay semos ben cok kötüyüm yaa midem cok bulaniyor yiyip icemiyorum bebegim ac kalcak diye korkuyorum
kraker yemeyi denedinmi canım..Bulantı henüz bende başlamadı ama kokular çok rahatsız ediyor..
KasintimiCNM PROGESTERON ARTTIRIYOR HERALDE BULANTIYIBİKAÇ HAFTA DAHA KULLANDA OLMADI BRAKIRSIN BENDE HENÜZ YOK BULANTI BAZEN KASIKLARIM KAŞINIYOR:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?