- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
:)Ben daha yeni öğrendim yeni gördüm çift çizgiyi bat 6 gün geçti daha fazla bekleyemedim yaptım testi
Hayirli olsun canim:)Ben daha yeni öğrendim yeni gördüm çift çizgiyi bat 6 gün geçti daha fazla bekleyemedim yaptım testi
CNM PROGESTERON ARTTIRIYOR HERALDE BULANTIYIBİKAÇ HAFTA DAHA KULLANDA OLMADI BRAKIRSIN BENDE HENÜZ YOK BULANTI BAZEN KASIKLARIM KAŞINIYOR:)
Hayırlı olsun:)Ben daha yeni öğrendim yeni gördüm çift çizgiyi bat 6 gün geçti daha fazla bekleyemedim yaptım testi
ay ben cok acemıyım 4+4 nedir kuzu bıde kan tahlılı değerin ne cıktı acaba hcg?Merhabalar ben 4+4 deyim,sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize moral olalım istiyorum,benim tek sıkıntım adet ağrısı bunun için progestana başladıkkeseyi de haftaya görcekmişiz
ay ben cok acemıyım 4+4 nedir kuzu bıde kan tahlılı değerin ne cıktı acaba hcg?
İyi akşamlar herkese. Çok şükür bende bugün öğrendim hamileyim kızlar
aminnn aminn canmm.. Sizin ilk gebelk miTebrikler cnm. Hayırlı olsun inşallah
aminnn aminn canmm.. Sizin ilk gebelk mi
bnm 3. Gebeliğim ama Allah izin verirse ilk çocuğum olck. 2 duşuğum olduYok cnm 12 yaşındabir kızım var Allahın izniyle. Senin?
bugun gebeliğimi oğrendim heyecandan uyuyamıyorumHayırdır bu saatte ayaktasın cnm :)
bnm 3. Gebeliğim ama Allah izin verirse ilk çocuğum olck. 2 duşuğum oldu
aminn canmm. Zaten bu gebeliğimi de iğnelerle geçiricemÇok geçmiş olsun cnm. Rabbim bi saha yaşatmasın inşallah
bugun gebeliğimi oğrendim heyecandan uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?