Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

kizlar duygu gecisleri yasayan varmi aranizda..bir anda icim sıkılıyor..agliyasim geliyor..aklıma olumsuz seyler geliyor
Bende ayniyim canim bide kalcamda agri oluyo otururken yatarken ,yatip kalkmak benim icin eziyet tutulmus kalkiyorum surekli yemek istiyorum ama midem kotu oluyo hayirlisiyla gecirelim insallah aslinda tadini cikarmak istiyorum hamileligin ama olmuyo

Bende ayniyim canim bide kalcamda agri oluyo otururken yatarken ,yatip kalkmak benim icin eziyet tutulmus kalkiyorum surekli yemek istiyorum ama midem kotu oluyo hayirlisiyla gecirelim insallah aslinda tadini cikarmak istiyorum hamileligin ama olmuyo
Allah yardimcin olsun canim..amin İnsallah rahat geciririz bu donemleri...Kızlarr bugun doktora gidicem dua edin bebisimin kalp atisini goreyim bu hafta zor bir ihtimal ama bir hafta beklemek bir ay gibi geliyor

Allah yardimcin olsun canim..amin İnsallah rahat geciririz bu donemleri...Kızlarr bugun doktora gidicem dua edin bebisimin kalp atisini goreyim bu hafta zor bir ihtimal ama bir hafta beklemek bir ay gibi geliyor
Bende dun duydum kalp atislarini insallah sende duyarsin cok farkli bir duygu minicik ve kalbi butun gucuyle hizli hizli atiyo.

İNŞALLAHH CNMM İNŞ ONLARDA HAMİŞ TOPİKLERİNDE OLURLAR RABBİM EN KISA ZAMANDAONLARADA KISMET ETSİNN:)
Aminnnn canimmm :) .ay semos ben cok kötüyüm yaa midem cok bulaniyor yiyip icemiyorum bebegim ac kalcak diye korkuyorum

arkadaşlar ılk muayenede sızden tahlil ıstedıler mı..daha doktora gıtmedım haftaya randevum var..

CNM PROGESTERON ARTTIRIYOR HERALDE BULANTIYI BİKAÇ HAFTA DAHA KULLANDA OLMADI BRAKIRSIN BENDE HENÜZ YOK BULANTI BAZEN KASIKLARIM KAŞINIYOR:)
Kasintimi cok degisik seyler oluyor vucudumuzda :) benim sag kalça kenigim ve belim agriyor .bugun hic keyfim yok nedense .bubarada ben vicudume vazelin suruyorum canim erken basladim catlamayim diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…